reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
My juz po zwiedzaniu. Szpital sliczny, jak nie szpital, wszyscy byli mili, ordynator oprowadzil nas i wszystko wytlumaczyl. Powiedzialam mu o pepowinie to kazal juz na ktg przyjezdzac, w przyszlym tygodniu pojade. Ogolnie opieka wydaje sie w porzadku, sale 1-2 osobowe. Porodowki 1 osobowe i maz moze byc ze mna bez ograniczen z czego sie bardzo ciesze
My juz po zwiedzaniu. Szpital sliczny, jak nie szpital, wszyscy byli mili, ordynator oprowadzil nas i wszystko wytlumaczyl. Powiedzialam mu o pepowinie to kazal juz na ktg przyjezdzac, w przyszlym tygodniu pojade. Ogolnie opieka wydaje sie w porzadku, sale 1-2 osobowe. Porodowki 1 osobowe i maz moze byc ze mna bez ograniczen z czego sie bardzo ciesze
Az sie wierzyć nie vhce gdzie taki szpital?
LuckyJuly2016
Fanka BB :)
Lila ja dzis sie dowiedziałam ze mogę rodzic w każdej chwilo, skurcze sa, główka o ile dobrze zrozumiałam to wyczuwalna w czasie badania [emoji33]
Nie umówił mi kolejnej wizyty bo stwierdził ze urodzę max do 2 tyg ale to by było maxymalnie, a myśli ze wcześniej
Młody wazy 3,5 kg i wszystko ok, pępowina nie jest owinięty
Strach mnie bierze! To naprawdę juz?!? [emoji15]
Lizy na ciebie tez przyjdzie pora nie martw sie [emoji108][emoji28]
Aga to łączmy sie w stresie [emoji51]
Julka ja to mało co jem na takie upały, owoce, woda, melisa, jakiś serek albo sałatka z pomidorków np
Aga gratulacje!!! Kolejna dzidzia z nami! [emoji7][emoji106]
Aga miałaś zzo?
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Nie umówił mi kolejnej wizyty bo stwierdził ze urodzę max do 2 tyg ale to by było maxymalnie, a myśli ze wcześniej
Młody wazy 3,5 kg i wszystko ok, pępowina nie jest owinięty
Strach mnie bierze! To naprawdę juz?!? [emoji15]
Lizy na ciebie tez przyjdzie pora nie martw sie [emoji108][emoji28]
Aga to łączmy sie w stresie [emoji51]
Julka ja to mało co jem na takie upały, owoce, woda, melisa, jakiś serek albo sałatka z pomidorków np
Aga gratulacje!!! Kolejna dzidzia z nami! [emoji7][emoji106]
Aga miałaś zzo?
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
nieufna
Fanka BB :)
Aga i Gwiazda - serdecznie Wam gratuluję i bardzo się ciesze, ze juz jesteście po ;-)
Upał masakryczny...... a ja sobie wymyśliłam mycie okien. Ale ja tego nie robię, mam taką znajoma co mi za parę groszy umyla. Ja mam duży dom i sama się nie podejmuje takich akrobacji - szczególnie ze tak jak piszecie...pierunsko boli mnie krocze i pachwiny. I chodzę jak pingwin. Juz samo to, że firanki musiałam poprac - a pralkę mam w piwnicy, rozwiesic na dworze - i tak z 5 razy. ...potem odkurzylam wszystko i pomyłam podłogi, obiad ugotowany i zjedzony a ja zdycham.... I nawet jak leżę to mnie wszystko tam na dole ciągnie. .... niech już się to dzieciątko moje zdecyduje wyjść bo ledwo dycham....
Iwona35 - ło matko i córko! Ty to masz przeboje. Dobrze, że nic się nie stało. ..
Lila - no jakiś koszar z ta recepcjonistka!
Nieufna - co się dzieje...?
Aaa.....i ja też mam już luzy w ..... "luźno na palec" było w zeszłym tygodniu
Cierpię. Boli mnie jak cholera w okolicach pępka (naciągnięta skóra), w nocy nie spię, nigdzie nie wychodzę, bo nie daje już rady chodzić. Ryczę z byle powodu. Jutro mam ktg, spytam lekarza jak długo jeszcze, bo mnie depresja zabija
Przepraszam, że smęcę
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Qretka z tym szpitalem to dluga historia. Chca zyskac zaufanie pacjentek ktore poprzedni ordynator i ekipa nadwyrezyli
I nie przejmuj sie. Ja jutro dopiero koncze 36 tydzien ciazy... gdzie tam do 39..
Nieufna rozumiem. W koncu sie do czekasz, zycze ci duzo sily.
I nie przejmuj sie. Ja jutro dopiero koncze 36 tydzien ciazy... gdzie tam do 39..
Nieufna rozumiem. W koncu sie do czekasz, zycze ci duzo sily.
reklama
Też zaczyna mi się dłużyćJak tak czytam, że już tyle mam rozpakowanych to mi zaczyna się dłużyć... Zazdroszczę strasznie
Tak bym już chciała, a to dopiero 36tydz skończony