reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Witam sie wieczornie
Co prawda nie mierzyłam ale u mnie wczoraj były skoki ciśnienia i serce mi kołatało, a dzis spokojniutko, ochłodziło sie to i lepiej sie czuje [emoji5]
Ale na weekend koło 35 st zapowiadają [emoji24]
Qretka ja pierwsze ktg miałam po 30 tc chyba 32
Biapl nie martw sie, dostaniecie razem z dzidzia antybiotyk i bedzie wszystko ok, zobaczysz [emoji108][emoji6]
Paula wiec dobra książkę w rękę i odpoczywaj, moze jeszcze dociągnięcie te 2 tyg! Zdrówka!
Iwonaimaja powodzenia jutro! I daj znać co u was jak juz sie ogarnięcie będziemy czekać z niecierpliwoscią! [emoji108][emoji7]
Julka współczuje, ja tak przez pare dni sie czułam, ale na szczęście narazie minęło! I tak jak Kaskaw mam wtedy zgagę w gratisie
A moj bobas jakiś spokojny tego wieczoru, pokręcił sie delikatnie i chyba tnie komara [emoji6] a jak mama bedzie przysypiał to pewnie zacznie harce, on taki przekorny jest [emoji848]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Jade do szpitala...pojawiła sie krew ze śluzem. Boje sie na maksa co bedzie dalej...trzymajcie kciuki za nas Dziewczyny, prosze....

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry