reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Paula ja też trzymam kciuki

Ja już się boję czy wszystko będzie dobrze według om będzie 37t4d a usg 36t5d i boję się ze dzidzia jednak za mała jest

Cc jutro 8.30

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam kciuki za Was :* bedzie dobrze na pewno :)

Jej tak blisko do Twojego spotkania z dzieciątkiem...tez bym chciała mieć juz malego obok ale musze wytrzymać... Cos czuje ze jak juz bedzie bezpieczny czas to wcale nie bedzie chętny zeby wychodzić :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
iwonaimaja, będzie dobrze :) Powodzenia! A jak się ogarniecie po wszystkim daj nam znać, bo będziemy czekać z niecierpliwością na wieści!!

Kaskaw - ja biorę Tardyferon - Fol, lekarz mi przepisał, man nadzieję, że żelazo mi się podniosło, mam teraz zrobić badania.
Biapl - dostaniecie antybiotyk i się tego pozbędziecie. Koleżanka też brała razem z dzieckiem. Główka do góry!
Iwonaimaja, akurat wrócę z przedszkola, ok.9 siadam do kompa i czekam na wieści!! Ale radość i podekscytowanie!!!!
Paula, ja wierzę, że będzie dobrze! Dziewczyny, które mają tak samo, wiedzą co piszą. A Ty odpoczywaj teraz, ostatnie dwa tygodnie :) :) :)

paula_dabro oby synuś zechciał jeszcze posiedzieć w brzuszku te dwa tygodnie, trzymam za Was kciuki. Wierzę że się uda!

iwonaimaja super, że już jutro będziesz miała córcię przy sobie, nie zamawiaj się wagą, jutro od rana będę za Was trzymać kciuki i czekać na dobre wieści!

Paula, dasz radę. Oszczędzaj się ile możesz i nie stresuj!
Iwonaimaja, powodzenia, daj znać jak już się dojdziesz do siebie....

Ale fajnie, że znacie terminy cc i wiecie, kiedy dzieci już będą z Wami :-) u mnie jeszxze ok miesiąc, ale jak to przy naturalnym, nie wiadomo. Iwonaimaja, powodzenia i śpij w nocy, żebyś miała jutro energię!
Dzisiaj też byłam spiaca cały dzień, ale zrobiłam drzemke godzinna i jest ok :-) w tym tygodniu też kończę wszystkie pracowe rzeczy! Dobrego wieczoru Wam życzę :-)

reklama
Ja juz po wizycie...

Szyjka ma 8 milimetrów, mały wazy 3100g i ta wydzielina to czop. Mam leżeć i wstawać tylko na jedzenie lub do łazienki. Nawet nie dokończę zajęć w szkole rodzenia...nie moge robić dosłownie nic a jedynie brać no spe przez tydzien. Gin powiedział ze raczej z brzuszkiem sie nie zobaczymy juz chyba ze nie urodzę w ciagu 3 tygodni co jest mało prawdopodobne. Powiedział ze waga dzidzi nie świadczy o tym ze jest swietnie rozwinięty ale ze wcześniak wcześniakowi nie równy i dla bezpieczeństwa mam tylko leżeć.

Boje sie teraz ze nie dam rady dociągnąć do 37tyg, dwa tyg duzo i nie duzo. Dobrze ze przyjechałam na wizytę...

Moze uda mi sie jak to powiedział gin "dociągnąć" do donoszonej...powiem wam ze niczego innego teraz nie pragnę...

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Paula Ty nie masz się starać tylko leżeć i koniec. Tu każdy dzień jest ważny. Przecież nie chcesz narażać dziecka. Będzie dobrze.
Paula ja też trzymam kciuki

Ja już się boję czy wszystko będzie dobrze według om będzie 37t4d a usg 36t5d i boję się ze dzidzia jednak za mała jest

Cc jutro 8.30

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Będę trzymać kciuki.
Kaskaw - ja biorę Tardyferon - Fol, lekarz mi przepisał, man nadzieję, że żelazo mi się podniosło, mam teraz zrobić badania.
Biapl - dostaniecie antybiotyk i się tego pozbędziecie. Koleżanka też brała razem z dzieckiem. Główka do góry!
Iwonaimaja, akurat wrócę z przedszkola, ok.9 siadam do kompa i czekam na wieści!! Ale radość i podekscytowanie!!!!
Paula, ja wierzę, że będzie dobrze! Dziewczyny, które mają tak samo, wiedzą co piszą. A Ty odpoczywaj teraz, ostatnie dwa tygodnie :) :) :)
Daj dziewczynie odpocząć przecież nie napisze nam o 9:p

Do góry