reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Witajcie mamusie[emoji4]
Paula trzymam kciuki...[emoji109][emoji109][emoji109]

U mnie super ja już po rzyganku . Czuje się jak...k ....

Miłego dnia

35tc5

reklama
Dziewczyny jestem załamana bo odeszły mi wody po ktg, skurczy brak. Jeśli do rana akcja sama sie nie rozwinie bedą podłączać oxy. Martwie sie o małego jak bedzie z jego zdrowkiem. Musi byc dobrze, ale strasznie sie boje.....

Niech któraś poda mi nr tel dam znac smskiem jutro w razie co i jak :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Trzymam mocno kciuki ! [emoji1364][emoji1364]

Hej Wam,

Leżę i czekam na obchód i śniadanie. Póki co o 5 rano na ktg skurcze sie nie zapisywały, ale boli mnie bardzo w dole brzucha i położna mówiła ze to dobrze ze tak boli a takie skurcze sie nie zapisują wiec nie wiem czy bedą mi cos podawać czy nie dowiem sie na obchodzie prwnie.

Cały czas lecą mi wody idzie dostać z tym szału :) zaczęłam sie chyba tez oczyszczać bo gania mnie na 2 do toalety juz drugi raz w ciagu 3 godzin i zaraz chyba bedzie trzeci raz :)

Bardzo sie martwie o maluszka...jak to z nim bedzie po porodzie z oddechem i w ogóle ze wszystkim.

Mam ogromne poczucie winy ze to przeze mnie i przez to ze ostatnio mało co leżałam plackiem jak wczesniej...nie forsowałam sie nie wiadomo jak moze gdybym duzo wiecej leżała nie byłoby takiej sytuacji...
Jest mi przykro ze przeze mnie moje dzieciątko po porodzie bedzie miało kłopoty i bedzie sie męczyć...strasznie mi z tym zle.

Była na sali ze mna Pani która była po terminie i podali jej oxy przez 6h męczyła sie ze skurczami i nic jedynie zmniejszyła sie w tym czasie szyjka z 2cm na 0,5cm nic wiecej, tak sie biedna wiła z bólu ze mam ochotę uciekać gdzie pieprz rośnie jak bedą chcieli i mnie podłączyć...

Standardowo ponarzekalam :-)

Miłego dnia dla Was :)

reklama
Paula, będzie dobrze. Dzidzia na pewno zdrowa skoro tak jej się spieszy na świat, już niedługo będzie przy Tobie! :-*

Iwonaimaja trzymam kciuki! To już za chwileczkę :-) obyś szybko doszła do siebie :-*

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry