reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Ja juz po wizycie...

Szyjka ma 8 milimetrów, mały wazy 3100g i ta wydzielina to czop. Mam leżeć i wstawać tylko na jedzenie lub do łazienki. Nawet nie dokończę zajęć w szkole rodzenia...nie moge robić dosłownie nic a jedynie brać no spe przez tydzien. Gin powiedział ze raczej z brzuszkiem sie nie zobaczymy juz chyba ze nie urodzę w ciagu 3 tygodni co jest mało prawdopodobne. Powiedział ze waga dzidzi nie świadczy o tym ze jest swietnie rozwinięty ale ze wcześniak wcześniakowi nie równy i dla bezpieczeństwa mam tylko leżeć.

Boje sie teraz ze nie dam rady dociągnąć do 37tyg, dwa tyg duzo i nie duzo. Dobrze ze przyjechałam na wizytę...

Moze uda mi sie jak to powiedział gin "dociągnąć" do donoszonej...powiem wam ze niczego innego teraz nie pragnę...

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
PAULA ja to samo usłyszałam 25 maja, czyli prawie miesiąc temu, lekarz powiedział że nie wiadomo czy dotrwam do tej wizyty co mam mieć w środę, fakt faktem zwolniłam tempo ale normalnie funkcjonyje, teraz tak jakby wszystko się uciszyło.
Tak wiec odpoczywaj a dotrwasz do terminu trzymam kciukasy

reklama
Ale fajnie, że znacie terminy cc i wiecie, kiedy dzieci już będą z Wami :-) u mnie jeszxze ok miesiąc, ale jak to przy naturalnym, nie wiadomo. Iwonaimaja, powodzenia i śpij w nocy, żebyś miała jutro energię!
Dzisiaj też byłam spiaca cały dzień, ale zrobiłam drzemke godzinna i jest ok :-) w tym tygodniu też kończę wszystkie pracowe rzeczy! Dobrego wieczoru Wam życzę :-)
a na kiedy masz termin?

Ale dziś przyjemny dzien:)
Chłodno, mąż w domu, dużo śmiechu i w ogóle :p
Zauważyłam, że mała zmieniła porę aktywności. Teraz robi się aktywna po 17ej i tak do nocy.....

Dziś w sklepie widziałam noworodka, fotelik wpięty na wózek i powiem Wam, że jako dziwnie leżał, taki skulony, nie leżący ..... jakoś mi się dziwnie zrobiło ..... nie odezwałam się oczywiście, ale wg mnie nie powinien tak leżeć ....

Iwonaimaja, ale masz fajnie, że juz jutro córcia będzie z Toba:D
Paula, nie stresuj się, będzie dobrze;)

Biapl, ja też mam GBS dodatni. Mam mieć cc, a mimo to też chcą podać mi antybiotyk. W poprzedniej ciąży 8 lat temu nawet nie miałam takiego badania.:errr:

biapl, nie jesteś sama, bo prawie 40% kobiet to ma. Najważniejsze to podać antybiotyk i będzie ok.
Ja przy pierwszym dziecku też nie miałam tego badania.

reklama
Ja dzis nie wiem jak zasne. Mam.okropna gule w gardle i cofa mi sie wszystko do przełyku, czuje przez to taki uścisk w klatce.. masakra :(

Do góry