julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
witajcie niedzielnie
Iwona kobieto uważaj!!!!trzymam kciuki
Tym bardziej że teraz jeszcze te upały...
tak wiec uważaj odpoczywaj
Iwona kobieto uważaj!!!!trzymam kciuki
wiesz mnie położna powiedziała ze takie przemęczanie się nie jest dobre, lepiej robic normalnie, spacerować odpoczywać bo na pewno szybciej nie urodzimy od przemęczenia jedynie będziemy się źle czuły a gdyby doszło do porodu to nie będziemy miały siły..Cześć wszystkim,
Iwona dobrze ze nic Wam poważnego sie nie stało. Odpoczywaj Kochana
Julka ja tez gratuluje! :*
Lila tez sie zastanawiałam czy jak sie jakoś ułożę i sie wierci to mu dobrze czy domaga sie zmiany i do tej pory nie wiem....
Ja tez chyba wezmę laktator. Dobrze ze przypomnialyscie bo zupełnie o nim zapomniałam.
W nocy myślałam ze urodzę...wczoraj byliśmy w nowym mieszkaniu trochę ogarnąć przed przeprowadzka moja mama myła okna Maz skręcał łóżeczko jakies tam meble i słuchajcie niby miałam nic nie robić ale ciagle cos czyściłam a to ramy okien a to płytki w łazience a to grzejniki i tak od 11 do 21 nie było na czym usiąść wiec praktycznie nie siedziałam chyba ze na podłodze. Jak wracaliśmy myślałam ze nie wysiade z samochodu...w nocy wszystko mnie bolało w sumie nadal boli i tak sobie pomyslałam ze chyba aż tak to nie powinnam sie przemęczać...zła jestem na siebie no ale wszystko samo sie nie zrobi.
Miłego dnia Kochane kobiety
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Tym bardziej że teraz jeszcze te upały...
tak wiec uważaj odpoczywaj