panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Nieufna, dzięki. Czyli jest nadzieja, że nie urodzę dziś w nocy, bo jestem trochę nieprzygotowana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No jak nie chcesz to Ci nie życzę, ale wiesz, jak to jest z tymi dziećmiNieufna, dzięki. Czyli jest nadzieja, że nie urodzę dziś w nocy, bo jestem trochę nieprzygotowana
Biorę laktator żeby mnie nie zalało. Najwyżej nie użyje.Cześć!
Julka, powodzenia!!
Iwona35, przeoczyłam chyba... Gratuluję i najlepsze życzenia z okazji rocznicy!!! I dobrze, że nic się Wam nie stało! Trzymajcie się!
Kaskaw - odpoczywaj!
Needi - jejku, wszystko przed nią...
Julka, GRATULUJĘ
Lizzy, mi też się obniżył
Kamejka, też mnie bolą, bardzo, w ogóle takie nie za fajne uczucie przy ich dotyku :/ I też się zastanawiam jak będzie przy przystawieniu dziecka, przy chłopcach raczej nie bolały, chociaż maltan używałam to może jednak coś było...A ze sterylizacją to w sumie sama nie wiem...
Julita, miejmy nadzieję, że dojdzie! Głowa do góry!
Ruda, nie mam pojęcia.
Mam pytanie. Jak kładę się na lewym boku i czuję mocno dziecko to jemu dobrze czy chce zmiany?? Bo nie umiem ocenić właśnie :/
I jeszcze. Bierzecie od razu laktator do szpitala? W sumie używałam w w zasadzie tylko w szpitalu i jak miałam nawał później w domu.
A tak w ogóle to dzisiaj spokojne znowu :/
Buziaki!
Przepowiadajace powinny przejść po zmianie pozycji albo ciepłej kąpieli.Hej dziewczyny!
Julka, gratulacje :-)
Dziś mam trochę stresu, bo miałam w ciągu godziny 3 potężne skurcze. Boję się, że nie dotrwam do tej cesarki siódmego. Właściwie to cały czas mnie ćmi w dole brzucha i od czasu do czasu lekki skurczyk. Nie bardzo wiem, czym się różnią skurcze porodowe od przepowiadających.