reklama
iwonaimaja
Fanka BB :)
Witam tylko się zamelduje ze dalej w dwupaku ale prawdopodobnie tylko do wtorku we wtorek może cc a jak nie ten wtorek to za tydzień na pewno
Needi
Brzuch poszedł w dół. Dziecko ustawia się w kanale bo bardziej naciska mi na pachwine i szyjkę, zwiększony apetyt. Myślę że dwa, trzy tygodnie. Ale taka ze mnie wróżka... mowilam że Martynke urodze po terminie a urodziłam tydzień przed99% to całkiem niedużo A nie czujesz nic żeby się zapowiadało na poród?
Witam tylko się zamelduje ze dalej w dwupaku ale prawdopodobnie tylko do wtorku we wtorek może cc a jak nie ten wtorek to za tydzień na pewno
To już niedługo. Ile dzidzia waży?
Kaskaw
Mi tak od wczoraj uciska na pachwine z prawej strony że usiąść mi ciężko, tak jakby mi tętnice zatykalo od ucisku
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
fazerkamm
Cześć dziewuszki jeszcze zyje! Ale masakra ze mna...
Nogi mi posluszenstwa odmawiaja :/ do tego od wczoraj strasznie mam spuchniete, a dzis nawet rece mam spuchniete i ciezko mi nawet pisac :/
Poczytalam Was, nadrobilam ale nie mam siły odpisac
Dzis wieczorem mam wizytę takze trzymajcie kciuki zeby mi lekarz powiedzial ze szyjki kiz nie mam i rozwarcie 1cm bo ja juz mam naprawde dosc a czuje ze Mateuszkowi dobrze w brzuchu i nie będzie chcial stamtąd wyjsc...
Niech mnie ktoras kopnie bo musze obiad zrobic..
I mnie dziś jakieś 42stopnie, klima naparza w domu od rana a mi dalej zle :/
Przepraszam ze tak tylko o sobie dzis
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Nogi mi posluszenstwa odmawiaja :/ do tego od wczoraj strasznie mam spuchniete, a dzis nawet rece mam spuchniete i ciezko mi nawet pisac :/
Poczytalam Was, nadrobilam ale nie mam siły odpisac
Dzis wieczorem mam wizytę takze trzymajcie kciuki zeby mi lekarz powiedzial ze szyjki kiz nie mam i rozwarcie 1cm bo ja juz mam naprawde dosc a czuje ze Mateuszkowi dobrze w brzuchu i nie będzie chcial stamtąd wyjsc...
Niech mnie ktoras kopnie bo musze obiad zrobic..
I mnie dziś jakieś 42stopnie, klima naparza w domu od rana a mi dalej zle :/
Przepraszam ze tak tylko o sobie dzis
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Oj też się dziś zle czuje
35tc5
35tc5
Lizzy_
Needi, nawet nie strasz, bo ja mam wszystkie objawy, które opisałaś. Nie powiem, że chętnie pozbyłabym się brzusia i przytuliłabym maleństwo, ale dla mnie jeszcze za wcześnie...
Rodząc niebawem zazdroszczę! W sumie plusem cc jest to, że macie datę i już. Można się naszykować, męża ogarnąć, a tak z nienacka to czekasz jak na szpilkach
Ja się boję, że nie ogarnę czy to już akurat te tematy w szkole rodzenia mam w lipcu
Rodząc niebawem zazdroszczę! W sumie plusem cc jest to, że macie datę i już. Można się naszykować, męża ogarnąć, a tak z nienacka to czekasz jak na szpilkach
Ja się boję, że nie ogarnę czy to już akurat te tematy w szkole rodzenia mam w lipcu
Lila
Jejku, to się w głowie nie mieści z tymi teściowymi!!!!!!!! Masakra jakaś!!!
Pauladabro - to jej przypomnij co gadała, jak się dziecko urodzi!!!
Fazerkam, 42 stopnie? O matko!!!!! Trzymaj się!
Iwonaimaja, miałam dziś o Ciebie pytać. No to już bliziutko. Dawaj znać co tam.
Pauladabro - to jej przypomnij co gadała, jak się dziecko urodzi!!!
Fazerkam, 42 stopnie? O matko!!!!! Trzymaj się!
Iwonaimaja, miałam dziś o Ciebie pytać. No to już bliziutko. Dawaj znać co tam.
reklama
LuckyJuly2016
Czytam was od rana ale jakoś cieżko napisać
Pogoda dzis u mnie masakra, gorąco, raz słońce raz chmury, straszny wiatr, wilgotność duża
Puchne [emoji53]
Nie wychodzę dzis z domu, lenia mam totalnego, pod wieczór jak sie ochłodzi i nie bedzie padać to zrobię sobie krotki spacer
Sorry ze tylko o sobie ale przeczytałam was ale nie dokonać kojarzę co u której było wiec wole nie odpisywać zeby nie namieszać [emoji51]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Pogoda dzis u mnie masakra, gorąco, raz słońce raz chmury, straszny wiatr, wilgotność duża
Puchne [emoji53]
Nie wychodzę dzis z domu, lenia mam totalnego, pod wieczór jak sie ochłodzi i nie bedzie padać to zrobię sobie krotki spacer
Sorry ze tylko o sobie ale przeczytałam was ale nie dokonać kojarzę co u której było wiec wole nie odpisywać zeby nie namieszać [emoji51]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app