madziolina_p
Fanka BB :)
Lucky u mnie tez taka pogoda, popadalo ale znowu duszno, masakra!
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha. W domu mam się znieczulić. W szpitalu już tylko rodzić. [emoji3] heheBez znieczulenia że masz być "wstawiona"?
A Ty nie jesteś już czasem na finiszu? Bo jak tak to Ci mówię że za pare dni urodzisz
padłam na cyce tak, ma być po flaszce
Tak. Mi się to zaczęło po pierwszym porodzie, bóle takie, że głowy nie mogłam nie mogłam podnieść. Byłam u lekarza, robione tomografie, eeg głowy, po prostu typowe migreny. Normalnie, jak już wiem, że się zaczyna to mam specjalne leki a teraz ich nie mogę brać, więc jest jak jest. I tak w ciąży mam rzadziej, normalnie o atak co najmniej raz w miesiącu.Jak ja Ci współczuję tej migreny wiem co to jest ja już bym w szpitalu była...
A przed ciążą tez miałaś
35tc5
Tak. Mi się to zaczęło po pierwszym porodzie, bóle takie, że głowy nie mogłam nie mogłam podnieść. Byłam u lekarza, robione tomografie, eeg głowy, po prostu typowe migreny. Normalnie, jak już wiem, że się zaczyna to mam specjalne leki a teraz ich nie mogę brać, więc jest jak jest. I tak w ciąży mam rzadziej, normalnie o atak co najmniej raz w miesiącu.
Dziękuję za kciuki, ale wizyta dopiero jutro. Po burzy nie mają prądu i nie wiadomo, kiedy włączą, więc nie ma co na darmo jechać. I tak byliśmy w drodze, bo kupiliśmy wreszcie materac i fotelik. Także wyprawka zamknięta, zapraszam córcię na świat
Współczuję Wam tych teściowych. Moja jest spoko, trochę namolna, ale dobra kobieta. Na szczęście mieszka daleko, więc nie będzie częstym gościem.
Idę zdychać dalej, może do niedzieli przejdzie .....
Tak, ale musiałabym poszukać w książeczce co mi dali.Nieufna , slyszalam ze czasami podanie znieczulenia moze cos tam uszkodzic ze wlasnie pojawiaja sie takie migreny nie do pokonania, mialas za pierwszym razem zzo?