Asia28BK
Fanka BB :)
jasne, że nie musi być źle tylko nasłuchałam się tyle przykrości od swojej począwszy od tego że nie będzie się przyznawała do wnuka bo jest za młoda, nie będzie pilnowała bo ona ma dosyć chłopców po życzenie mi masażu szyjki, przenoszenia ciąży i wróżenie, że dziecko mnie zamknie w domu wiecznie będzie chore nigdzie nie wyjdę nie pojadę...może się zmieni i faktycznie będzie kochała małego babciną miłością, ale jak patrzę na jej fałszywe zachowanie to mi się zbiera...
Paula ja się dołącze do waszej grupy narzekających na teściową, nie cierpię tej kobiety, jesteśmy wiele lat po ślubie ale nigdy nie powiedziałam do niej mamo i nigdy nie powiem. Ona nam zawsze życzy wszystkiego najgorszego, nawet potrafiła mowić żebyśmy mieli chore dzieci.
w głowie się nie mieści takie zachowanie,myślałam że to może trochę 'lżej' wygląda,ja jestem bardzo wyczulona na to co ktoś mówi i pamiętliwa,więc jak ja bym coś takiego usłyszła to już byłaby skreślona na amen,więc się wam teraz nie dziwie i współczuje;-/