reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Iwonaimaja powodzenia w szpitalu.

Alinka to sie nazywa rozkojarzenie w ciąży, współczuję stłuczki. Ja teraz jak jadę autem to staram sie myśleć tylko o drodze i otoczeniu.

reklama
Cześć Kochane :) Ale ze mnie ranny ptaszek dzisiaj :D Dzieci na wycieczki pojechały, jeden do Loopys World, drugi do kina, nie pamiętam, żebym tak od rana sama była w domku, bo Mikołaj na drugą zmianę chodzi do szkoły :)

Alinko, współczuję tej stłuczki :/ Mąż bardzo zły?
Iwonaimaja, też miałam pytać o ten numer. Masz to ok. Będzie dobrze, wytrzymasz, musisz! Powodzenia!
Agula, za Ciebie już też zaciskam kciuki!

Zeschizowałam się wczoraj wieczorem i usnąć nie mogłam!! Już nie tym echem serduszka, teraz to się nawet cieszę na to badanie, zawsze to więcej obserwacji serca, ale wczoraj na usg to tętno dziecka wydawało mi się, że skacze. Średnią wyciągnął - 135. Oczywiście, ja z tych, co zaraz w czarnych kolorach widzą i go pytam, co tak skacze, że raz 200, raz 90, raz 0. Powiedział mi, że nic się nie dzieje złego, że dzieciaczek ucieka, bo się rusza i ciężko mu zmierzyć, że nie ma się czym denerwować. A i tak się cały wieczór denerwowałam :/ Chyba, gdyby było coś nie tak to by powiedział, nie????? :(

Ugh :confused:

Lila to dlatego, że dziecko się kręci, zauważ,że najczęsciej ucieka jak dziecko się przekręci a jak śpi to zapis jest równy. U mnie też tak było bo co mały się przekręcił to maszyna piszczała że coś nei tak:) Oni umieją wyczytać kiedy to od kręcenia a kiedy z dzieckiem coś nie tak, spokojnie:)

Dziękuję Iwona35!! Co ja zrobiłabym bez Ciebie??? :) :*

No piorę! Chmury są, ale prać muszę, bo sporo jeszcze tego :/ Mam nadzieję, że zdąży przed deszczem wyschnąć.

Ja mam w pasie na wysokosci pepka jakies 110cm[emoji14]Haha właśnie zdalam sobie sprawe z tego ze mam więcej w pasie niz moj pierworodny ma wzrostu[emoji14]

Tak tak jestem za!!!!
Energio nadejdz!!! :D

Dlaczego nie mogłaś jesc nic innego? Od razu po porodzie jadlas normalnie i dzialo sie cos z brzuszkiem malenstwa czy po malu wprowadzalas i na wszystko zle dzidzia reagowala?

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Fazer jak dziś twoja energia? Bo u mnie super to mogłam zabrać trochę od Ciebie;-) ;)

A jadłam na poczatku raczej normalnie na ile szpital dawał bo byłyśmy w szpitalu dwa tygodnie po porodzie ipo trzech, czterwch dniach zaczęły się bóle brzuszka. Straszny czas dla mnie. I tak metodą prób i błędów eliminowalam to po czym mocniej płakała. Aż został cycek i ryż. Ale jak skończyła trzy miesiące to wazylam tyle ile przed ciąża, tylko jak już mogłam po tych najgorszych trzech miesiącach jeść w miarę normalnie to narobiłam.:-D. To zależy pewnie od brzuszka.
Witam
Ja już nie śpię stresuje się bo od dzisiaj szpital

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Zostajesz już do cc? Powodzenia i niech moc będzie z Tobą:cool2:

Cześć dziewczyny
Jadę dziś z tą moją Martynką do marketu i zoologicznego. Dawno nie było awantury to postanowiłam sama się zlinczować:rolleyes2:. Zobaczymy jak będzie.
Milego dnia

reklama
Iwonaimaja, kciuki żeby było ok i szybko zleciało w tym szpitalu.
Alinka, o mader!! Współczuję
Agula kciuki i dla Ciebie.
Dużo nas rozwiąże się jeszcze w czerwcu. Ja z terminem na koniec lipca to będę siedziała jak na bombie a Wy już z dzieciaczkami...
Ja w końcu wczoraj zamówiłam pieluchy i trochę pierdół a dzisiaj apteka. Jeszcze zaraz uciekam na targ, może jakieś czereśnie upoluję.
Miłego dnia..

Do góry