biapl
Fanka BB :)
I ja jadłam wszystkoa po porodzie 2 godziny na kolacje była surówka z czerwonej kapusty i pomarańczyteraz tez mi położna doradziła zeby sie nie wygłupiać z żadnym dietamiale to mój wybór
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To zamówmy na jutro przypływ sił bo wolę tak niż dzisiaj, ok?Needi my chyba tak razem mamy sily lub ich brak... tez dzis leze i dokladnie Cie rozumiem z tym modleniem zeby Martynka poszła na drzemke...
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurczę też tak miałam ostatnio. 16 ruchów przez cały dzień. Zastanawiałam się co się dzieje ale nastepnego dnia narobiła z nawiązką. Czekaj jutro na bęckiMoj maly sie dzis slabo rusza, jeden ruch i godzina spokoju, pozniej znowu 2 ruchy i spokoj. Przez caly bylo ich moze z 15.. chyba zaczynam panikowac. Maz wróci za godzine z pracy to zobaczymy co dalej.
Ja niestety przez pierwsze trzy miesiące nie mogłam jeść nic oprócz gotowanego filetu z ryżem. DosłownieLizzy huh i zamierzasz przez caly okres karmienia piersia nie jesc smazonego i kapuchy? Powiem tak...nie chce tu podwazac slow położnej ktora tak Ci powiedziala ale odeszlo sie od tego w Polsce ze mamy karmiace maja diete.. je sie normalnie, a jak co sie dzieje to wtedy dopiero sie eliminuje baaa nawet statystyki mowia ze mamy ktore wszystko jedza to pozniej dzieci tez nie maja problemu z promowaniem nowych smakow.
Ja jadłam dosłownie wszystko i nic mlodemu nie było
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja nie wiem ile ważę ale w pasie na wysokości pępka mam 93cm
To zamówmy na jutro przypływ sił bo wolę tak niż dzisiaj, ok?
Kurczę też tak miałam ostatnio. 16 ruchów przez cały dzień. Zastanawiałam się co się dzieje ale nastepnego dnia narobiła z nawiązką. Czekaj jutro na bęcki
Ja niestety przez pierwsze trzy miesiące nie mogłam jeść nic oprócz gotowanego filetu z ryżem. Dosłownie
No zbliża się wielkimi krokami, termin do szpitala mam na 21.06 ale z tego co wiem nie będą odrazu ciąć tylko czekać aż samo się zacznie, no chyba że coś by groziło dziecku to wiadomo, więc mogę sobie tam poleżeć.To niedługo Synek będzie z Tobą :-) Oby ten posiew dobrze wyszedł i do domku. A na kiedy masz termin cc??
Needi 37+2Alinka wytrwałości i zdrówka. W którym jesteś tyg?
Witam poniedziałkowo
U mnie rozpoczął się tydzień 36. Nadal czekam na potwierdzenie terminu cc, ale max zostało mi 3.5 tygodnia Nie wchodziłam na wagę przez ostatnie kilka tygodni - teraz to już mi to wisi co tam waga pokaże, więc sobie tym głowy nie zawracam
Obiecałam sobie do 20.06 zakończyć część moich obowiązków zawodowych... nareszcie! Mam nadzieję zacząć odpoczywać i gromadzić energię!
Dziewczyny, która z was jest następna do rozpakunku planowanego?? Pamiętam, że niektóre miały już zaplanowane cc, ale nie pamiętam kto i kiedy.
Julka, ja nie mam żadnej.
A jak planujecie powrót do pracy? Po 20 czy 52 tygodniach? Ja niestety muszę wziąć tylko 20, bo sytuacja w pracy ciężka i macierzyński by mnie nie ochronił. Na szczęście mam zaległy urlop i szef się zgodził, że po macierzyńskim jeszcze go wykorzystam, więc wróciłabym tak po 7 miesiącach.... Mamy z mężem zmianowy system pracy, więc się będziemy wymieniać no i moja mama się zadeklarowała, że pomoże.