My mecze oglądamy na jakimś niemieckim programie.
Ja też mam nogę 41
Klapki na basen mam, myslałam, żeby je zabrać do szpitala pod prysznic, muszę sprawdzić czy mi noga wejdzie :/
Ja już się tego bólu chyba tak nie boję, ale tego całego szpitala, cewnika, liczenia na ich pomoc, bo bez nich ani rusz, tych pierwszych chwil po, chyba przy cc wolałabym całkowitą narkozę, bo przecież ciśnienie to będę miała masakryczne z nerwów, czy z dzieckiem wszystko ok i sam ten moment wyciągania i oceniania stanu zdrowia. Buuuu, wolałabym wtedy spać w narkozie :/
Ja z Nikodemem miałam 8 cm rozwarcia, skurcze co 4 minuty jak do szpitala trafiłam. Ciekawe czy naturalny szybko by mi poszedł?
Julka, też mam sporo tej wydzieliny.
Pauladabro - też mnie tak bolało w sobotę wieczorem i mimo tego, że z Nikośkiem miałam skurcze wydawało mi się teraz, że to nie to, że to bardziej jednostajny ból :/
Iwonaimaja - kochana jestem z Tobą! Musisz dać radę, dla swojej Córeczki
Nieufna, ja też czuję bardziej przeciąganie, ale też i jakieś kopniaki jeszcze. Dość mocno ją czuję i dlatego boję się o te wody płodowe, bo może ich mało? No i ma godziny swojej aktywności, późno wieczorem, po śniadaniu, a i w ciągu dnia też ją czuję, ale to już o różnych porach.
Julita Dobrze, że nie w oczko!!
Nieufna, ja w ogóle nie chcę tam wracać :/ Więc biorę jak najdłuższy, a potem nie wiem co :/
Dziś mam wizytę, musi mi zrobić usg!!!