reklama
fazerkamm
Fanka BB :)
Witajcie sobotnio dziewuszki me Kochane
Śniło mi sie ze jestem w ciazy z uwaga... dziesiecioraczkami hahaha jejus niech moj mozg juz takich bzdur nie wytwarza bo sama siebie w wariatkowie zamkne[emoji14]
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Śniło mi sie ze jestem w ciazy z uwaga... dziesiecioraczkami hahaha jejus niech moj mozg juz takich bzdur nie wytwarza bo sama siebie w wariatkowie zamkne[emoji14]
Cześć dziewczyny też mam termin na lipiec, mam ciąże zagrożoną z powodu krótkiej szyjki i od 22 tc leżę placuszkiem w domu, dlatego udzielam się na innym forum ale cały czas Was czytam czasem bardzo mi poprawiacie humor Poza tym dobrze jest wiedzieć jak przebiegają prawidłowe ciąże
Moja znajoma powiedziała żebym się nie martwila, bo po porodzie wszystko tam się kurczy i będę miała jak w podstawówce więc na to liczę
Miłego dnia
Moja znajoma powiedziała żebym się nie martwila, bo po porodzie wszystko tam się kurczy i będę miała jak w podstawówce więc na to liczę
Miłego dnia
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
fazerkamm
Fanka BB :)
Agula hahahaha padlam
Witaj hope
Jak bardzo skrocona masz ta szyjke ze musisz lezec placuszkiem? Na kiedy masz dokladnie termin? Ma sie rozumiec ze to Twoje pierwsze dzieciatko?
Witaj hope
Jak bardzo skrocona masz ta szyjke ze musisz lezec placuszkiem? Na kiedy masz dokladnie termin? Ma sie rozumiec ze to Twoje pierwsze dzieciatko?
Fazerkamm tak to moje pierwsze dzieciątko i chyba będzie jedyne
Moja szyjka dwa tygodnie temu miała już tylko 8 mm. Każdy ginekolog mówił mi żebym wytrwala do 34 tc i dzisiaj to osiagnelam więc jestem spokojniejsza, bo można powiedzieć że to mój mały sukces
Termin mam na 25 lipca.
Nie chciałam się pakować żeby nie kusić losu, ale czytałam ze Wy już w większości jesteście spakowane!
Syska90 to całe szczęście
Moja szyjka dwa tygodnie temu miała już tylko 8 mm. Każdy ginekolog mówił mi żebym wytrwala do 34 tc i dzisiaj to osiagnelam więc jestem spokojniejsza, bo można powiedzieć że to mój mały sukces
Termin mam na 25 lipca.
Nie chciałam się pakować żeby nie kusić losu, ale czytałam ze Wy już w większości jesteście spakowane!
reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Ja tez potwierdzam dziewczyny ze po porodzie wszystko wraca do normy
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Teraz to już bliziutko....Fazerkamm tak to moje pierwsze dzieciątko i chyba będzie jedyne
Termin mam na 25 lipca.
Moja szyjka też poniżej 1 była 2 tyg temu ale liczę ze jeszcze 2 tygodnie wytrzymam
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom