reklama
Kaskaw
Fanka BB :)
Aga 30+ to na pewno zylak? Ja mam coś w tym stylu i to zapalenie jakiegoś gruczołu, już raz mi to gin przebijal ale znów uroslo..
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
LuckyJuly2016
A ja się zastanawiam jak wy jeszcze coś tak na dole widzicie ?
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Tylko z pomocą lusterka [emoji28]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Aga30+
Tak żylak w 2 poprzednich ciążach też też to miałam i znikały po porodzie takie w formie koralików i z czasem jak dziecko osiąga większą wagę to są wydatniejsze. Lekarka mi potwierdziła że to żylaki.Aga 30+ to na pewno zylak? Ja mam coś w tym stylu i to zapalenie jakiegoś gruczołu, już raz mi to gin przebijal ale znów uroslo..
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy... powiem szczerze że Jak jechałam dziś To bałam się czy nie skończy się porodem wcześniej ale cóż byłoby i już
Mały zaczął się trochę ruszać więc trochę mi lepiej. Miałam jeszcze badanie ginekologiczne raz bo mój lekarz pojawił się na dyżurze i stwierdził że jest ok ale dobrze że przyjechałam, poobserwują do poniedziałku i albo do domu albo będziemy rodzić
Na ktg jakieś skurcze wyszły ale podobno W normie, wody też powiedzieli że W normie A mam 15, tylko W moczu białko wyszło i mam do ponowienia jutro. To tyle z moich ciekawostek.
Poczytałam Was i humor od razu mi się poprawił, szczególnie jak czytałam o tych Waszych wyczynach lozkowych hihi
Miłej nocy Kochane. Zmykam spać obym jakoś dała radę W tym szpitalu.
Mały zaczął się trochę ruszać więc trochę mi lepiej. Miałam jeszcze badanie ginekologiczne raz bo mój lekarz pojawił się na dyżurze i stwierdził że jest ok ale dobrze że przyjechałam, poobserwują do poniedziałku i albo do domu albo będziemy rodzić
Na ktg jakieś skurcze wyszły ale podobno W normie, wody też powiedzieli że W normie A mam 15, tylko W moczu białko wyszło i mam do ponowienia jutro. To tyle z moich ciekawostek.
Poczytałam Was i humor od razu mi się poprawił, szczególnie jak czytałam o tych Waszych wyczynach lozkowych hihi
Miłej nocy Kochane. Zmykam spać obym jakoś dała radę W tym szpitalu.
fazerkamm
Syska gratuluję
Dzudka trzymam kciuki za Was! I dawaj znac na bieżąco!!!!
Mehle tak tak "rozlazla" tam jestem[emoji14]
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzudka trzymam kciuki za Was! I dawaj znac na bieżąco!!!!
Mehle tak tak "rozlazla" tam jestem[emoji14]
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Hej Dziewczyny!
Wiedziałam, że Tarzan poprawi Wam humor przypomnijcie mi o nim jak będę jechać na porodówkę
Mehle- ja mam tan nabrzmiałe jak taka wielka bułka.
Dziś chyba w domku siedzę...nie mam sił jechać na uczelnię nie chce mi się dosłownie.
Dżudka- super, że lepiej nooo widzisz Ty masz wód 15 a ja 7
Wiedziałam, że Tarzan poprawi Wam humor przypomnijcie mi o nim jak będę jechać na porodówkę
Mehle- ja mam tan nabrzmiałe jak taka wielka bułka.
Dziś chyba w domku siedzę...nie mam sił jechać na uczelnię nie chce mi się dosłownie.
Dżudka- super, że lepiej nooo widzisz Ty masz wód 15 a ja 7