iwonaimaja
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś było że przed porodem się powiększają. Ja mam wyraźnie powiekszone bo lepiej czuję blizne po nacieciu. Później wróci do normy, nie martw się nie zostanie ci takDziewczyny, mam do Was dość nietypowe pytanie dotyczące narządów płciowych. Czy Wy też zauważyłyście że tam na dole zrobiłyście się takie nabrzmiałe, wypukłe. Czy to jest objaw obniżenia dna macicy?
Przepraszam że ja tak ni z gruchy ni z pietruchy ale przestraszyłam się tymi swoimi narządami.
Tak, wszystko jest jakby napompowane.. To chyba takie przygotowanie do rozciagniecia przy samym porodzie..Dziewczyny, mam do Was dość nietypowe pytanie dotyczące narządów płciowych. Czy Wy też zauważyłyście że tam na dole zrobiłyście się takie nabrzmiałe, wypukłe. Czy to jest objaw obniżenia dna macicy?
Przepraszam że ja tak ni z gruchy ni z pietruchy ale przestraszyłam się tymi swoimi narządami.
Ja mam nabrzmiale i oprócz tego nam z jednej strony bardziej bo mam żylakaDziewczyny, mam do Was dość nietypowe pytanie dotyczące narządów płciowych. Czy Wy też zauważyłyście że tam na dole zrobiłyście się takie nabrzmiałe, wypukłe. Czy to jest objaw obniżenia dna macicy?