Super dwa tyg jakos dacie rade a pozniej mala juz bedzie z tobaJuż po wizycie wszystko ok lekarka powiedziała że jak urodze to na korytarzu się piwa napijemy [emoji3] do szpitala idę we wtorek wyprosilam też żeby wcześniej cc zrobili ale dwa tygodnie to na pewno poleze nim zrobia cc
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Gwiazda_237
Fanka BB :)
Witam się ja z wami brzuchatki
Nadrobić ciężko dziś nie miałam siły napisać Bardzo źle się czuje jak nie leżę to niestety brzuch ciągnie nir mam siły mam skurcze . Wiec boje się żeby nie urodzić . Bo jakoś takie dziwne przeczucie mam
Co do czopa to po odejściu można się kochać ale z prezerwatywa tak mówią lekarze żeby właśnie jakiejś infekcji nie złapać .
Którejś dziewczyny mąż chce jutro iść bez niej na piwo jak bum powiedziała co myślę Mój mnie dziś tez po informował ze chce iść jutro na grilla z kolegami a ja mu na to idź ale wątpię że zdążysz dojść szybko wrócisz
Ja narazie ze wszystkimi w czarnej dupie ale co tam
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Nadrobić ciężko dziś nie miałam siły napisać Bardzo źle się czuje jak nie leżę to niestety brzuch ciągnie nir mam siły mam skurcze . Wiec boje się żeby nie urodzić . Bo jakoś takie dziwne przeczucie mam
Co do czopa to po odejściu można się kochać ale z prezerwatywa tak mówią lekarze żeby właśnie jakiejś infekcji nie złapać .
Którejś dziewczyny mąż chce jutro iść bez niej na piwo jak bum powiedziała co myślę Mój mnie dziś tez po informował ze chce iść jutro na grilla z kolegami a ja mu na to idź ale wątpię że zdążysz dojść szybko wrócisz
Ja narazie ze wszystkimi w czarnej dupie ale co tam
Iwona35- ja widzę, że będziesz naszą Guru od seksu hehehe
Ja właśnie wróciłam z zakupów, oczywiście nogi jak balony mała mi świruje w brzuchu
Lila- właśnie na to chcą mnie zatrzymać w szpitalu jak te wody się nie zwiększą
Co do pakowania to muszę wszystko przygotować, bo w środę mogę leżeć w szpitalu i mąż musi ogarnąć sytuację
Ja właśnie wróciłam z zakupów, oczywiście nogi jak balony mała mi świruje w brzuchu
Lila- właśnie na to chcą mnie zatrzymać w szpitalu jak te wody się nie zwiększą
Co do pakowania to muszę wszystko przygotować, bo w środę mogę leżeć w szpitalu i mąż musi ogarnąć sytuację
Dziewczyny tak podczytuje bo dopiero wróciłam z porodówki. Niedawno pisałam ze jestem czerwcowa mamusia a termin miałam na 21.06. Urodziłam 04.06 tylko dodam ze tydzień przed porodem odszedł mi czop. Uzgadniałam z lekarzem prowadzącym czy przytulanki sa dozwolone po odejściu czopa to nie miała nic przeciwko wręcz namawiała tylko dzien po przytulankach urodziłam
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Gwiazda_237
Wy tu o sexie a mi się piosenka przypomniała o ana ana ana ja cie so wis so dostan nawet jak byś pod stół wlazla; ) tak będą nas faceci nasi gonić hahah po połogu po takim poście
Gwiazda_237
syska90 to gratulacjeDziewczyny tak podczytuje bo dopiero wróciłam z porodówki. Niedawno pisałam ze jestem czerwcowa mamusia a termin miałam na 21.06. Urodziłam 04.06 tylko dodam ze tydzień przed porodem odszedł mi czop. Uzgadniałam z lekarzem prowadzącym czy przytulanki sa dozwolone po odejściu czopa to nie miała nic przeciwko wręcz namawiała tylko dzien po przytulankach urodziłam
Gwiazda- czuję, że hormony nami targają hehehe. Mój na post niech lepiej nie narzeka, bo na moje to ma luksusy u nas powinna być piosenka " bum tararara za oknami noc, czego chcesz dziewczyno ja wiem! TARZANA! " polecam!
Syska90- super! gratulacje! już masz dzidziolka przy sobie!
Syska90- super! gratulacje! już masz dzidziolka przy sobie!
reklama
Gwiazda_237
Agula2016 aż się popłakałam ze śmiechu jak to przeczytałam a jak to jest na Tarzana musze spróbować