reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

Już po wizycie wszystko ok lekarka powiedziała że jak urodze to na korytarzu się piwa napijemy [emoji3] do szpitala idę we wtorek wyprosilam też żeby wcześniej cc zrobili ale dwa tygodnie to na pewno poleze nim zrobia cc

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Super dwa tyg jakos dacie rade a pozniej mala juz bedzie z toba :)

reklama
Witam się ja z wami brzuchatki ;)

Nadrobić ciężko dziś nie miałam siły napisać ;) Bardzo źle się czuje jak nie leżę to niestety brzuch ciągnie nir mam siły mam skurcze . Wiec boje się żeby nie urodzić . Bo jakoś takie dziwne przeczucie mam ;)

Co do czopa to po odejściu można się kochać ale z prezerwatywa tak mówią lekarze żeby właśnie jakiejś infekcji nie złapać .

Którejś dziewczyny mąż chce jutro iść bez niej na piwo jak bum powiedziała co myślę ;) Mój mnie dziś tez po informował ze chce iść jutro na grilla z kolegami a ja mu na to idź ale wątpię że zdążysz dojść ;) szybko wrócisz ;)

Ja narazie ze wszystkimi w czarnej dupie ;) ale co tam ;)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Iwona35- ja widzę, że będziesz naszą Guru od seksu :D hehehe
Ja właśnie wróciłam z zakupów, oczywiście nogi jak balony :( mała mi świruje w brzuchu :)

Lila- właśnie na to chcą mnie zatrzymać w szpitalu :(jak te wody się nie zwiększą

Co do pakowania to muszę wszystko przygotować, bo w środę mogę leżeć w szpitalu i mąż musi ogarnąć sytuację

Dziewczyny tak podczytuje bo dopiero wróciłam z porodówki. Niedawno pisałam ze jestem czerwcowa mamusia a termin miałam na 21.06. Urodziłam 04.06 tylko dodam ze tydzień przed porodem odszedł mi czop. Uzgadniałam z lekarzem prowadzącym czy przytulanki sa dozwolone po odejściu czopa to nie miała nic przeciwko wręcz namawiała :) tylko dzien po przytulankach urodziłam :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dziewczyny tak podczytuje bo dopiero wróciłam z porodówki. Niedawno pisałam ze jestem czerwcowa mamusia a termin miałam na 21.06. Urodziłam 04.06 tylko dodam ze tydzień przed porodem odszedł mi czop. Uzgadniałam z lekarzem prowadzącym czy przytulanki sa dozwolone po odejściu czopa to nie miała nic przeciwko wręcz namawiała :) tylko dzien po przytulankach urodziłam :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
syska90 to gratulacje :)

Gwiazda- czuję, że hormony nami targają :D hehehe. Mój na post niech lepiej nie narzeka, bo na moje to ma luksusy :D u nas powinna być piosenka " bum tararara za oknami noc, czego chcesz dziewczyno ja wiem! TARZANA! " :D polecam!

Syska90- super! gratulacje! już masz dzidziolka przy sobie! :)

reklama
Do góry