A dziękuje tak wiec te seksy sobie może odpuśćcie do skończonego 38
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Syska90- może chociaż do 36???
Iwona35- Iwonka to robić te seksy czy nie robić??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A dziękuje tak wiec te seksy sobie może odpuśćcie do skończonego 38
Agula2016 aż się popłakałam ze śmiechu jak to przeczytałam a jak to jest na Tarzana musze spróbować
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystko zależy jaka masa dzidzi jak ma juz 3 kg to może byc i 36
Gratuluję. Opowiadaj jak ci poszło opisz dzieciaczkaDziewczyny tak podczytuje bo dopiero wróciłam z porodówki. Niedawno pisałam ze jestem czerwcowa mamusia a termin miałam na 21.06. Urodziłam 04.06 tylko dodam ze tydzień przed porodem odszedł mi czop. Uzgadniałam z lekarzem prowadzącym czy przytulanki sa dozwolone po odejściu czopa to nie miała nic przeciwko wręcz namawiała tylko dzien po przytulankach urodziłam
Agula2016 -no masz pomysły ale w sunie z brzuszkiem trzeba coś wymyślić Kurde a ja muszę jeszcze tydzień wytrzymać bez hahah Mój mi powie potem "w oczach diabły masz więc szoruj na leżanka "
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom