wmazur1988 i Aga30+ co Wy tak tych mężów puszczacie na wyjazdy w takim kulminacyjnym momencie? Ja mojego bym nie puściła! W pracy zapowiedział już, że się urywa jak zacznę rodzić i od razu idzie na 2 tyg urlopu, bo "inaczej mu żona jaja urwie" Powiedzieli że zadbają o jego genitalia i że zgoda
reklama
na 19 lipca masz termin?
ja już też o tym myslałam,do końca czerwca mąz ma urlop a potem poprosił w pracy,żeby mu nie dawali w lipcu nocek(nie powinno być z tym problemu bo on tak z 2-3ma w miesiącu,ale zawsze może się okazać,że to wtedy mała zachce się urodzić;-) a w dzień to bedę alarmować mamę albo szwagierkę,naszczęście blisko mieszkają,znajomi też się oferują;-)
Tak na 19.07 Ty tez?
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Kamejka u mnie podobnie zaczyna od pon nowa prace ale juz zapowiedział ze w razie w sie urywa i oczywiscie urop od razu.
Asia28BK
Fanka BB :)
nieufna
Lila, ja uwielbiam piłkę nożną Także mój mąż ma szczęście, bo on też pasjonat
Kkasiulka, zdrowia dla Was. Mi już werwa przeszła, bo po obiedzie mnie zmuliło i mi ciężko chodzić. Kurcze, ja naprawdę mało jem a czuję się jak słoń....
Kkasiulka, zdrowia dla Was. Mi już werwa przeszła, bo po obiedzie mnie zmuliło i mi ciężko chodzić. Kurcze, ja naprawdę mało jem a czuję się jak słoń....
iwonaimaja
Już po wizycie wszystko ok lekarka powiedziała że jak urodze to na korytarzu się piwa napijemy [emoji3] do szpitala idę we wtorek wyprosilam też żeby wcześniej cc zrobili ale dwa tygodnie to na pewno poleze nim zrobia cc
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
infekcją grozi nawet podcieranie się papierem albo zacięcie nożem przy krojeniu mięsa, chodzenie grozi potknięciem etc.. ja tam uważam że jak ma się coś stać to się stanie a jak nie to nie i nie ulegam tym wszelkim zakazom ponad normę, przecież masz tego samego partnera (tak?) (żarcik )Witam!
Iwonaimaja, Ilona, Needi - dajcie znać co i jak po wizycie!
Agula, też mam schizę z tymi wodami, miesiąc temu miałam ok 11, nie mam teraz tych papierów przy sobie, mówiła, żebym dużo piła, już nie mogę doczekać poniedziałku i usg, boję się, że albo tych wód mało albo co, bo i brzuch mam mały :/ Ugh! A zaraz sprawdzę jeszcze te wody.
Iwona35, Kkasiulka - zdrówka!
Needi - golenie?? Nawet nic nie mów!
Julka, to ja już kciuki zaciskam!! Wchodzisz pierwsza?
Lizzy - Rzeczywiście z tą sobotą i tą laską lipa
Pauladabro - rozumiem wkurzenie, też miałabym nerwa!! Ale jutro czeka Cię fajny dzień
Nieufna, też lubisz piłkę??
Kamejka, też dopiero prać zaczęłam, 3 tury za mną, jutro ciąg dalszy, jeszcze ze 4? Fajnie, że dużo zamówiłaś, zawsze to do przodu
Wmazur, no to czop jak nic. Skoro nic innego się nie dzieje to czekamy
A gdzieś czytałam, że lepiej zaprzestać przytulanek, bo teraz to już to grozi infekcją. Słyszałyście o czymś takim??
Uciekam, bo małżonek wrócił, muszę mu streścić dzień i jeść dać, buźka!
wyparzyć mężowi co trzeba i korzystać jak jest strach współczuje tych rodzinnych choróbLila - przytulanki nie są wskazane po odpadnięciu czopa. Bo on był od tego, żeby zapobiegać infekcjom, chronić itd.
Nieufna - mnie też nosi, nie moge sobie znaleźć miejsca..... Upiekłam ciasto z truskawkami, wyszło pyyyyyszne!!! Zrobiłam koktajl, dwa razy byłam w sklepie ;-)
Tylko ja i Majunia chore....postawiłam małej bańki, bo w sumie z objawów ma gorączkę i cały czas boli ja głowa, troche gardło....A no i mój tata ma zapalenie oskrzeli i jednego płuca!! :O
mój mąż ma urlop od 11 lipca do końca miesiąca a od początku lipca ma mieć tylko krótkie miejscowe trasy, mam nadzieję,że Młody wstrzeli się w urlop tatusia
trzeba link wkleić w pole "sygnatura" w swoim profilu uzytkownika i będzie na stałeDziewczyny da się tak zrobić żeby ten suwaczek wyświetlał się pod każdym postem sam,czy trzeba go za każdym razem wklejać??;-)
reklama