reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Dziendobry, fajna pogoda sie dzis zapowiada, słonecznie ale nie za gorąco :)
Tak patrzę w kalendarz i zostało mi 29 dni do 38 tc a 44 dni do terminu... Wow! Torbę juz spakowalam, brakuje mi chyba tylko szlafroka

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Witajcie :)

35 dni do porodu 21 dni do donoszonej ciazy (38tc) musze koniecznie torbe dziś spakowac!!

Venicee jestesmy z Wami :*

Hehe ale synek mial z rana zdziwienie[emoji14]nie chcialam wlaczac klimatyzacji bo coś mlody kataru dostal to zamiast tego wyciagnelam Jego materac na werande (On spal z tatusiem) i tam spalam, pod golym niebem :D czulam się jak na biwaku[emoji14]w weekend wyciągniemy namiot, maz rozlozy i będa chlopaki w namiocie spac na werandzie :D radość dziecka będzie bezcenna :)

Milego dnia dziewuszki :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny..
Takie pytanie mam, jak sobie radzicie z tymi właśnie stopami? Mam tak spuchniete kostki że ledwo chodzę od wczoraj i w ogóle mi nie chce to zejść.. W ogóle się tak wystraszylam bo nigdy tak mi nie puchly, w 1 ciąży nie miałam takich problemów..

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc kochane ;) jak mnie dzis w nocy zlapal bol w odbrebie brzucha. Strasznie mocny. ZAczęłam panikowac ale pozniej jak.sie przelozylam to wydawalo mi sie, ze chyba od pachwiny to bylo bo tylko z jednej strony i po zmianie pozycji przechodzilo. Ale zeby az tak pachwina bolala? Moj maz tez ponagla mnie z pakowaniem tym bardziej ze coraz czesciej cos sie dzieje, niby takie male rzeczy a stresuja..

Cześć,

Venicee co sie dzieje? Nie widziałam żadnego postu o szpitalu :( trzymam kciuki za Was :* odezwij sie co i jak....

Ja dzisiaj wizytuje i mega sie stresuje czy wszystko dobrze :-( boje sie jak cholera. Trzymajcie kciuki dziewczyny :)

Miłego dnia wszystkim. Ja dzisiaj zaczynam 34 tc! Szok :)

Witajcie;-)
u mnie 42 dni do terminu,28 do donoszonej ciąży.:szok:

tak mi sie źle spi...staram się na boku ale strasznie mnie brzuch ciagnie,i biodra bolą mam tego rogala i podkładam poduszki ale to już nic nie daje,najlepiej mi na wznak ale wtedy mam wrażenie że dziecku jest strasznie ciasno....myślę sobie że jeszcze 2 tyg i niech się dzieje co chce;-)

zrobiłam dzisiaj nowe zdjęcie(zaraz wrzucę na wątek z brzuszkami) i porównując z tym 2 tyg wcześniej to strasznie mi do przodu poszedł brzuszek;-) dlatego już mi tak przeszkadza;-)

miłego dnia;-)

Wszystkie czekamy chyba na wieści od Venicee...

34 tygodnie za mną a za 3 tygodnie skończę 37 tydzien. Żeby tylko dotrwać! Wizytuję w czwartek i już mam stresa jak diabli..

Próbuję spać na lewym boku, ale nie daję rady. Małemu niewygodnie i wierci się, do tego mam ucisk mi przeponę i żołądek... Na prawym boczku nie ma problemu, ale całą noc w jednej pozycji to niezbyt wygodnie.

Ja dzisiaj wizytuje i mega sie stresuje czy wszystko dobrze :-( boje sie jak cholera. Trzymajcie kciuki dziewczyny :)

Powodzenia na wizycie!! :)

Hej dziewczyny..
Takie pytanie mam, jak sobie radzicie z tymi właśnie stopami? Mam tak spuchniete kostki że ledwo chodzę od wczoraj i w ogóle mi nie chce to zejść.. W ogóle się tak wystraszylam bo nigdy tak mi nie puchly, w 1 ciąży nie miałam takich problemów..

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja miałam ostatnio ten problem - dziewczyny mi tu poradziły moczenie nóg w chłodnej wodzie i odpoczynek z nóżkami w górze. Przede wszystkim odpoczynek pomógł mi w weekend. Mi puchną jak za dużo chodzę, albo siedzę i dzień w butach spędzam - czyli w pracy głównie :p

Czesc kochane ;) jak mnie dzis w nocy zlapal bol w odbrebie brzucha. Strasznie mocny. ZAczęłam panikowac ale pozniej jak.sie przelozylam to wydawalo mi sie, ze chyba od pachwiny to bylo bo tylko z jednej strony i po zmianie pozycji przechodzilo. Ale zeby az tak pachwina bolala? Moj maz tez ponagla mnie z pakowaniem tym bardziej ze coraz czesciej cos sie dzieje, niby takie male rzeczy a stresuja..
Ja od dwóch dni mam przepowiadjące z bólami. Ale jakoś jestem spokojna. Co ma być to będzie. Ogólnie jakiś błogi spokój mnie ogarnia

reklama
Cześć,

Venicee co sie dzieje? Nie widziałam żadnego postu o szpitalu :( trzymam kciuki za Was :* odezwij sie co i jak....

Miłego dnia wszystkim. Ja dzisiaj zaczynam 34 tc! Szok :)

&&&&&

Do góry