reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Witam,
piszecie o tym ubezpieczeniu, cieszcie się ze wogóle coś dostaniecie, mnie niedość że nie przedłużyli umowy w 8tc. czyli zanim obowiązywała ochrona, to jeszcze nie mogłam sobie kontynuować ubezpieczenia bo musiało by być płacone w zakładzie pracy minimum pół roku żeby kontynuować indywidualnie.
Więc tak mnie pogrążyli.
Ja ogólnie jakoś tak straciłam chęci do wszystkiego że nawet spakowana nie jestem, poprostu aż mnie odrzuca na myśl o pakowaniu, układaniu ubranek itd. myślałam że trochę mi przejdzie ale ni cholery:baffled:

reklama
A ja znowu szpital napisałam do lekarki ze słabo ruchy czuję i kazała jechać na IP mam dość jestem klebkiem nerwów
Na razie miałam tylko ktg czekam na usg

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Iwona czekamy na wiadomości co u Was.

U mnie trzeci dzień burzowy..masakra, nie ma czym oddychać. Słyszałyście o zapowiadanych upałąch od połowy czerwca? :( Mężul dziś rozgladał sie za klimatyzatorem, bo póżniej to już można co najwyżej obejść się smakiem. Coś polecacie?

A ja znowu szpital napisałam do lekarki ze słabo ruchy czuję i kazała jechać na IP mam dość jestem klebkiem nerwów
Na razie miałam tylko ktg czekam na usg

Zrobili Ci już usg?
Powiedział Ci ktokolwiek dlaczego tak się dzieje?
Trzymam kciuki żeby było Wszystko dobrze i ze zdrowa dzidzia Jeszcze w dwupaku wyszła do domu..

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jestem po usg nic nie wiem wszystko w porządku ale dlaczego slabo ruchy czuję to nie wiem

Nie martw sie za bardzo ;) ja tez czesto mam duzo słabsze ruchy. We wcześniejszych tygodniach zdarzało sie nawet ze nie czułam dzidzi po 2/3 dni ... Dwa razy z tego powodu leżałam w szpitalu , dwa razy na samym ktg i raz zamiast na IP pojechałam prywatnie na usg, i za każdym razem wszystko Oki. Tez nikt bie wytłumaczył mi z jakiego powodu tak jest ale widocznie taki urok naszych maluszków ;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry