reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Kaskaw witaj

Sylwia oby zmienili zdanie w szpitaly

Ruda u mnie podobno już jest dostępne zzo ale nie pytałam jeszcze gina. Mówię sobie że jak raz dałam radę bez to dam i drugi raz. Ale nie kończę się zastanawiać nad tym. A ten szpital co masz 50 km dalej to ile tam bedziesz jechala? Pół godz? Może lepiej tam? Jak zmienisz zdanie to będzie pod ręką znieczulenie

Ja właśnie wróciłam z uczelni...u mnie upał :( byłam na zakupach i myślałam, ze padnę :D ze śmiechu. Stoję w kolejce i podchodzi do mnie jakaś babcia i myślałam, że ona chce mnie przepuścić czy coś :D a słyszę tekst "ja tutaj stałam" :D :D no nic, wpuściłam ją i takiego miałam banana na twarzy z tej sytuacji, że szok.

Sylwia- trzymam kciuki za rozmowę
Kasia- witaj! :)
Ruda- u mnie zzo jest dostępne, ale się trochę cykam przed nim

O, bardzo fajne i niedrogie ;) tylko nie umiem się wpasować w rozmiar... :p wezmę pewnie większe... Skoro polecasz to zobaczymy ;) dzięki!
ja mam w biodrach 106 i wzięłam te XL i nie są wcale opięte,jak masz tak do 95 to spokojnie możesz wziąść mniejsze,bo gumka w nogawce i pasie naprawdę sporo się rozciąga;-)

Lizzy, Asia - dziękuję :*
Gwiazda, no to leż i odpoczywaj!! :)
Lizzy, a ten podkład razem z chusteczkami przysłali czy tylko ten podkład dla odmiany?? :D
Agula - :D

ja mam w biodrach 106 i wzięłam te XL i nie są wcale opięte,jak masz tak do 95 to spokojnie możesz wziąść mniejsze,bo gumka w nogawce i pasie naprawdę sporo się rozciąga;-)
Mam tak ok. 100 to lepiej większe i luźne niż jakby miały mi strzelić w pupie:p

Lila, dla odmiany sam podkład;) a co!

Kaskaw witaj :) zapraszam do komentowania wszystkich naszych watkow :)

Sylwia_d zrob tak jak Kaskaw pisze. Idz do Niego i zazadaj na pismie ze odmawia cc. To jest dobre rozwiązanie.

Ruda@91 jezeli najpierw pojawia sie u mnie skorcze i bede musiala czekac na rozwarcie to na bank bede brala znieczulenie, przy pierwszym porodzie tak mialam i wiem z czym to sie je (oczekiwanie na rozwarcie). Oczywiście o ile moj syn siedzi dalej glowa w dol...

Gwiazda_237 lez kochana.. wlacz jakis film zeby sie odstresowac.

Lizzy bede miala chwile to utworze znow :)
Lizzy :o u jakiego "kretyna" zamawialas ten towar... co za sprzedawca.. masakra..

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Pojechałam z majka U nas na paprocany na plac zabaw ale z ledwoscia wróciłam masakra na dworze upał straszny i zbiera się na burzę

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Iwonaimaja, w kato leje podobno, więc już nie wychodźcie ;)
U mnie w domu duszno jak nie wiem, idę zaraz chyba pod prysznic...

Fazerka, dzięki :) a ten sprzedawca już mnie śmieszy :p mają duży sklep, więc pewnie pracownicy pomieszali coś....
Oby maluch dalej był główką do dołu, kciuki! Daj znać po wizycie...

Do góry