reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Kaskaw witaj

Sylwia oby zmienili zdanie w szpitaly

Ruda u mnie podobno już jest dostępne zzo ale nie pytałam jeszcze gina. Mówię sobie że jak raz dałam radę bez to dam i drugi raz. Ale nie kończę się zastanawiać nad tym. A ten szpital co masz 50 km dalej to ile tam bedziesz jechala? Pół godz? Może lepiej tam? Jak zmienisz zdanie to będzie pod ręką znieczulenie

Ja właśnie wróciłam z uczelni...u mnie upał :( byłam na zakupach i myślałam, ze padnę :D ze śmiechu. Stoję w kolejce i podchodzi do mnie jakaś babcia i myślałam, że ona chce mnie przepuścić czy coś :D a słyszę tekst "ja tutaj stałam" :D :D no nic, wpuściłam ją i takiego miałam banana na twarzy z tej sytuacji, że szok.

Sylwia- trzymam kciuki za rozmowę
Kasia- witaj! :)
Ruda- u mnie zzo jest dostępne, ale się trochę cykam przed nim

O, bardzo fajne i niedrogie ;) tylko nie umiem się wpasować w rozmiar... :p wezmę pewnie większe... Skoro polecasz to zobaczymy ;) dzięki!
ja mam w biodrach 106 i wzięłam te XL i nie są wcale opięte,jak masz tak do 95 to spokojnie możesz wziąść mniejsze,bo gumka w nogawce i pasie naprawdę sporo się rozciąga;-)

Lizzy, Asia - dziękuję :*
Gwiazda, no to leż i odpoczywaj!! :)
Lizzy, a ten podkład razem z chusteczkami przysłali czy tylko ten podkład dla odmiany?? :D
Agula - :D

ja mam w biodrach 106 i wzięłam te XL i nie są wcale opięte,jak masz tak do 95 to spokojnie możesz wziąść mniejsze,bo gumka w nogawce i pasie naprawdę sporo się rozciąga;-)
Mam tak ok. 100 to lepiej większe i luźne niż jakby miały mi strzelić w pupie:p

Lila, dla odmiany sam podkład;) a co!

Kaskaw witaj :) zapraszam do komentowania wszystkich naszych watkow :)

Sylwia_d zrob tak jak Kaskaw pisze. Idz do Niego i zazadaj na pismie ze odmawia cc. To jest dobre rozwiązanie.

Ruda@91 jezeli najpierw pojawia sie u mnie skorcze i bede musiala czekac na rozwarcie to na bank bede brala znieczulenie, przy pierwszym porodzie tak mialam i wiem z czym to sie je (oczekiwanie na rozwarcie). Oczywiście o ile moj syn siedzi dalej glowa w dol...

Gwiazda_237 lez kochana.. wlacz jakis film zeby sie odstresowac.

Lizzy bede miala chwile to utworze znow :)
Lizzy :o u jakiego "kretyna" zamawialas ten towar... co za sprzedawca.. masakra..

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Pojechałam z majka U nas na paprocany na plac zabaw ale z ledwoscia wróciłam masakra na dworze upał straszny i zbiera się na burzę

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Iwonaimaja, w kato leje podobno, więc już nie wychodźcie ;)
U mnie w domu duszno jak nie wiem, idę zaraz chyba pod prysznic...

Fazerka, dzięki :) a ten sprzedawca już mnie śmieszy :p mają duży sklep, więc pewnie pracownicy pomieszali coś....
Oby maluch dalej był główką do dołu, kciuki! Daj znać po wizycie...

Do góry