reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Pośladkowy poród nie jest niebezpieczny? a to ciekawe ....k....raczej chore ! a potem nagle cc bo coś ....no kretynizm na najwyższym poziomie.
Ale mam lenia...i ruchy jak mucha w smole....
Julka no faceci...kryzys twój mam jesli palenie na bok,gdzies musi napięcie wyjsc...
Kochana ja mam tak samo na nic nie mam ochoty nic mi sie robic nie chce ;/

reklama
Dziwię się ordynatorowi, który bierze odpowiedzialność za poród naturalny w takich okolicznościach.. na twoim miejscu spokojnie bym go poprosiła o zaświadczenie ze nie wyraża zgody na CC i z jakiego powodu, ciekawe co by wtedy powiedział i czy by był taki mądry..

Dziwię się ordynatorowi, który bierze odpowiedzialność za poród naturalny w takich okolicznościach.. na twoim miejscu spokojnie bym go poprosiła o zaświadczenie ze nie wyraża zgody na CC i z jakiego powodu, ciekawe co by wtedy powiedział i czy by był taki mądry..
nie pomyslalam o tym nawet.

Kaśkaw witaj :)

Sylwia_d kurczę współczuje. Poszukaj w innym szpitalu u innego lekarza. Musi sie udać! Ja bym nie popuściła gdyby mnie to spotkało. Trzymam kciuki zeby ta sytuacja rozwiązała sie pomyślnie i szcześliwie :)

Venicee mnie tez sie nic nie chce. Jakaś masakra. Jestem takim leniem ostatnio ze szok.

Musze zrobic zakupy apteczne dla małego i dla siebie do szpitala. Nie mam nic upranego, torby spakowanej tez nie mam. Wydaje mi sie ze mam jeszcze duzo czasu i za wcześnie jest :/

Dobrze ze dzisiaj troszkę chłodniej niz wczoraj u mnie bo wczoraj była masakra.

Idziemy dzisiaj na pierwsze zajęcia do szkoły rodzenia. Ciekawe jak bedzie :)

Udanych wizyt dziewczyny i zdrówka i sił na dzisiejszy dzien :)

Ps jeśli chodzi o wątek ze zdjęciami to rownież wolałabym aby był ukryty :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Kaśkaw witaj :)

Sylwia_d kurczę współczuje. Poszukaj w innym szpitalu u innego lekarza. Musi sie udać! Ja bym nie popuściła gdyby mnie to spotkało. Trzymam kciuki zeby ta sytuacja rozwiązała sie pomyślnie i szcześliwie :)

Venicee mnie tez sie nic nie chce. Jakaś masakra. Jestem takim leniem ostatnio ze szok.

Musze zrobic zakupy apteczne dla małego i dla siebie do szpitala. Nie mam nic upranego, torby spakowanej tez nie mam. Wydaje mi sie ze mam jeszcze duzo czasu i za wcześnie jest :/

Dobrze ze dzisiaj troszkę chłodniej niz wczoraj u mnie bo wczoraj była masakra.

Idziemy dzisiaj na pierwsze zajęcia do szkoły rodzenia. Ciekawe jak bedzie :)

Udanych wizyt dziewczyny i zdrówka i sił na dzisiejszy dzien :)

Ps jeśli chodzi o wątek ze zdjęciami to rownież wolałabym aby był ukryty :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
jestem umowiona na rozmowe w innym szpitalu za tydzien .

Dziewczyny mam pytanie o zzo. Decydujecie sie czy nie? Ja sie zastanawiam, bo szpitalu u mnie w mieście nie ma, a do tego w którym jest mam 50 km.

A twój lekarz prowadzący co na to? Nie może wpisać w kartę ciąży o wskazaniach do cc? Przecież wtedy każdy szpital zrobi cesarke.. A jak nie to możesz iść w ogóle do innego ginekologa, który jest w innym szpitalu i niech cię poprowadzi..
Ja szczerze mówiąc boję się że trafię na z-ce ordynatora podczas porodu, bo w tej ciąży lezala już 4 razy w szpitalu, a od pierwszego kiedy chciał mi usuwać ciąże, bardzo się nie lubimy i jestem przekonana że podczas porodu nawet by do mnie nie przyszedł..

reklama
A twój lekarz prowadzący co na to? Nie może wpisać w kartę ciąży o wskazaniach do cc? Przecież wtedy każdy szpital zrobi cesarke.. A jak nie to możesz iść w ogóle do innego ginekologa, który jest w innym szpitalu i niech cię poprowadzi..
Ja szczerze mówiąc boję się że trafię na z-ce ordynatora podczas porodu, bo w tej ciąży lezala już 4 razy w szpitalu, a od pierwszego kiedy chciał mi usuwać ciąże, bardzo się nie lubimy i jestem przekonana że podczas porodu nawet by do mnie nie przyszedł..
narazie moj lekarz to wszystko ma gdzies zobacze jak do niego pojde moze w czwartek.

Do góry