reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Pośladkowy poród nie jest niebezpieczny? a to ciekawe ....k....raczej chore ! a potem nagle cc bo coś ....no kretynizm na najwyższym poziomie.
Ale mam lenia...i ruchy jak mucha w smole....
Julka no faceci...kryzys twój mam jesli palenie na bok,gdzies musi napięcie wyjsc...
Kochana ja mam tak samo na nic nie mam ochoty nic mi sie robic nie chce ;/

reklama
Dziwię się ordynatorowi, który bierze odpowiedzialność za poród naturalny w takich okolicznościach.. na twoim miejscu spokojnie bym go poprosiła o zaświadczenie ze nie wyraża zgody na CC i z jakiego powodu, ciekawe co by wtedy powiedział i czy by był taki mądry..

Dziwię się ordynatorowi, który bierze odpowiedzialność za poród naturalny w takich okolicznościach.. na twoim miejscu spokojnie bym go poprosiła o zaświadczenie ze nie wyraża zgody na CC i z jakiego powodu, ciekawe co by wtedy powiedział i czy by był taki mądry..
nie pomyslalam o tym nawet.

Kaśkaw witaj :)

Sylwia_d kurczę współczuje. Poszukaj w innym szpitalu u innego lekarza. Musi sie udać! Ja bym nie popuściła gdyby mnie to spotkało. Trzymam kciuki zeby ta sytuacja rozwiązała sie pomyślnie i szcześliwie :)

Venicee mnie tez sie nic nie chce. Jakaś masakra. Jestem takim leniem ostatnio ze szok.

Musze zrobic zakupy apteczne dla małego i dla siebie do szpitala. Nie mam nic upranego, torby spakowanej tez nie mam. Wydaje mi sie ze mam jeszcze duzo czasu i za wcześnie jest :/

Dobrze ze dzisiaj troszkę chłodniej niz wczoraj u mnie bo wczoraj była masakra.

Idziemy dzisiaj na pierwsze zajęcia do szkoły rodzenia. Ciekawe jak bedzie :)

Udanych wizyt dziewczyny i zdrówka i sił na dzisiejszy dzien :)

Ps jeśli chodzi o wątek ze zdjęciami to rownież wolałabym aby był ukryty :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Kaśkaw witaj :)

Sylwia_d kurczę współczuje. Poszukaj w innym szpitalu u innego lekarza. Musi sie udać! Ja bym nie popuściła gdyby mnie to spotkało. Trzymam kciuki zeby ta sytuacja rozwiązała sie pomyślnie i szcześliwie :)

Venicee mnie tez sie nic nie chce. Jakaś masakra. Jestem takim leniem ostatnio ze szok.

Musze zrobic zakupy apteczne dla małego i dla siebie do szpitala. Nie mam nic upranego, torby spakowanej tez nie mam. Wydaje mi sie ze mam jeszcze duzo czasu i za wcześnie jest :/

Dobrze ze dzisiaj troszkę chłodniej niz wczoraj u mnie bo wczoraj była masakra.

Idziemy dzisiaj na pierwsze zajęcia do szkoły rodzenia. Ciekawe jak bedzie :)

Udanych wizyt dziewczyny i zdrówka i sił na dzisiejszy dzien :)

Ps jeśli chodzi o wątek ze zdjęciami to rownież wolałabym aby był ukryty :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
jestem umowiona na rozmowe w innym szpitalu za tydzien .

Dziewczyny mam pytanie o zzo. Decydujecie sie czy nie? Ja sie zastanawiam, bo szpitalu u mnie w mieście nie ma, a do tego w którym jest mam 50 km.

A twój lekarz prowadzący co na to? Nie może wpisać w kartę ciąży o wskazaniach do cc? Przecież wtedy każdy szpital zrobi cesarke.. A jak nie to możesz iść w ogóle do innego ginekologa, który jest w innym szpitalu i niech cię poprowadzi..
Ja szczerze mówiąc boję się że trafię na z-ce ordynatora podczas porodu, bo w tej ciąży lezala już 4 razy w szpitalu, a od pierwszego kiedy chciał mi usuwać ciąże, bardzo się nie lubimy i jestem przekonana że podczas porodu nawet by do mnie nie przyszedł..

reklama
A twój lekarz prowadzący co na to? Nie może wpisać w kartę ciąży o wskazaniach do cc? Przecież wtedy każdy szpital zrobi cesarke.. A jak nie to możesz iść w ogóle do innego ginekologa, który jest w innym szpitalu i niech cię poprowadzi..
Ja szczerze mówiąc boję się że trafię na z-ce ordynatora podczas porodu, bo w tej ciąży lezala już 4 razy w szpitalu, a od pierwszego kiedy chciał mi usuwać ciąże, bardzo się nie lubimy i jestem przekonana że podczas porodu nawet by do mnie nie przyszedł..
narazie moj lekarz to wszystko ma gdzies zobacze jak do niego pojde moze w czwartek.

Do góry