wiem ale ja juz nie mialam sily sie z nim klocic po tym jak na mnie naskoczyl wiedzialam ze nie ma to sensu poprostu powiedzialam mile dowidzenia i sie podlamalam bo ciezko znalesc jakis konkretny szpital. Dzis bede jeszcze dzwonila do lodzi moze cos zalatwie.Sylwia wybacz za to co napiszę ale ja bym nie pozwoliła ba takie traktowanie się przez lekarza w Twojej sytuacji wcześniejszej zrobiła bym wszystko żeby to jednak był porod przez cc .
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Gwiazda_237
Fanka BB :)
Sylwia będę trzymać kciuki ale wiem o co ci chodzi bo to przechodziłam sama z lekarzami było tragedia
Iwona77W
Hej dziewczyny. Wczoraj zaturlałam się do szkoły , porozmawiałam z wychowawczynią i pedagog bo oczywiście psycholog poszła już do domu. A ta rozmowa z pedagog masakra, prawie 2 godziny siedzieliśmy przy okrągłym stole a syn może z 5 zdań powiedział a tak to tylko na wszystko nie. Dziś ma z nim rozmawiać psycholog, zobaczymy.
Aga30+
Bardzo fajny pomysł.Dziewczyny, a co powiecie na ukryty wątek z fotkami naszych pociech? Powoli zaczniemy się rozpakowywać, nie wiem czy każda będzie chciała na ogólny wrzucać...
Współczuje ale wierze ze bedzie dobrze ze cos da sie zrobic.Hej dziewczyny. Wczoraj zaturlałam się do szkoły , porozmawiałam z wychowawczynią i pedagog bo oczywiście psycholog poszła już do domu. A ta rozmowa z pedagog masakra, prawie 2 godziny siedzieliśmy przy okrągłym stole a syn może z 5 zdań powiedział a tak to tylko na wszystko nie. Dziś ma z nim rozmawiać psycholog, zobaczymy.
Mendoza813
Fazerka, oby mały jednak się nie przekręcił..dobrze, że dzisiaj juz to sprawdzisz. Kciuki.
Sylwia, próbuj koniecznie! W takiej sytuacji powinnyśmy chociaż mieć wybór. A porównanie nas do zwierząt jest bezczelne i nie na miejscu. Ciekawe czy jak jego ząb boli to pędzi do dentysty czy czeka jak po prostu wypadnie bez środków przeciwbólowych jak biedne zwierzę...
Maryńka, jesteście przykładem, że cuda się zdarzają.. a jak mąż na to wszystko? W ciąży chyba trochę się poddał...
Ja na ogólne forum też nie wrzucę zdjęcia, bo wiem ile jest cichaczem podczytujących, nie mówiąc już o takich zbokach jak niektóre dziewczyny miały do czynienia [emoji53]
Miłego dnia [emoji5]
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Sylwia, próbuj koniecznie! W takiej sytuacji powinnyśmy chociaż mieć wybór. A porównanie nas do zwierząt jest bezczelne i nie na miejscu. Ciekawe czy jak jego ząb boli to pędzi do dentysty czy czeka jak po prostu wypadnie bez środków przeciwbólowych jak biedne zwierzę...
Maryńka, jesteście przykładem, że cuda się zdarzają.. a jak mąż na to wszystko? W ciąży chyba trochę się poddał...
Ja na ogólne forum też nie wrzucę zdjęcia, bo wiem ile jest cichaczem podczytujących, nie mówiąc już o takich zbokach jak niektóre dziewczyny miały do czynienia [emoji53]
Miłego dnia [emoji5]
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Lila
Cześć
Wczoraj przyszedł materac, pościel, kocyk z podusią Minky Light ( jaki cudny ten kocyk!!) i cieniutki, pieluszkowy śpiworek Jeszcze torba do wózka, parasol, koszula dla mnie, szlafrok, laktator, termometr, pieluchy i chusteczki, pieluchy bambusowe i wsio
Lucky, mnie się normalnie nóż w kieszeni otwiera, jak wiem, ile ja dostanę, a słyszę, ile inni dostają! Moja składka to 45 zł, tylko to też chyba zależy od liczby osób w grupowym, a u nas jest nie za dużo, bo coś koło 12 chyba. Tyle lat się płaci, a potem takie coś :/ Ciekawe czy za szpital w takim przypadku coś płacą :/
Sylwia, no kiepska sprawa, naprawdę! W ogóle, co za szpital! Musisz poszukać jakiegoś innego szpitala w okolicy, na pewno znajdzie się korzystne dla Was rozwiązanie. Zaciskam kciuki!
Lizzy, czemu nie?
Fazerkam, zaciskam kciuki! Mnie też się wydaje, że się przekręciła, bo takie twarde i okrągłe u góry czuję, wczoraj nie mogłam nawet siedzieć czy się nachylić, tak wypychała do góry. Nogi to chyba nie były? :/
Z tym numerem telefonu to już kiedyś pisałam, musimy się wymienić, bo mi też tak łatwiej będzie
A wieczorem dziwnie mnie nogi bolą, nie mogę dla nich znaleźć miejsca, niby kręcenie takie w nich czy co, masakra jakaś!
Miłego dnia!
Wczoraj przyszedł materac, pościel, kocyk z podusią Minky Light ( jaki cudny ten kocyk!!) i cieniutki, pieluszkowy śpiworek Jeszcze torba do wózka, parasol, koszula dla mnie, szlafrok, laktator, termometr, pieluchy i chusteczki, pieluchy bambusowe i wsio
Lucky, mnie się normalnie nóż w kieszeni otwiera, jak wiem, ile ja dostanę, a słyszę, ile inni dostają! Moja składka to 45 zł, tylko to też chyba zależy od liczby osób w grupowym, a u nas jest nie za dużo, bo coś koło 12 chyba. Tyle lat się płaci, a potem takie coś :/ Ciekawe czy za szpital w takim przypadku coś płacą :/
Sylwia, no kiepska sprawa, naprawdę! W ogóle, co za szpital! Musisz poszukać jakiegoś innego szpitala w okolicy, na pewno znajdzie się korzystne dla Was rozwiązanie. Zaciskam kciuki!
Lizzy, czemu nie?
Fazerkam, zaciskam kciuki! Mnie też się wydaje, że się przekręciła, bo takie twarde i okrągłe u góry czuję, wczoraj nie mogłam nawet siedzieć czy się nachylić, tak wypychała do góry. Nogi to chyba nie były? :/
Z tym numerem telefonu to już kiedyś pisałam, musimy się wymienić, bo mi też tak łatwiej będzie
A wieczorem dziwnie mnie nogi bolą, nie mogę dla nich znaleźć miejsca, niby kręcenie takie w nich czy co, masakra jakaś!
Miłego dnia!
Hej
Lila ale wszystko zależy od paietu ubezpieczenia ....ja za ur dziecka 1600 ,za cc ponad 2000...noi leżenie w szpitalu powyżej 4 dni -70/dzień...wypłacają szybko bez problemu.
Tak was czytam i rodzić pośladkowo zalecają? czy czegoś nie kapuję?
Fazerka kciuki są !!!!!!!!!!!! głowa do góry !
Maryńka wie o tym że Teoś to mały cud !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lila ale wszystko zależy od paietu ubezpieczenia ....ja za ur dziecka 1600 ,za cc ponad 2000...noi leżenie w szpitalu powyżej 4 dni -70/dzień...wypłacają szybko bez problemu.
Tak was czytam i rodzić pośladkowo zalecają? czy czegoś nie kapuję?
Fazerka kciuki są !!!!!!!!!!!! głowa do góry !
Maryńka wie o tym że Teoś to mały cud !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
paula_dabro
Fazerka trzymam kciuki
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
reklama
Kaskaw
Hej dziewczyny, jestem tu nowa, mam nadzieję że nie macie nic przeciwko temu żebym do was dołączyła, bo szczerze mówiąc od jakiegoś czasu czytam to forum ale jakoś nie miałam odwagi napisać... termin porodu mam na 16 lipca, ale mam nadzieję że uda mi się szybciej 'rozpakować '