reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Dziewczyny witam się i ja:)
Dziś nawet spalam w nocy a w południe już pojechaliśmy na grila do rodzinki bo taka piękna pogoda... oczywiście zła bylam bo taki gorąc a ja nie miałam się w co ubrać :oo:i chyba będę musiała coś naprawdę letniego kupić jeszcze na czerwiec bo jak tak będzie to nie wytrzymam...Na grilu byloby dobrze, w miarę w cieniu Siedziałam ale strasznie złapała mnie alergia!! Myslalam że wykituje normalnie , katar jak cholera, z oczu się lalo i w ogóle źle się czułam. Więc trochę przesiedzialam w domu ehhh a wczoraj na grilu w innym miejscu co prawda ale nic mi nie było :oo:
Powoli kończy się długi weekend i znowu samej siedzenie w domu pozostanie :unsure:

Tak czytam o tych problemach wychowawczych że aż się boję jak sobie poradzimy przy pierwszym dziecku:-D

reklama
Ja bym chciała krótkie spodenki, ale kurcze nie znalazłam w fajnej cenie, a znowu drogich na 1,5 miesiąca mi szkoda. Mam rybaczki, leginsy, spódnice, sukienki, może przetrwam lato ;)

Gwiazda ja za 4 dni zamknę 34 tydzień, czas faktycznie zasuwa, choć mi sie ta końcówka chyba ciągnie bo wyczekuje [emoji16]

Ja ostatnio w factory fajne zakupy za małe pieniądze zrobiłam, i nawet 2 pary spodenek trafiłam z tym ze to było 3 tyg temu i w jedne juz nie ma szans sie zapiać ale mam na to sposób-gumka do włosów zaciągnięta na dziurce a druga strona na guzik i można nosić do dluzszej bluzki jesli tylko zamek sie nie rozsuwa [emoji106][emoji6]
Polecam patent

Ja dzis jakas bez sił jestem za to młody dosłownie mnie maltretuje dzis od środka, mam nadzieje ze chociaż w nocy odpuści łobuz mały juz matce w kość daje, dosłownie bo po żebrach [emoji24]
Dobrej nocki wszystkim

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ostatnia edycja:
Witam się ze szpitala :(
Wczoraj od 5 miałam plamienia, wrecz skrzepy ze mnie lecialy,a po śniadaniu, po zjedzeniu słodkiego nie czułam ruchów dziecka i mąż sprawił mi szaleńcz jazdę do szpitala. W czasie drogi mały zaczął się ruszać ale że względu na te plamienia zdecydowaliśmy się jechać do szpitala. I tu problem - bez mojej zgody na przyjęcie nikt ba mnie nawet nie spojrzy...
No więc kwitne tu od wczoraj, Ktg i usg OK. Dziś mam jeszcze mieć Ktg, lezec i odpoczywac. Ale jutro kaze się wypisać. Mój kręgosłup nie zniesie dłużej tego łóżka, a ja jednego prysznica i jednej toalety na 14 osób. ....

Witam się ze szpitala :(
Wczoraj od 5 miałam plamienia, wrecz skrzepy ze mnie lecialy,a po śniadaniu, po zjedzeniu słodkiego nie czułam ruchów dziecka i mąż sprawił mi szaleńcz jazdę do szpitala. W czasie drogi mały zaczął się ruszać ale że względu na te plamienia zdecydowaliśmy się jechać do szpitala. I tu problem - bez mojej zgody na przyjęcie nikt ba mnie nawet nie spojrzy...
No więc kwitne tu od wczoraj, Ktg i usg OK. Dziś mam jeszcze mieć Ktg, lezec i odpoczywac. Ale jutro kaze się wypisać. Mój kręgosłup nie zniesie dłużej tego łóżka, a ja jednego prysznica i jednej toalety na 14 osób. ....
Kasiula niestety jak są plamienia to nie badają tylko zostawiają ; ( Ja tak miałam ale na szczęście po 3 dobach siw dogadalam i mnie puścić ;) Lepiej dać się przebadać niż potem mieć żal do siebie ; (

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się ja i dziś ogólnie ledwo żywa ; ( W nocy złapał mnie skurcze i nie szło spać sle potem wstałam pochodziła i zasnelam młody dokazywal ; ) Ale cieszy mnie to gdyby nie nogi pod moimi zebrami :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiulka trzymajcie się tam. Może to były początki czopa? Współczuje warunków, ja myślałam że szpitale ze zbiorowym łazienkami już nie istnieją :-(
U mnie w szpitalu też nie ma czegoś takiego jak przyjazd na badania. Jak już dojedziesz na IP to co by się nie działo min. 3 doby muszą być.

reklama
Do góry