reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Olcia co do studni współczuję ; ( Sąsiad kretyn masakra ; (

Venicee głową do góry juz Ci pisałam :*

Ciekawe co u naszej maryńka i teosia :)??

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No cześć dziewczyny

Ja nie jestem bezstresową mamusią. Nie jestem też bezwzględna. A jednak mimo wszystko dwa tygodnie temu ktoś pstrykną palcem i moja córka zmieniła się diametralnie bez powodu.
W domu mam na nią sposoby ale w miejscu publicznym nie, a nie pozwolę żeby leżała tam gdzie jakiś menel naszczał. Teraz w pociągach można wejść głęboko pod siedzenie. Na to też nie pozwolę. Jedyne co mogę zrobić to trzymać aż się uspokoi.
Faktycznie w domu jak z nią rozmawiałam to nie kojarzyła o czym to.
A i kara była ale nie wiedziała chyba czemu.
Na razie będzie przerwa od wycieczek.
Dziękuję wam za rady i słowa wsparcia. Nie chcę ciągle walić was po oczach naszym buntem ale jak napiszę to co myślę to mi lepiej. Też tak macie?

Wczoraj zmarł mąż kuzynki.mieszkali za płotem. 40 lat. Nie darzyłam go jakaś wielką sympatią ale szkoda mi końcówki jego życia. Nie był szczęśliwy. Ciągle o nim myślę. O kuzynce i o ich synu w wieku właśnie buntu nastolatka. Jak on to przeżyje. Dlatego dziś cieszę się moim mężem i córcią. Ten mój problem to Pikuś

Dziewczyny myśle ze ten temat juz sie tu pojawił kiedyś wiec z góry przepraszam za powtarzalność ale jak to jest z becikowym, każdy moze je dostać? Bo jedni mi mówią ze mi sie nie należy a drudzy ze tak [emoji848][emoji849]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Becikowe ma kryterium dochodowe. 1922 jakoś na osobę w rodzinie jeśli dobrze pamiętam...

Witam sobotnio :) właśnie objadłam się kurczakami z kfc :p pękam... spokojnego weekendu!

Czrsc dziewczynki. Jaki upal,.ciezko wytrzymac :( dzis niechcacy byłam w biedronce i byly ciuchy ciazowe. Kupilam sobie bluzke za 25 zl ;) byly jeszcze legginsy, dresy, pizamy

reklama
u mnie za to dziś masakraaa!

Jakoś plecy mnie bolały i ten ból tak mi się nasilił, że na uczelni myślałam, że padnę. Ból był w jednym boku z tyłu po prawej. Robiło mi się gorąco ..dojechałam do domu, wzięłam apap i położyłam się. Leżę sobie i malutka jakoś zaczęła się ruszać i czuję taki ogromny ucisk na ten ból z tyłu, aż się poryczałam i zrozumiałam, że to ona naciska na jakiś nerw. Już mi lepiej, ale stwierdzam, że nie ma zartów i czuję ją już bardzo intensywnie.

Chciałam dodac, że plecy od początku ciąży nie bolały a teraz mega ból :D

Do góry