reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Kamcia No nie dziwie się, że w stresie pamietam jak ja swoje wyniki w necie odświeżałam co 5 min z nadzieja, że już są... Także znam to. Tak czytałam też już o paście do zębów, ale jakoś bardziej w miód lub czosnek wierze pasta wydaje mi się, że może wysuszyć a i tak mam wciąż suche usta...

reklama
Dziewczyny te nerwy chyba sa zaraźliwe! Wczoraj któraś pisała o kłótni z mężem no to proszę! Dzisiaj ja [emoji12] No jak śmie mi mowić, że nic nie robię całymi dniami poza tym nikt mnie z czasu nie bedzie rozliczał !

reklama
Fazerka tego Ci życzę żeby minęły już Wam te nudności bo z tego co czytam większość ja ma... Ja nadal nic [emoji6] może to w genach jest? Bo w mojej rodzinie raczej każdy dobrze znosił ciąże. A kłótnia?!o to chodzi, że ja i obiad zrobiłam i zakupy tylko nie odłożyłam ich w to miejsce co należy. Moja koleżanka stwierdziła, że chyba zazdrości mi tego wolnego i dlatego tak się uczepił.

Do góry