reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Męczą mnie zajady... Ma któraś z Was też? Byłam dziś w aptece ale babki nic mi nie poleciły bo mówiły, że badań na kobietach w ciąży się nie robi i nie wiedza co mógłby mi polecić. Chyba posmaruje sobie chociaż miodem

reklama
Kamcia a nie masz u siebie w mieście diagnostyki? Tam wyniki sa w kilka godzin i można sprawdzać w necie. Moja beta się nie sugeruj a już na pewno nie schizuj te normy są duże a Ty się w nich mieścisz wiec nie patrz na to każdy ma betę inną bo też inne mamy hormony!

Kama ... ja na twoim miejscu bym usunelo co masz i zrobila.od nowa bo u mnie to troche inaczej wyglada .. hmm nie moge ci pomoc teraz bo mi tablet padl .. a na telefonie to mi ciezko .. a komputer zajetyy ..

Tą kartę lekarz kazał mi zawsze nosić przy sobie. Tak sobie myślę, że jest potrzebna jakbym miała wypadek lub straciła przytomność na ulicy to w razie "w" ratownicy w karcie szybko przeczytaja jaką mam grupę krwi, jakie wyniki badań, przyjmowane leki itp. Tak przynajmniej mi się wydaje.

Męczą mnie zajady... Ma któraś z Was też? Byłam dziś w aptece ale babki nic mi nie poleciły bo mówiły, że badań na kobietach w ciąży się nie robi i nie wiedza co mógłby mi polecić. Chyba posmaruje sobie chociaż miodem

Kiedyś na zajady nakładałam pastę do zębów, żeby wysuszyć je, ale czy to pomaga? nie wiem.

Kamcia a nie masz u siebie w mieście diagnostyki? Tam wyniki sa w kilka godzin i można sprawdzać w necie. Moja beta się nie sugeruj a już na pewno nie schizuj te normy są duże a Ty się w nich mieścisz wiec nie patrz na to każdy ma betę inną bo też inne mamy hormony!

Nie mam u siebie diagnostyki. Masz rację, najważniejszy jest przyrost . Co nie zmienia faktu, że do piątku będę żyć w lekkim napięciu.

reklama
Anulka bądź dobrej myśli i odpoczywaj ile się da, trzeba wierzyć, że serduszko będzie biło prawidłowo. Dobrze, że wizytę masz już za tydzień i nie musisz długo czekać i bić się z myślami...

Do góry