reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Witam się i ja :)

Ja dziś po pobieraniu krwi. Oczywiście ciężarówki nikt nie przepuści, za to wszyscy się gapią, jakbym jakimś kuriozum była, waleniem wyrzuconym przez morze na brzeg. Dobrze, że po Greenpeace nikt nie zadzwonił.

Kasiulka, w sumie się opłaciło kłócić :)

My wczoraj poskładaliśmy łóżeczko. Mój mały będzie czwartym dzieckiem je użytkującym. Iga była druga, łóżeczko oddane w niemal idealnym stanie. Potem było jeszcze jedno dziecko, które dosłownie zeżarło pół łóżeczka. Na szczęście jak się poobracało elementy do góry nogami, to nie widać. Gdybym nie wiedziała, że tam spało dziecko, pomyślałabym, że jakiś jeżozwież :)

reklama
Kasiulka- super mebelki!!! :)

Przypomniał mi się pozytyw z wczoraj : pojechaliśmy z mężem do mojej mamy i chciałam od niej zdjęcia jak byłam malutka, znalazłam jakieś zdjęcie w tym wszystkim jak miałam z 16lat, mój mąż spojrzał i do mnie z tekstem "Taką Cię właśnie pamiętam, bez zastanowienia zakochałbym się w Tobie drugi raz. Spojrzałem na zdjęcie i wszystko mi się przypomniało" :D tak mi się jakoś ciepło na serduchu zrobiło. Mąż mnie znał właśnie w tych latach, ale dwa lata później byliśmy razem.

Dziewczyny!

Nie pamiętam u której maluch jest ułożony miednicowo. Proszę o priv w tym temacie :)

Dzień Dobry;-)

Kkasiulka ładne mebelki,też postawiłam na biały kolor;-)

Moja mała też już po porannej ginastyce jak to ujęłąś Lizzy;-)ale ja dopiero teraz się zwlekłam z łóżka i jem śniadanko;-)

panna-migotka hahaha,jakiś głodomor to był chyba;-D

Dzisiaj wróciła ładna pogoda,,ale chyba nic nie będę robić,przespaceruję się tylko do apteki bo chciałam jeszcze ze dwa smoczki kupić,ale to tylko tak żeby mieć,bo wolałabym nie używać;-)

Kkasiulka spoko :)
Brawo dla Twojego meza ze wycignal wnioski, mojemu kompletnie odbilo i uwaga od trsech dni ma focha :o nie dohodzi do Niego nic ze to ja powinnam się fochowac a nie On, nie czai w ogole powagi sytuacji.. no nic.. za drzwi Go w koncu wystawie ;)

Panna_migotka milo Cię widzieć Kochana :)

Agula2016 Ojejusku lzami ze wzruszenia bym się zalala jakby moj maz mi cos takiego powiedzial! Ale On to nigdy romantyczny nie byl... brawo dla Was :)

Asia28BK tez mam smoczki w domu (dostałam) ale mam nadzieje ze nie bede ich uzywac tak jak przy Maksiu, przynajmniej problemu z oduczaniem nie bylo :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam i ja [emoji5]
Pogoda u mnie piękna ale co za tym idzie szybciej sie mecze [emoji19]
Wstać nie chciało mi sie i dolegiwalam prawie do 10 [emoji16][emoji108]

Kasiulka fajne mebelki!

Panna_migotka poprawiałas mi humor [emoji6] ale faktycznie tak jest ze ludzie przyglądają sie nam (ciężarnym) jakbyśmy jakimś monstrum byly

Agula miłe wspomnienia męża [emoji106]

Asia ja mam jednego "smoka" i narazie nie kupuje więcej, w każdej chwili można dokupić np w aptece albo rossmanie

A moj mały zamiast porannej gimnastyki robił nocny jogging chyba [emoji849] wykończy mnie, teraz tak tylko smyrnie czasem
Jadę po wyniki mam nadzieje ze próby wątrobowe ok, bo mam wrażenie ze skóra coraz bardziej mnie swędzi [emoji52]
Miłego dnia!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

hej
Kasiulka cudne mebelki !zazdroszczę Wam takich pokoików dla dzieciaczków...ja mogę pomarzyć jedynie.
Agula twój mąż jest wspaniały ..ile bym dała żeby od swojego usłyszeć takie słowa...
PannaMigotka ehhh większość ludzi udaje że nie widzi kobiety w ciąży...rozczarowujące ...
Fazerka no mojego też mam ochote wystawić....zresztą i tak jestem sama w domu ...do jutra wieczora. Przykro mi bo pojechał z dziećmi ....ani nie zapytał czy dobrze się czuję ...czy zakupy zrobić bo w lodówce pusto....
wogóle mam doła od jakichś 2 tyg. ...wiele się na niego składa...Gdyby nie ten brzuszek uciekłabym gdzieś w cho**rę ...Wczoraj miałam smutny dzień mamy....
a nie smęcę już....
Lucky ,Asia,Lizyy no dzieciki maja już siłe nieźle kopnąc czy powiercić się ....z czasem po bedziemy to miło wspominać...

reklama
Venicee tulkam :* :* chyba w podobnym stanie emocjonalnym/psychicznym jestesmy.. tez mam dola od jakiegoś czasu :/ a mezowski zamiast wspierac to jeszcze bardziej dobija...
Tez tak wczoraj sobie myslalam ze gdyby nie brzuszek to bym uciekła gdzies w cho**rę.

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry