Wesele mamy 40km od Olsztyna. Więc albo jedzie z nami albo zostaje. Ja bym go zostawiła w domu z babcią ale mąż się upiera, że chce go zabrać i oooo... wiadomo, że nie on będzie za nim ganiał i nie pójdzie do pokoju z nim spać przed 24...A daleko wesele? Bo może synek poszedł by na chwilkę a potem do babci? Ile ma lat synek? Bo jak malutki to na pewno będzie się lepiej czuł w domu.
reklama
fazerkamm
Fanka BB :)
Wszystkiego najlepszego z okazji dnia mamy kochane mamuski samych wesolych dni ze swoimi pociechami zycze [emoji813]
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Asia28BK
Witajcie;-)
u mnie dzisiaj pada;/ szkoda bo chciałam zabrać mamę na obiad i lody do takiego hotelu w górach niedaleko,a tu kicha jak mamy siedzieć w restauracji i się nie ruszyć to juz wolę w domu posiedziec;/
Jodełka,ja bym zostawiła synka u babci,skoro mąż się nie pali do opieki nad nim to tylko się wymęczysz.
Ja też mam w sobotę wesele i już zapowiedziałam mężowi,że godz 20-21 się zbieramy,chyba że jakimś cudem nie będą mnie plecy bolałay;-) tzn.po torcie mogę już iśc do domu;-D
Wszystkiego dobrego dla wszystkich mam;-)świętujcie dzisiaj;-)
u mnie dzisiaj pada;/ szkoda bo chciałam zabrać mamę na obiad i lody do takiego hotelu w górach niedaleko,a tu kicha jak mamy siedzieć w restauracji i się nie ruszyć to juz wolę w domu posiedziec;/
Jodełka,ja bym zostawiła synka u babci,skoro mąż się nie pali do opieki nad nim to tylko się wymęczysz.
Ja też mam w sobotę wesele i już zapowiedziałam mężowi,że godz 20-21 się zbieramy,chyba że jakimś cudem nie będą mnie plecy bolałay;-) tzn.po torcie mogę już iśc do domu;-D
Wszystkiego dobrego dla wszystkich mam;-)świętujcie dzisiaj;-)
Aga trzymam kciuki żeby reklamacja pozytywną była! Jak nie....oj poszłybym z tym dalej,za nic bym nie popuscilabym sprawy!
Lila miłe co piszesz ja też wszystkiego nie ogarniam..
Needi no martwię się...Jak to mama i obecna i przyszła... Wczoraj trochę lepiej było... Dziś też... Oby tak do końca już rozrabiała!
WSZYSTKIM mamom tym obecnym i przyszłym życzę wspaniałego Dnia Mamy!!!
Lila miłe co piszesz ja też wszystkiego nie ogarniam..
Needi no martwię się...Jak to mama i obecna i przyszła... Wczoraj trochę lepiej było... Dziś też... Oby tak do końca już rozrabiała!
WSZYSTKIM mamom tym obecnym i przyszłym życzę wspaniałego Dnia Mamy!!!
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Witajcie
I mnie kiepsko...rozlozylo mnie na łopatki. ..już 3 razy wymiotowalam....
To jakaś masakra.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
I mnie kiepsko...rozlozylo mnie na łopatki. ..już 3 razy wymiotowalam....
To jakaś masakra.
fazerkamm
Julita1212 duuuzo zdrowka!!!
Tak mysle i dumam co tu taka cisza dzisiaj.. a Wy przeciez macie dzis Boze Cialo, co za tym idzie drugie polowki w domkach... udanego dlugiego weekendu wiec zycze wszystkim
Tak mysle i dumam co tu taka cisza dzisiaj.. a Wy przeciez macie dzis Boze Cialo, co za tym idzie drugie polowki w domkach... udanego dlugiego weekendu wiec zycze wszystkim
reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Agula nic mi nie mow bo ja nieznosze lodów a od wczoraj mam taka chcice ze nie da sie opisac.
Gdyby nie przeziębienie to bym choć trochę zjadła.
Najciekawsze jest to że z córką tydzień przed porodem tez miałam taką chęć na loda . A jak zjadłam 1/3 to smaka zaspokoilam i powiedziałam sobie mogę iść rodzic
Gdyby nie przeziębienie to bym choć trochę zjadła.
Najciekawsze jest to że z córką tydzień przed porodem tez miałam taką chęć na loda . A jak zjadłam 1/3 to smaka zaspokoilam i powiedziałam sobie mogę iść rodzic