reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

A daleko wesele? Bo może synek poszedł by na chwilkę a potem do babci? Ile ma lat synek? Bo jak malutki to na pewno będzie się lepiej czuł w domu.
Wesele mamy 40km od Olsztyna. Więc albo jedzie z nami albo zostaje. Ja bym go zostawiła w domu z babcią ale mąż się upiera, że chce go zabrać :( i oooo... wiadomo, że nie on będzie za nim ganiał i nie pójdzie do pokoju z nim spać przed 24...

reklama
Witajcie;-)
u mnie dzisiaj pada;/ szkoda bo chciałam zabrać mamę na obiad i lody do takiego hotelu w górach niedaleko,a tu kicha jak mamy siedzieć w restauracji i się nie ruszyć to juz wolę w domu posiedziec;/

Jodełka,ja bym zostawiła synka u babci,skoro mąż się nie pali do opieki nad nim to tylko się wymęczysz.
Ja też mam w sobotę wesele i już zapowiedziałam mężowi,że godz 20-21 się zbieramy,chyba że jakimś cudem nie będą mnie plecy bolałay;-) tzn.po torcie mogę już iśc do domu;-D

Wszystkiego dobrego dla wszystkich mam;-)świętujcie dzisiaj;-)

Aga trzymam kciuki żeby reklamacja pozytywną była! Jak nie....oj poszłybym z tym dalej,za nic bym nie popuscilabym sprawy!
Lila miłe co piszesz ;) ja też wszystkiego nie ogarniam..
Needi no martwię się...Jak to mama i obecna i przyszła... Wczoraj trochę lepiej było... Dziś też... Oby tak do końca już rozrabiała!
WSZYSTKIM mamom tym obecnym i przyszłym życzę wspaniałego Dnia Mamy!!!

Witajcie
I mnie kiepsko...rozlozylo mnie na łopatki. ..już 3 razy wymiotowalam....
To jakaś masakra.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Agula nic mi nie mow bo ja nieznosze lodów a od wczoraj mam taka chcice ze nie da sie opisac.
Gdyby nie przeziębienie to bym choć trochę zjadła.
Najciekawsze jest to że z córką tydzień przed porodem tez miałam taką chęć na loda . A jak zjadłam 1/3 to smaka zaspokoilam i powiedziałam sobie mogę iść rodzic

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry