reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Ja praktycznie codziennie jem lody :) a przed ciążą bardzo sporadycznie. dziś miałam senny dzień, musiałam drzemkę zrobić popudniu. póxniej trochę pospacerowalam. mały tak mi szaleje ze aż mnie boli wszystko w środku. zwłaszcza pachwiny

reklama
Ja też się witam pod koniec dnia :biggrin2:
Troszkę dziś leniuchowalismy z M a potem spacerek i odwiedziny u mamy..ale niestety nie może być pięknie bo sąsiadka dzwoniła że zalewamy ja w łazience i mamy problem!!nie wiadomo skąd ale się leje do sąsiadów z dołu i jutro od rana hydraulika trzeba wezwać i czuje że łatwo nie będzie :no:
A miał być piękny spokojny spędzony razem długi weekend...jutro grila mamy ale czy pójdziemy to się okaze:realmad:

Pozdrawiam wszystkie mamy w dniu Waszego Święta :-) :)

Jejkuuuuu caly wczorajszy dzien meczylam sie ze zgaga:( dzisiaj malutkie porcje jedzenia jadlam, spokojnie byle nie lapczywie itp itd i caly dzien super sie czulam az tu nagle polozylam sie do lozka i tak mnie kosmicznie pali w gardle ze nie wiem co mam zrobic i nawet nie wiem od czego to:(:(:(

Giulia ja jak odstawiłam kawę to pozbyłam sie zgagi, troche pomagał mi kefir, podobno pomagają tez migdały ale na mnie kompletnie nie działały. A i tez męczyła mnie w nocy, czytałam ze powinno sie spac w takiej pozycji aby głowa była troche wyżej od tułowia
[emoji6] powodzenia z pozbyciem sie jej bo to nieprzyjemny "przyjaciel"

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Wreszcie nadrabiam kilkudniowe zaległości :-)
Julka, ja też jem lody prawie codziennie. Mają stosunkowo mało cukru, to sobie pozwalam
Lucky, też się wybieram do okulisty na badanie bo chce rodzic SN, a jednocześnie nie chce uszkodzić sobie oczu :-)
Wszystkiego dobrego z okazji dnia Mamy!! Ja zrobiłam sobie prezent i kupiłam dwie chusty do noszenia Bobo. Zaszalalam, ale była w sklepie promocja na dzień matki i musiałam. Po prostu :-)
Miałam próby wątrobowe, ale na szczęście wyszło wszystko w normie. I tak za każdym razem jak mnie coś swędzi to się zastanawiam. Przechodzi jak posmaruje balsamem, więc zakładam, że po prostu czasem mam suchą skórę.
Dobrej nocy Wam :-)

Dzień dobry. Ktoś zrobił sobie poranną gimnastykę i nie śpię już od 5... spokojnego dzionka :)

Cześć dziewczyny

Jadę na badania do lab

Dżudka współczuję. Oby koszty były jak najniższe.

Słońce świeci. Miłego dnia

Hejka!

Ja dziś padam...jestem jakaś zmęczona i ledwo wstałam :( teraz jem kanapki i piję kawkę. Może się rozbudzę, bo muszę jechać na zakupy i później pouczyć się na jutro :(
Dziś dzień bez szału.

Jak macie jakieś pozytywy, możecie się podzielić :D

reklama
Jak macie jakieś pozytywy, możecie się podzielić :D

Mam!! Pokłóciłam się wczoraj z M. potwornie, a on w ramach przeprosin złożył meble dla Juniora :D
Tylko muszę cos wymyślić na tę ścianę z tyłu - bo tam jest węzeł cieplny. Muszę to czyms zasłonić....

Fazer - wybacz, że tu ;-)

Załączniki

• mebelki.jpg
    mebelki.jpg
    77,5 KB · Wyświetleń: 118
Do góry