reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Ja praktycznie codziennie jem lody :) a przed ciążą bardzo sporadycznie. dziś miałam senny dzień, musiałam drzemkę zrobić popudniu. póxniej trochę pospacerowalam. mały tak mi szaleje ze aż mnie boli wszystko w środku. zwłaszcza pachwiny

reklama
Ja też się witam pod koniec dnia :biggrin2:
Troszkę dziś leniuchowalismy z M a potem spacerek i odwiedziny u mamy..ale niestety nie może być pięknie bo sąsiadka dzwoniła że zalewamy ja w łazience i mamy problem!!nie wiadomo skąd ale się leje do sąsiadów z dołu i jutro od rana hydraulika trzeba wezwać i czuje że łatwo nie będzie :no:
A miał być piękny spokojny spędzony razem długi weekend...jutro grila mamy ale czy pójdziemy to się okaze:realmad:

Pozdrawiam wszystkie mamy w dniu Waszego Święta :-) :)

Jejkuuuuu caly wczorajszy dzien meczylam sie ze zgaga:( dzisiaj malutkie porcje jedzenia jadlam, spokojnie byle nie lapczywie itp itd i caly dzien super sie czulam az tu nagle polozylam sie do lozka i tak mnie kosmicznie pali w gardle ze nie wiem co mam zrobic i nawet nie wiem od czego to:(:(:(

Giulia ja jak odstawiłam kawę to pozbyłam sie zgagi, troche pomagał mi kefir, podobno pomagają tez migdały ale na mnie kompletnie nie działały. A i tez męczyła mnie w nocy, czytałam ze powinno sie spac w takiej pozycji aby głowa była troche wyżej od tułowia
[emoji6] powodzenia z pozbyciem sie jej bo to nieprzyjemny "przyjaciel"

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Wreszcie nadrabiam kilkudniowe zaległości :-)
Julka, ja też jem lody prawie codziennie. Mają stosunkowo mało cukru, to sobie pozwalam
Lucky, też się wybieram do okulisty na badanie bo chce rodzic SN, a jednocześnie nie chce uszkodzić sobie oczu :-)
Wszystkiego dobrego z okazji dnia Mamy!! Ja zrobiłam sobie prezent i kupiłam dwie chusty do noszenia Bobo. Zaszalalam, ale była w sklepie promocja na dzień matki i musiałam. Po prostu :-)
Miałam próby wątrobowe, ale na szczęście wyszło wszystko w normie. I tak za każdym razem jak mnie coś swędzi to się zastanawiam. Przechodzi jak posmaruje balsamem, więc zakładam, że po prostu czasem mam suchą skórę.
Dobrej nocy Wam :-)

Dzień dobry. Ktoś zrobił sobie poranną gimnastykę i nie śpię już od 5... spokojnego dzionka :)

Cześć dziewczyny

Jadę na badania do lab

Dżudka współczuję. Oby koszty były jak najniższe.

Słońce świeci. Miłego dnia

Hejka!

Ja dziś padam...jestem jakaś zmęczona i ledwo wstałam :( teraz jem kanapki i piję kawkę. Może się rozbudzę, bo muszę jechać na zakupy i później pouczyć się na jutro :(
Dziś dzień bez szału.

Jak macie jakieś pozytywy, możecie się podzielić :D

reklama
Jak macie jakieś pozytywy, możecie się podzielić :D

Mam!! Pokłóciłam się wczoraj z M. potwornie, a on w ramach przeprosin złożył meble dla Juniora :D
Tylko muszę cos wymyślić na tę ścianę z tyłu - bo tam jest węzeł cieplny. Muszę to czyms zasłonić....

Fazer - wybacz, że tu ;-)

Załączniki

• mebelki.jpg
    mebelki.jpg
    77,5 KB · Wyświetleń: 115
Do góry