reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Weszlam na te suwaczki.com
Później juz jak wszystko zrobiłam skopiowalam pierwszy link który podali ..
Weszlam w sygnaturę na profilu i w pierwszym dużym oknie wkleilam link który wcześniej skopiowalam i za działało :)

reklama
dziewczyny dziękuję za miłe słowa
bardzo się teraz boję dlatego nie potrafiłam zdecydować się na lekarza i latam tak co chwilkę mam nadzieję że podjęłam słuszną decyzję ale tak naprawdę dopiero się uspokoję jak przytulę mojego maluszka dzisiaj nazwany "córkosynem"
dzisiaj też widziałam bijące serduszko

U mnie kapusta kiszona i ogórki kiszone robią szał. Zatem ogórkowa też się zachwycalam jak dziecko :) chleb koniecznie z ogórkiem i serem ale albo.topionym albo w tych plastrach typu Hochland. Od szynki kompletnie mnie odrzucilo. Mój mąż ma ze mną ciężko :( teraz idę sobie zrobic jajecznicę bo będę płakać jak jej nie zjem. Mały zasnal więc wieczór dla siebie :)

Właśnie czytam trochę o tym jak powinno bić to serduszko. Czytam niby ze ciąża może być młodsza itd ale aż tyle. Wielkościowo odp 7 tyg. Powiem wam ze się bardzo zdolowalam. Nie dała mi żadnych badań powirdziala ze zobaczymy za tydzień. Ech. Wszystko na raz się teraz tak zbiera...

Kamcia a napis z po kolei co robisz? Może link wklejasz i robisz jakieś spacje ?? Wyśle ci zdjęcie print screena jak u mnie to wyglada naprivie.
Iwonaimaja gratuluje USG :* i widoku bijącego serduszka :*
Olciak to mamy podobnie :) szyna bleee ... Musi być kwasno :p
I cebulaaaaa to teraz tez umnie robi szal.

hej dziewczyny, nie pisze bo tak na prawde wiem ze tu nie zostane....w piatek robie ostatnia bete i czekan na wyrok od lekarza...
meczy mnie to oczekiwanie i niewiadoma...
chcialabym by juz bylo po... nie licze na cud choc podobno sie zdazaja.... pogodzilam sie z tym faktem choc nie powiem przykro strasznie...
cycki nadal mnie bola ale poza tym nic...cisza....
w dodatku caly czas cjora...kaszel mnue dobiha...po srodkach naturalnych nic nie przechodzi a przez niewiadoma sytuacje nic mocniejszego nie moge wziac..ot takie kolo bez wyjscia....

iwonaimaja...wlos mi sie zjezyl...i w oczach lzy...nie wiem jak dalas rade...to takue niesprawiedliwe....

gratuluje dziewczyny serduszek i rosnacych fasolek.... zdrowia dla was....

reklama
madzia takie coś mam BBBBBBBBBBBBBBBBb.jpg

Załączniki

• BBBBBBBBBBBBBBBBb.jpg
    BBBBBBBBBBBBBBBBb.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 67
Do góry