reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Needi- właśnie to udko o udko :D

z tym fachowcem to jest lepsza historia. Obecnie wynajmujemy mieszkanie ( staramy się o kredyt, żeby kupić ). Ogólnie jest ok, osiedle super, zamknięte, nowe itd. Właściciel pytał się nas o ten balkon czy może kogoś przysłać UWAGA na jeden dzień. No ok, ale widzicie siedzi 3. Pewnie ma za godzinę płacone i dlatego tyle wymyśla. Wczoraj zbrakło mu kleju i poszedł 200m dalej i wrócił po 45min :D ..Mój mąż już by go dawno za takie coś wyrzucił.

Dziś wpadnie właściciel i powiem kilka słów na ten temat, bo naprawdę mam dość w te upały takiego cyrku.
Wiem, że pewnie on nie jest winny, ale ktoś musi oberwać :D

reklama
Agula, odpisałam na priv, jesli mogłyby ci pomoc te kremy to czemu mam nie pomoc [emoji6]

Ja juz po pobraniu krwi, zleciłam sobie tez te próby wątrobowe, nie zaszkodzi sprawdzić
U mnie dzis przyjemna pogoda, ciepło ale nie gorąco, taka optymalna jak dla mnie [emoji108][emoji5]
Dowiedziałam sie przy okazji ze do położnej muszę sobie zadzwonić po porodzie i sie z nią umowic

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

witajcie. Ja wczoraj jeszcze o 23 jechałam po meza do firmy i zasnelam przed 1 a obudziłam się już o 7 także spać mi się chce strasznie. pogoda brzydka, chłodno i zanosi się na deszcz. a chciałam ciuchy poprac. trudno, najwyzej powiesze w domu. chyba idę się jeszcze położyć :)

Normalnie tak mi się przykro teraz zrobiło...

Przyszła wielka paka rzeczy dla malucha, którą zamówiliśmy... zamawialiśmy inne wzory, po czym napisali maila, że dwóch rzeczy nie ma w tych wzorach i mąż wybrał inne... Dziś przyszła paczka i pieluchy flanelowe dwie te same (zamawialiśmy różne) i karteczka, że nie mają takich jak chcieliśmy i wybrali losowo... a ja nie chciałam dwóch takich samych :( Do tego wilgotne chusteczki - przecięte opakowanie, no nie wiem, do lipca wyschną... spróbuję zakleić taśmą, ale najpierw poczekam, mąż porobi fotki, bo nie odpuszczę, musi im coś napisać...
Ja wiem, że są większe tragedie itd, po prostu zrobiło mi się przykro bardzo, bo dla małego miało być wszystko idealne i tyle czasu wybierałam, a nie jest :(
To dla pocieszenia napiszę Ci co ja ostatnio zamówiłam. Zamówiłam elektroniczną nianię z wyświetlaczem i kamerą zapłaciłam za nią 500 zł (dla mnie sporo kasy) ale się na nią napaliłam pozatym mam 2 koty w domu i lepiej mi by było obserwować pokój. Oczywiście mężowi powiedziałam że kosztowała mniej [emoji6] Po otrzymaniu paczki okazało się ze ma rozbity wyświetlacz! Zadzwoniłam odrazu do babki ktora mi to wysłała i oczywiście nie ma mowy o zwrocie że wysłała dobry żeby spisać raport kurierowi bo paczka jest ubezpieczona i mi zwrócą kasę. Więc tak robiłam lecz szanse są marne [emoji19]

witajcie. Ja wczoraj jeszcze o 23 jechałam po meza do firmy i zasnelam przed 1 a obudziłam się już o 7 także spać mi się chce strasznie. pogoda brzydka, chłodno i zanosi się na deszcz. a chciałam ciuchy poprac. trudno, najwyzej powiesze w domu. chyba idę się jeszcze położyć :)
Pogoda ci mówi że masz iść spać

Cześć!

U nas pochmurno. Fajnie, że chłodniej, ale pranie zrobiłam i przydałoby się słońce, a tak nie wiem czy padać nie będzie :/

Wczoraj ok 23 Arek odebrał paczkę z paczkomatu, bo telefon zostawił w pracy i dopiero późnym wieczorem w e-mailu odczytał, że już jest, a że mamy dwa kroki to poszedł. I jest wszystko takie, jak powinno być, dobra jakoś, wzory, jakie zamawiałam :) Super! Także Lizzy, u mnie ok, czyli ten Twój sprzedawca jakiś nie taki jak trzeba. A sprawdzałaś jego komentarze wcześniej? I jak tam ma? Że ok?

Iwona, współczuję :(
Agula, Tobie również!
Aga30+, no co Ty?? :( Ale sytuacja, a sprawdzałaś przy kurierze? Bo to te raporty przy nich ponoć spisywać trzeba, oglądać sprzęt, tyle, że oni stać i czekać też nie chcą i taka to robota :/ Przykro mi i trzymam kciuki, żeby się udało kasę odzyskać!!! Sprzedający nie zabezpieczył może paczki jak trzeba, a teraz ściemnia!!

To dla pocieszenia napiszę Ci co ja ostatnio zamówiłam. Zamówiłam elektroniczną nianię z wyświetlaczem i kamerą zapłaciłam za nią 500 zł (dla mnie sporo kasy) ale się na nią napaliłam pozatym mam 2 koty w domu i lepiej mi by było obserwować pokój. Oczywiście mężowi powiedziałam że kosztowała mniej [emoji6] Po otrzymaniu paczki okazało się ze ma rozbity wyświetlacz! Zadzwoniłam odrazu do babki ktora mi to wysłała i oczywiście nie ma mowy o zwrocie że wysłała dobry żeby spisać raport kurierowi bo paczka jest ubezpieczona i mi zwrócą kasę. Więc tak robiłam lecz szanse są marne [emoji19]
Współczuję. Dużo pieniędzy. Każą sprawdzać przy kurierze a jak ten kurier przychodzi to każe najpierw podpisać a potem dopiero da paczkę. Mój mąż tak bramy garażowe odbierał od przewodnika. Nie zauważył że wgnieciona. Jedyne ci wywalczyłam to 200 zł zwrotu.

Cześć!

U nas pochmurno. Fajnie, że chłodniej, ale pranie zrobiłam i przydałoby się słońce, a tak nie wiem czy padać nie będzie :/

Wczoraj ok 23 Arek odebrał paczkę z paczkomatu, bo telefon zostawił w pracy i dopiero późnym wieczorem w e-mailu odczytał, że już jest, a że mamy dwa kroki to poszedł. I jest wszystko takie, jak powinno być, dobra jakoś, wzory, jakie zamawiałam :) Super! Także Lizzy, u mnie ok, czyli ten Twój sprzedawca jakiś nie taki jak trzeba. A sprawdzałaś jego komentarze wcześniej? I jak tam ma? Że ok?

Iwona, współczuję :(
Agula, Tobie również!
Aga30+, no co Ty?? :( Ale sytuacja, a sprawdzałaś przy kurierze? Bo to te raporty przy nich ponoć spisywać trzeba, oglądać sprzęt, tyle, że oni stać i czekać też nie chcą i taka to robota :/ Przykro mi i trzymam kciuki, żeby się udało kasę odzyskać!!! Sprzedający nie zabezpieczył może paczki jak trzeba, a teraz ściemnia!!
No właśnie nie chcą czekać żeby sprawdzić ale podobno nie ma to znaczenia że do miesiąca można spisać. Wszyscy są bez winy. Boję się ze nie odzyskam kasy. Też chciało mi się beczec.

witam
Aga30 ale bym się wkurzyła....co za świat!!! Spory wydatek i co -każdy się chce wymigać....jakież to wk....
Gwiazda kciuki za pomyślne wyniki !
Lila czyli wyprawka mknie do przodu :D u mnie wanienka do kupienia i w sumie to najważniejsze bo reszta już czeka...
Teraz ja pomarudzę ....mała słabo sie rusza ....tzn o wiele mnie ją czuję niż dotychczas....czyżby więcej spała ? kurde nerwa mam już od wczoraj.....
Agula no za taki remont no dzięki....miałam też przed świętami....szkoda słów ile sie człowiek nawnerwia...
miłego dnia dla każdej !

reklama
Do góry