reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Mnie się wydaje, że czop bardziej jest przezroczysty, jak białko jajka kurzego. Trzeba by było poczytać, bo już zdurniałam, mamy na to czas jeszcze!!! Wszędzie piszą, że na dwa tygodnie przed, a może być i miesiąc, jak tu dziewczyny miały. A może to więcej śluzu po prostu? :)

reklama
Lila ja tam tylko wiem z tego co się pytała wiem ze dziewczyny na którymś forum czy kwietniowe czy majowe albo marcowe mamy pokazywały ;) Ale najlepiej pogadać z lekarzem ;) My możemy gdybać ; ( Ja się bardziej tej pieronskiej choleostazy boje ; (

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Wszystko już prawie zamówiłam, byleby teraz tylko przyszło takie jak trzeba i w ogóle przyszło. Zostały mi jeszcze pieluchy bambusowe, torba i parasol do wózka, te pierwsze pampersy i chusteczki. Dla mnie kapcie, szlafrok i koszula :)

Ufff, w końcu to za mną :)

Gwiazda, oby nie!! A Ty masz na to skierowanie??

Mnie też swędzi skóra, zwłaszcza nogi, ale ja zawsze miałam suchą skórę.

Czytałam właśnie, że jest przeźroczysty bardziej, ale nie wiem... ja miałam taką białą zbitą trochę.

Gwiazda nie stresuj się na zapas, teraz skóra jest bardziej wysuszona i naciągnieta, więc może swędzieć troche bardziej

Lila i Julka juz raz stres z Tym przechodziłam wiec wiem co mnie czeka . Nie mam skierowania idę prywatnie 25 zł to kosztuje . Wiem ze skórą się naciąga ale mnie jednak ręce dłonie stopy i nogi swędzi wiec na ro juz łóżko przebrała żeby zobaczyć czy nie na płyn do płukania nie mam uczulenia zobaczyny po nocy ;)

Ja też mam jakąś białą wydzielinę, ale to mi nie wygląda na nic strasznego, póki nic więcej się nie dzieje, to nie panikuję...

Po dzisiejszych zakupach na liście mamy tylko pampersy i pomadkę do ust (położna radziła, by mieć przy porodzie). Karuzelkę i leżaczek zostawiamy dla ewentualnych pytalskich, a jak nie to już po urodzeniu kupimy ;)

Kurka wódka od 3 dni swędzi mnie skóra jakaś masakra ręce nogi stop zadrapie się chyba na śmierć ; (

Ej ja nie jestem lekarzem i nie chcę straszyć ale mi powiedział gin w piątek że jak mnie będzie swedziec wnętrze dłoni, głowa to mam zrobić to bananie ALTN czy jakoś tak co się chyba gutka pytała na innym wątku. To chyba na jakąś cholestaze

reklama
Ej ja nie jestem lekarzem i nie chcę straszyć ale mi powiedział gin w piątek że jak mnie będzie swedziec wnętrze dłoni, głowa to mam zrobić to bananie ALTN czy jakoś tak co się chyba gutka pytała na innym wątku. To chyba na jakąś cholestaze
Wiem wiem Nedi ta ząb próby watrobowe i jutro je zrobię ;)

Do góry