reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Lizzy - pomadkę?? :) Chyba usta wysychają...

Ja leżaczek mam, a karuzelę też zostawiam dla innych :)

Dobrej nocy!

Dziewczyny...masakra. Ten facet jeszcze jutro będzie robił balkon :( dziś robił do 20:00?! nie mogłam się położyć czy coś, bo wiadomo sama w domu.

dostałam potówek na udach w środku, jaki ból a to non stop się ociera :( nie mogę swobodnie chodzić po domu, bo jak?Jak facet chodzi. Muszę jakoś się pozbyć tych krostek.

Jestem dziś wykończona pogodą. Nogi mam jak klocki :D

Ale masz grzebola :-D no chyba że masz mega wielki balkon. Nie lubię takich guzdralow fachowców.
Dopadły mnie hemoroidy. Nagle i na wieczór.do apteki mogę dopiero jutro. Wykoncze się tak mnie bolą. Tylko na boku mogę leżeć, nawet nie usiądę.

Lila, taką właśnie witaminową jakąś ;)

Agula, właśnie, co Ty masz za balkon, że tyle robi?

Dziendobry
Dziewczyny tu macie o cholestazie: Link do: Cholestaza ciążowa - niebezpieczna dla płodu choroba wątroby

Dzis jadę pobrać krew do badań i zastanawiam sie czy nie zlecić sobie tez tych na cholestaze...
Tez ostatnio swędzi mnie skóra

Agula jakbyś mieszkała gdzieś niedaleko mogłabym podesłać Ci troche kremów myśle ze pomógłby na te potowki, synchro i immuno z gernetic. Jak cos to odezwij sie na priv, mogę sie podzielić, tylko obawiam sie ze zanim do ciebie dojdzie to sie ich pozbędziesz
Jutro wolny dzien moze uda mi sie męża namówić zeby wyskoczyć dzis do kina, fajnie byłoby jeszcze gdzieś wyjsć do ludzi [emoji51]
Miłego dnia

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Witajcie drogie Panie :D

Dramat z tym balkonem...później zrobię Wam fotkę, ale podobno to praca na jeden dzień, ewentualnie dwa. Jestem nim umęczona. U mnie dziś na nowo upały, ale nogi mam całkiem zgrabne jak na słupki :D

Umyłam włosy, założyłam sukienkę i siedzę. Nie będę się kisić w spodniach. Jeszcze mój mąż zamówił zakupy przez internet i mi o 10-12 przywiozą...

Lucky- uwaga :D piszę priv!

Cześć dziewczyny:blink:

U mnie pada.

Iwona współczuję bólu

Agula potowki na udach są super. Udko o udko. A facet może ma placone za godzinę?;-) ;)

Miłego dnia

reklama
Do góry