reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Fazerkamm i Lizzy ja juz leżeć nie umiałam ale już teraz leżałam spokojnie i odpoczelam; ) Niestety mój pracuje do 21 nawet od 7 rano wiec nieb miała bym coś jeszcze ale w piątek i sobotę siostra przyjedzie mi pomóc ;)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gwiazda mnie też swedzi skóra
wyskakuje mi jakąś pokrzywka i strasznie swędzi. myślałam o tej cholestozie ale przy tym podobno nie ma żadnych krostek.. ale i tak jutto zapytam lekarza o to. wyprasowalam ciuchy dla małego. to było straszne. szkoda ze się wcześniej za to nie wzięłam. jeszcze z 4 takie prania mnie czekają...

Jak byłam na ip to pani doktor mnie pytała czy mnie swędzi skóra, więc to może coś oznacza?

Ja jutro puszczam pierwsze pranie... ale z prasowaniem chyba poczekam na chłodniejsze dni...

no to może faktycznie lepiej zrobić..też się zastanawiam nad nimi. Ja oczywiście spanikowałam, byłam w wc i zauwazyłam większą ilość śluzu niż zwykle i się przestraszyłam, że to czop śluzowy, bo był bardziej zbity.. :(

No wiesz czop ma prawo powoli odchodzić proponuje się już nie kochać jak widzisz że coś odchodzi kochana ;) Ja juz tez chyba myślę że mi odchodzi ; (

kurde, ale ja jestem dopiero w 32 tygodniu. A taki czop jest koloru przezroczystego czy białego? sory za szczegoly ale sie zestresowałam

No mi też takie coś wyszło w niedzielę, zbite, większe, galaretowate, ale przezroczyste. A u Ciebie jakie było Julka? I też jestem dopiero w 32 tygodniu.

reklama
Julka on jest koloru białego bardzie taki jak kurze jajko ; ) Nie stresuj się bez tego można żyć ale nie radzę się kochać bo wtedy można jakieś infekcje złapać ; ( I w spermie wydziela się ooxy wiec może być szybszy porod ale idzie długo z tym chodzi raczej jak tak leci to tylko kawałki kochana

Do góry