julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
heheh no ja jak się najem owoców to też mnie gania;PTy mnie nie strasz bo jak miałam zaparcia to teraz lata przynajmniej 5 razy do toalety haha Ja jeszcze nie chce rodzic
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
ok, napiszemyAgula napisalam priv.
Ktoras jak zobaczy jakis niepokojacy wpis lub dostanie dziwna wiadomosc na priv proszę do mnie pisac i najlepiej zrobic screena takowej wiadomosci.
Z gory dziękuję dziewuszki.
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana jeszcze troszke i bedzie po wspolczuje problemow z nogami sama tez takie posiadam nie dosc ze dretwieja dostaje skurczy to jeszcze tak spuchly ze bola ;/
mnie też, to nie są skurcze tylko taki silny ból w środku...Oj magnezu biorę sporo....ale to nie skurcze . Mnie noga w środku boli ....
akurat pytałyśmy się położnej na szkole rodzenia i nam powiedziała ze nie powinno się malować ciemnym lakierem, bo w sumie to dla naszego bezpieczeństwa ale właśnie frencz jak najbardziej możnaPodobno nie. Chyba że frencza. Ja tak robię.
ja bym pisała, a co, co cię obchodzi że nie mają innych to niech kasę zwrócą a nie wciskają coś innego, mogłabym napisać że im nie wierze i że dany wzór im nie schodiz i chcą się pozbyć;P ale wredna jestem co nie?Normalnie tak mi się przykro teraz zrobiło...
Przyszła wielka paka rzeczy dla malucha, którą zamówiliśmy... zamawialiśmy inne wzory, po czym napisali maila, że dwóch rzeczy nie ma w tych wzorach i mąż wybrał inne... Dziś przyszła paczka i pieluchy flanelowe dwie te same (zamawialiśmy różne) i karteczka, że nie mają takich jak chcieliśmy i wybrali losowo... a ja nie chciałam dwóch takich samych Do tego wilgotne chusteczki - przecięte opakowanie, no nie wiem, do lipca wyschną... spróbuję zakleić taśmą, ale najpierw poczekam, mąż porobi fotki, bo nie odpuszczę, musi im coś napisać...
Ja wiem, że są większe tragedie itd, po prostu zrobiło mi się przykro bardzo, bo dla małego miało być wszystko idealne i tyle czasu wybierałam, a nie jest
ale czego nie rozumiesz??Hejka!
Kominiarz przyszedł, będzie mój dom oglądał, mój prywatny dom!! Kartka była, żadnej kartki nie było mówię. On, że była! Mówię, że to nie u mnie na budynku na pewno! No! Jeszcze co!
Nieufna - porażka z takim sąsiadem hehe!!
Flammie - Ty lepiej go goń, bo dziecko przyjdzie to też będzie chciał tam wchodzić, jak kiedyś mój do Mikołaja, do łóżeczka, tyle, że w łóżeczku we dwóch się mieścili, a kosz malutki to ciężko będzie
Fazerkam, no to nie za ciekawie, współczuję przeżycia!!
Julita - przy porannych wymiarach? Nie rozumiem...Też mnie czyściło przed porodem.
Agula, też nie za fajna nocka, buziaki!
Venicce, współczuję bólu! Miesiąc przed mówisz nawet? No to tak, to by mogło być.
A z tym czopem dlatego pytałam ostatnio Gwiazdy, to w niedzielę w toalecie, jak poszłam siusiu, na wkładce miałam taką jakby galaretkę, jak czasami w białku kurzym, zlepi się kawałek białka w bardziej gęste coś. Było tego więcej niż śluzu. Nie pisałam Wam, bo Arek sprawdził w google, że czop odchodzi góra dwa tygodnie przed, a ja przecież dopiero w 32 tygodniu, w szczycie remontu, z nie wypranymi ubrankami, nie spakowaną torbą, nie gotowa na poród całkowicie więc przyjęliśmy, że to więcej może śluzu czy jak, chociaż nigdy tak nie miałam. Ogólnie mam dużo śluzu. Z Nikodemem to już przy rozwarciu, przy badaniu czop mi odszedł, ale to już z krwią.
oj wiem o czym piszesz......Witajcie
Ja też ze słabą nocą ale z innego powodu. Wczoraj Wam pisałam, o tych rozterkach macierzyńskich bo u mnie akurat świeżo była akcja. Mała mi nerwy uruchomiła, nakrzyczałam na nią i poszła spać ni etyle z cieknącymi łzami co z takimi załzawionymi a mi później było jej tak szkoda,że najchętniej poszłabym do pokoju poprzytulać ale wiem, że nie mogłam. Dziś rano wyszła do szkoły to nawet cześć nie powiedziała i nadal mi źle z tym faktem..
Czop mi odszedł raz na ponad miesiąc przed, więc te 2 tyg, to nie zawsze prawda a drugim razem to nawet nie zauważyłam. Wody przy pierwszej odeszły mi jak już wchodziłam na łóżko do rodzenia a za drugim razem w domu i było to dwukrotnie spektakularne jak w filmie chlust jak z wiadra, były ładne przezroczyste. Łózko to wyschło kompletnie bez plam (bo za drugim razem odeszły mi rano, obudziło mnie to).
Pogoda u mnie do d.. a to oznacza, że upał. Czuje się ciężko i jakbym puchła, chociaż naocznie tego nie widać. Szczęście,że zrobiłam pranko i prasowanie wcześniej, naprawdę nie wyobrażam sobie teraz siebie przy desce do prasowania.
moja ma 6 lat, i wczoraj ja miałam kiepski dzień i też się jej oberwało, ale wytłumaczyłam jej co robi źle a ona do mnie "mamusiu nie krzycz, czemu masz zły humor, wstałaś lewą noga?" .......
no te bambusowe są fajneLila, oby u Ciebie było ok w zamówieniu...
Nie wiem czy wymienią skoro dali kartkę, ale nie odpuszczę i i tak napiszę... co mi szkodzi, zobaczymy...
Kupiłam pieluchę bambusową, jedną, żeby zobaczyć co to jest itd i jest bardzo przyjemna! Chyba zamówię więcej, ale już gdzie indziej
ach te dzieciaki wiedzą jak chwycić za serceLizzy tulkam wiem co czujesz bo ja przy pierwszej ciazy tez chcialam zeby bylo w moim miemaniu wszystko idealnie, a jak nie bylo cos po mojej mysli to bylo mi smutno i przykro. Napiszcie do nich maila i najwyzej zwróćcie towar, a zamowicie gdzie indziej :* sciskam
Iwona35 wiesz.. ja czasami jak nakrzycze na malego, a On mi pozniej mowi "mamus nie zlosc sie na mnie, to bylo niechcacy" to serce od razu zaczyna bolec.. i jezeli wiem ze nakrzyczalam bez powodu (bo mialam nerwy) to Go przytylam i przepraszam, tlumacze ze dorosli, ze mama tez popelnia bledy, ze nie chcialam krzyczec ale sie zdenerwowalam.. moze czasami warto w ten sposob postąpić, nikt przeciez nie jest nieomylny i idelany. Sciskam :*
Iwonki Kochane wszystkiego dobrego z okzji wczrajszych imienin
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom