reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Ukończony 33...a rozpoczęłaś 34,czyli jestes w 34 ...Gdyby dziecko się teraz urodziło wpisują ukończone tyg. ciąży .Przynajmniej ja tak miałam .

U mnie 34 tc. Uff ale mała zrobiła się strasznie nieznośna chyba jej ciasno. Cały czas mnie kopie na dole nogami dziwne uczucie aż pęcherz mi naciska. Czuję jakby mi powietrze kroczem wychodziło za każdym razem kiedy kopie. Ma coraz mniej miejsca i jest mocniejsza.

Dziękuję Nieufna!!

Gwiazda, miałam Cię pytać. Tobie czop odszedł czy myślałaś, że to czop? Ile przed porodem może odejść? Jak wyglądał? Czy czop zawsze musi być z krwią?

Dziękuję Nieufna!!

Gwiazda, miałam Cię pytać. Tobie czop odszedł czy myślałaś, że to czop? Ile przed porodem może odejść? Jak wyglądał? Czy czop zawsze musi być z krwią?
Lila szczerze z tego wszystkiego zapomniałam się lekarza zapytać . Podobno czop odchodzi 2 tygodnie nawę przed porodem a czasem nawet miesiąc . Może być pod barwiony krwią .Ale w sumie ze stresu i tym zapomniałam .

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez jakoś niespokojnie spałam, z mężem nie mogę sie dogadać, on przemęczony praca, ja zestresowana przed porodem, popłakałam sie z tego wszystkiego a pózniej spac nie mogłam bo cały czas miałam wrażenie ze brzuch mnie boli
Ale wstałam i jest ok, nic nie boli, mały sie rusza
Zrobiłam soczek owocowy, umyje lodówkę i dzis na spokojnie, moze popołudniu wychylę du*sko z domu bo gorac straszny dzis a w domciu mam chłodno
Jutro kończę 33tc, a wiec zostało 36 dni do odnoszonej a do terminu 52
Chciałabym zeby to było juz, robię sie coraz bardziej niespokojna przed porodem [emoji853]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
WItam poniedziałkowo!!

U mnie lekarze też liczą ukończone tygodnie, więc 33tc + 4d to tydzień 33.

Ja ukończyłam tydzień 32 dziś. Będę liczyć teraz tylko do donoszonej ciąży, bo wiem, że będzie cc w 37/38 tygodniu, a zatem zostało mi co najmniej 35 dni :szok: Za dwa tygodnie mam nadzieję poznam termin dokładny.

Mały od tygodnia tak co drugi dzień ma czkawkę :)

Dziś sobie spałam dobrze, ale pogoda jest super senna. Rano byłam u fryzjera w końcu ściąć włosy i jak odpaliła suszarkę to prawie na siedząco usnęłam - jejku jak błogo mi było :p

Do góry