reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Oliwki właśnie nie zamawiałam, tylko to mleczko nawilżające, bo jak będzie upał to nie chcę już smarować oliwką, ale zobaczymy, jak to będzie.

Needi robie bez jajek carbonare i to juz lata :) bardziej nam taka smakuje :)

Kkasiulka tak :( okrutnie bola mnie piety i pachwiny :/ w pierwszej ciazy zadnych takich boli nie miałam.

Iwonaimaja witaj spowrotem w domu :)

Kkasiulka dasz rade z tymi goscmi!

Gwiazda_237 to teraz lez i pachnij przez te 3tyg :)

Julita1212 ja tez nie kupuje woreczkow na pokarm, Maks nie tolerowal nic w buzi oprocz cieplusiego cycusia mamusi[emoji14]Tak moze i brat taki bedzie :)

Iwona35 moja tez niecierpi ogorkowej i przez to ja nie jem bo dla mnie samej nie oplaca sie gotowac.

Giuliaa z checia skorzystałabym z takich zajec rehabilitacyjnych ale u mnie panstwowo to moze na wrzesień bylby termin[emoji14]a prywatnie za drogo.

LuckyJuly2016 spoko ja nic nie kupuje z lekow[emoji14]jedynie cos do pepka kupie ale to pewnie wracając ze szpitala kupie bo mi w szpitalu powiedza co najlepsze :) z kosmetykow to plyn do mycia cialka i wlosow, sudocrem i tyle :) wole kupić to co jest niezbędne a pozniej w razie "w" dokupic :) bo znajac zycie to polowa by sie zmarnowala (tak jak to bylo przy pierworodnym) :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
To ja muszę spróbować bo dawno nie jadłam przezvte jajka:blink:

Julka a na tym Hipp jest napisane, że od urodzenia można stosowac? Możesz pokazac, jak to wygląda?
Ja myślę nad Oilatum Baby takim Link do: OILLAN Baby, płyn do mycia i kąpieli 2w1, od urodzenia, 400ml - Dla dzieci i niemowląt | AptekaGemini.pl, ma bardzo dobry skład.

A co kupiłaś na ciemieniuchę?

Ja kupuję tylko sól fizjologiczną, gaziki i octanisept (ale nie wiem czy będę używać).
Na ciemieniuche zwykła oliwka na to czapcia, trzymać pół godz przed kapaniem i wyczesać

To ja muszę spróbować bo dawno nie jadłam przezvte jajka:blink:

Robie z podsmazona cebula, podsmazonym boczkiem i troche pieczarek, zalewam to kremowka, sol, pieprz, troche gałki muszkatołowej i czekam az odparuje wtedy robi sie gesty sosik :) pycha :)

Ps. Sposb ten od szwagra dziewczyny podlapalam ktora jest z Filipin :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczynki ja karmiłam młodszą dwa lata piersią i powiem Wam,że najlepiej sprawował się.. mój pokarm. Posłuchałam położnej która mówiła: Nie myć cycków extra przed karmieniem:) zwykła higiena jak do tej pory a po karmieniu rozsmarować pokarm. Naprawdę działa! Tylko przyznam Wam,że choć mój ssak był łakomczuchem to delikatnym. Nie gryzła mnie.

Do góry