reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

kosmetyki, leki, pampersy to jakaś masakra gotówkowa :) no ale trudno. mam wszystko. w przyszłym tygodniu spakuje torbę i będę mieć na gotowe. teraz moje pytanie o torbę. man taka malutka albo już taka większą. jak przyjdę z ta większą to mnie nie wywala? :p

reklama
Mielismy dzis zrobić zakupy i wygląda na to, że nie zrobimy, bo mojemu się wstać nie chce.. lenia złapał i leży z telefonem w łóżku jeszcze :wściekła/y:
No nic, zabrałam się za pucowanie wózka i zrobię tylko internetowe zakupy tylko :)

Mielismy dzis zrobić zakupy i wygląda na to, że nie zrobimy, bo mojemu się wstać nie chce.. lenia złapał i leży z telefonem w łóżku jeszcze :wściekła/y:
No nic, zabrałam się za pucowanie wózka i zrobię tylko internetowe zakupy tylko :)
ja też zrobiłam internetowe zakupy jeszcze aptekę wieczorem zamówię

Ja kupowałam m.in. sól fizjologiczna, czopki, herbatki, maści do pupy, spray na ciemieniuchę, sobie na okres pologu parę rzeczy, coś do pępka i takie pierdoly i tak się uzbieralo tego.

Dziewczyny jakie kosmetyki i leki sa potrzebne? Nie mam na ten temat bladego pojęcia... A nie chce kupować w ciemno bo sie okaże ze wydałam kasę na to co niepotrzebne a ważnych rzeczy nie kupie
Mam narazie tylko sudocrem, oliwkę i mydełko bambino, płyn do kąpieli linomag

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

taki miałam zapisany na kartce ale jeszcze pytalam pani w aptece czy faktycznie najlepszy i potwierdziła ze tak. i ja płyn do kąpieli kupiłam ten Hipp bo jednak słyszałam że ma najlepsze opinie a nie chciałam kupować jakiegoś emolium bo to do typowo alergicznej skórki jest a liczę na to ze mały przyjmie zwykle kosmetyki i nie chce go do tych anty alergicznych przyzwyczajać

reklama
To ja tam z leków nic nie kupuje bo wiekszosc rzeczy z tego co piszecie nigdy mi się nie przydawało a jak bedzie potrzeba to wtedy dokupie.
oczywiście. najlepiej tak. ja niestety musze być zabezpieczona bo do najbliższej apteki mam 10 km a całymi dniami jestwm sama w domu wiec ciężko by mi było tak po prostu sobie wyjść i jechać. i tak pewnie wyjdzie w trakcie co jeszcze potrzeba a czego nie

Do góry