reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

kosmetyki, leki, pampersy to jakaś masakra gotówkowa :) no ale trudno. mam wszystko. w przyszłym tygodniu spakuje torbę i będę mieć na gotowe. teraz moje pytanie o torbę. man taka malutka albo już taka większą. jak przyjdę z ta większą to mnie nie wywala? :p

reklama
Mielismy dzis zrobić zakupy i wygląda na to, że nie zrobimy, bo mojemu się wstać nie chce.. lenia złapał i leży z telefonem w łóżku jeszcze :wściekła/y:
No nic, zabrałam się za pucowanie wózka i zrobię tylko internetowe zakupy tylko :)

Mielismy dzis zrobić zakupy i wygląda na to, że nie zrobimy, bo mojemu się wstać nie chce.. lenia złapał i leży z telefonem w łóżku jeszcze :wściekła/y:
No nic, zabrałam się za pucowanie wózka i zrobię tylko internetowe zakupy tylko :)
ja też zrobiłam internetowe zakupy jeszcze aptekę wieczorem zamówię

Ja kupowałam m.in. sól fizjologiczna, czopki, herbatki, maści do pupy, spray na ciemieniuchę, sobie na okres pologu parę rzeczy, coś do pępka i takie pierdoly i tak się uzbieralo tego.

Dziewczyny jakie kosmetyki i leki sa potrzebne? Nie mam na ten temat bladego pojęcia... A nie chce kupować w ciemno bo sie okaże ze wydałam kasę na to co niepotrzebne a ważnych rzeczy nie kupie
Mam narazie tylko sudocrem, oliwkę i mydełko bambino, płyn do kąpieli linomag

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

taki miałam zapisany na kartce ale jeszcze pytalam pani w aptece czy faktycznie najlepszy i potwierdziła ze tak. i ja płyn do kąpieli kupiłam ten Hipp bo jednak słyszałam że ma najlepsze opinie a nie chciałam kupować jakiegoś emolium bo to do typowo alergicznej skórki jest a liczę na to ze mały przyjmie zwykle kosmetyki i nie chce go do tych anty alergicznych przyzwyczajać

reklama
To ja tam z leków nic nie kupuje bo wiekszosc rzeczy z tego co piszecie nigdy mi się nie przydawało a jak bedzie potrzeba to wtedy dokupie.
oczywiście. najlepiej tak. ja niestety musze być zabezpieczona bo do najbliższej apteki mam 10 km a całymi dniami jestwm sama w domu wiec ciężko by mi było tak po prostu sobie wyjść i jechać. i tak pewnie wyjdzie w trakcie co jeszcze potrzeba a czego nie

Do góry