reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
U nas też ciepło, z domu nie wychodzę póki co, mąż ma zrobić zakupy, dopiero wieczorem wychodzimy.

Super, że Was do domku wypuścili! Jednak co wyro własne, to własne ;)

Co do woreczków to póki co nie kupuję. Zobaczymy w praniu czy będą potrzebne...

Dziewczyny ktore cierpia na bole plecow/pachwin itd. Mnie tez juz tak z miesiac temu zlapal kryzys plecy bolaly, codziennie spacerowalam po pare kilometrow od poczatku ciazy, odciazalam plecy z poduszka i nic. I zaczelam chodzic na rehabilitacje- godzina zabiegu, masazu, rozciagania i jak reka odjal. Moze warto pomyslec o czyms takim.

witajcie. my dziś kupiliśmy wszystko co potrzebne, łącznie z apteka. nawet nie chce mówić ile kasy poszło. zostało mi tylko kupić szlafrok do szpitala i jestem na gotowo. mały tez ma wszystko. proszek kupiłam lovela bo akurat tylko ten był w Rosmanie. mam nadzieje ze nie pożałuje.

witajcie. my dziś kupiliśmy wszystko co potrzebne, łącznie z apteka. nawet nie chce mówić ile kasy poszło. zostało mi tylko kupić szlafrok do szpitala i jestem na gotowo. mały tez ma wszystko. proszek kupiłam lovela bo akurat tylko ten był w Rosmanie. mam nadzieje ze nie pożałuje.
ile płaciłas za proszek?

reklama
O
Oj ja też ładne stówki odtatnio wydałam w aptece. Drobiazgi mi jakieś zostały ale ciągle wspominam ile wydałam w doz_ie:sad:

Do góry