Napewno bedzie dobrze zobaczysz poprostu maluszek malo ruchliwy ja tez mam tak czasami a dzis mi tak grzebie ze az mnie boli na dole oby nic nie wykombinowala dzis.Melduję się już z domu mam kontrolować ruchy i gdyby coś się działo to wrócić
reklama
Lizzy_
Fanka BB :)
U nas też ciepło, z domu nie wychodzę póki co, mąż ma zrobić zakupy, dopiero wieczorem wychodzimy.
Super, że Was do domku wypuścili! Jednak co wyro własne, to własne
Co do woreczków to póki co nie kupuję. Zobaczymy w praniu czy będą potrzebne...
Super, że Was do domku wypuścili! Jednak co wyro własne, to własne
Co do woreczków to póki co nie kupuję. Zobaczymy w praniu czy będą potrzebne...
Needi
Hej fajny artykuł o chustowaniu
http://dziecisawazne.pl/wiazanie-w-chuscie-noworodka/
http://dziecisawazne.pl/wiazanie-w-chuscie-noworodka/
Dziewczyny ktore cierpia na bole plecow/pachwin itd. Mnie tez juz tak z miesiac temu zlapal kryzys plecy bolaly, codziennie spacerowalam po pare kilometrow od poczatku ciazy, odciazalam plecy z poduszka i nic. I zaczelam chodzic na rehabilitacje- godzina zabiegu, masazu, rozciagania i jak reka odjal. Moze warto pomyslec o czyms takim.
Julka89.89
Cudzie trwaj..
witajcie. my dziś kupiliśmy wszystko co potrzebne, łącznie z apteka. nawet nie chce mówić ile kasy poszło. zostało mi tylko kupić szlafrok do szpitala i jestem na gotowo. mały tez ma wszystko. proszek kupiłam lovela bo akurat tylko ten był w Rosmanie. mam nadzieje ze nie pożałuje.
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
ile płaciłas za proszek?witajcie. my dziś kupiliśmy wszystko co potrzebne, łącznie z apteka. nawet nie chce mówić ile kasy poszło. zostało mi tylko kupić szlafrok do szpitala i jestem na gotowo. mały tez ma wszystko. proszek kupiłam lovela bo akurat tylko ten był w Rosmanie. mam nadzieje ze nie pożałuje.
Aga30+
Podobno w Biedronce były za 12 zł.ile płaciłas za proszek?
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
no wiem i teraz się zastanawiam czy jeszcze są?Podobno w Biedronce były za 12 zł.
Aga30+
Cena super. Właśnie nie wiem. Ja kupowałam za 22 zł więc cena bardzo atrakcyjna.no wiem i teraz się zastanawiam czy jeszcze są?
reklama
Needi
O
Oj ja też ładne stówki odtatnio wydałam w aptece. Drobiazgi mi jakieś zostały ale ciągle wspominam ile wydałam w doz_iewitajcie. my dziś kupiliśmy wszystko co potrzebne, łącznie z apteka. nawet nie chce mówić ile kasy poszło. zostało mi tylko kupić szlafrok do szpitala i jestem na gotowo. mały tez ma wszystko. proszek kupiłam lovela bo akurat tylko ten był w Rosmanie. mam nadzieje ze nie pożałuje.