Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
wiecie co ja to nie wyrabiam z tym bólem w pachwinach, no wiem, że ma boleć ale żeby człowiek chodzić nie mógł i czuł się jak po godzinnej zumbie? nie pamiętam czy mnei przy dziewczynakch tak ciągnęło
Mnie też tak bola pachwiny, potwornie! I przy dziewczynkach miałam tak samo. I stopy mnie bolą!!!! Fazer - Ciebie chyba też???
Dziewczyny a co z położną? Macie już wybraną. Jak to jest? Bo jak rodziłam 10 lat temu to z automatu przyjezdzalala potem, chyba? Podobno teraz się wybiera. Ja jeszcze nie mam.
Ja jak wybrałam kilka lat temu tak nic nie zmieniam..... Była taka..... spokojna...i kilka fajnych rzeczy mi pokazała, np. noszenie na przedramieniu :-)
Alinka to znasz już date, super.
Mówisz że tyle porodów... ja się boję że będzie dużo jak ja będę rodzić a u nas tylko jedna sala do porodu rodzinnego, jak będzie zajęta to nie wiem co zrobię.
I tylko w tej jednej sali można rodzić razem z osobą towarzyszącą????
Melduje się ze szpitala.
Wczoraj po nocy pomimo kroplowek z magnezu nasiliły mi się skurcze, dostałam zastrzyk z hydoksyzyny i cały dzień przespalam i skurcze się zmniejszyły. Miła odmiana tak sobie beztrosko pospać bo od kiedy nie pracuje to mam z tym ogromny problem.
Alinka fajnie że tak szybko Cię wypuścili.
trzymaj się!!!!!
Dzień doberek
Ja już też po śniadanku, obiadu dzisiaj nie robię, bo mama narobiła za dużo pierogów i poświęcamy się, żeby je zjeść
Słonecznie i ciepło, zakupy i wieczór u znajomych
Padłam
Witam się I ja z rana Trzymajcie kciuki żeby na obchodzie powiedzieli ze idę do domu bo takie było wczoraj założenie ale dxis zadecydują
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Mocno zaciśnięte!!!!!!!!!!!!!! :-) :-)
cześć dziewczyny. u mnie jak narazie najgorsza noc odkąd jestem w ciazy. praktycznie nie spalam. biodra mnie tak bolaly ze nie dałam rady zasnąć, chodziłam siku i tak cała noc. próbowałam spać na siedząco ale się nie da zaraz jedziemy na ostatnie zakupy, te kosmetyczne i leki. akurat dziś się tak niewyspalam jak musze mieć choć trochę sily..
Na boląca biodra - ćwiczenia. Klęk podparty, tak jak Ci wygodnie i 1) sikający piesek - wcale nie musi być wysoko, po 5 razy jedna noga 2) wciąż klęk podparty - kolano idzie do nadgarstka, ale po jego zewnętrznej stronie, też po 5 razy każda noga. I tak 3 razy dziennie. Wszystko delikatnie, bez cienia bólu. Ma być delikatne rozciąganie.
Melduję się już z domu mam kontrolować ruchy i gdyby coś się działo to wrócić
Dobrze, że już w domu!!!!
A ja mam dzis gości - i to caaałą masę. Więc błagam, nie mówcie, że nic nie robicie, bo ja oszaleję! Bo Ci goście zostają do jutra!!!! AAAAAAAAAaaaaaa.............!!!!!!!!!!!!!!!!