reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

oooo czekałam aż któraś napisze :D

Witam się i ja!!
Pożarłam kanapki :) wypiłam kawkę i siedzę :) pranie wstawię...jutro ma być 29stopni :( na nowo jak balon będę :(

Co robicie na obiad??? u mnie chyba ogórkowa :)

Taq- Bidulko, trzymaj się tam!
Alinka- super, że już w domku i masz termin
Moja ogórkowa siedzi od paru dni w lodówce moja rodzinka sie zbuntowala i stwierdziła że zupą sobie nie poje. Kanapki właśnie zjadłam a kawę teraz piję. [emoji5]

reklama
Lizzy mmm pierogi, ja uwielbiam! Podeslij mi troche jak zbywa [emoji6]

Flammie na zimno polecam wypróbować krem uniwersalny z oriflame, mojemu Mezowi tylko to pomaga. Zawsze muszę mieć w domu przynajmniej jeden, kupuje go na promocjach zawsze bo tak najbardziej sie opłaca

Gwiazda trzymam kciuki żebyś Cie wypisali [emoji106]

Pani od firanek dzwoniła ze gotowe wiec pędzę je odebrać i muszę kogoś do wieszania dorwać [emoji51]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

cześć dziewczyny. u mnie jak narazie najgorsza noc odkąd jestem w ciazy. praktycznie nie spalam. biodra mnie tak bolaly ze nie dałam rady zasnąć, chodziłam siku i tak cała noc. próbowałam spać na siedząco ale się nie da :( zaraz jedziemy na ostatnie zakupy, te kosmetyczne i leki. akurat dziś się tak niewyspalam jak musze mieć choć trochę sily..

Witam Was, pogoda letnia a ja znowu doła złapałam :(
Już mam dosyć tego siedzenia w domu, kolega nas zaprosił na wypad, ale mąż pracuje a sama nie pojadę:( Może jutro gdzieś nad Wisłe skoczymy. Także cała sobotę siedzę w domu i zastanawiam się co ze sobą zrobić .....

Na obiad chłopakom gotuję barszcz biały, ja na nic nie mam ochoty, barszczu nie lubię.

Dziewczyny w szpitalach, wracajcie szybko do domu!!!

Witam Was, pogoda letnia a ja znowu doła złapałam :(
Już mam dosyć tego siedzenia w domu, kolega nas zaprosił na wypad, ale mąż pracuje a sama nie pojadę:( Może jutro gdzieś nad Wisłe skoczymy. Także cała sobotę siedzę w domu i zastanawiam się co ze sobą zrobić .....

Na obiad chłopakom gotuję barszcz biały, ja na nic nie mam ochoty, barszczu nie lubię.

Dziewczyny w szpitalach, wracajcie szybko do domu!!!
witajcie
Oj ja też siedzę w domu, nie mam weny zabrać się za prasowanie na sprzątanie nie mam siły.
Szczerze powiedziawszy to ja jestem daleko w lesie ze wszystkim wiec po nocach już nie śpię muszę się spakować a nie mam jeszcze nic kupionego. Dziś zrobię jednak zakupy aptekowe bo nie ma na co czekać.
Jeszcze coś na allegro zamówie.

Dziewczyny a kupujecie woreczki do przechowywania pokarmu?

Melduję się już z domu mam kontrolować ruchy i gdyby coś się działo to wrócić

Oj dobrze, że już w domu.
Jak Ci kazali kontrolować ruchy? Ja się zaczynam martwić, bo moja od wczoraj coś mało ruchliwa, jakieś pojedyńcze przeciągania w dole brzucha i nic poza tym ..... i mdli mnie od rana....

Melduje się ze szpitala.
Wczoraj po nocy pomimo kroplowek z magnezu nasiliły mi się skurcze, dostałam zastrzyk z hydoksyzyny i cały dzień przespalam i skurcze się zmniejszyły. Miła odmiana tak sobie beztrosko pospać bo od kiedy nie pracuje to mam z tym ogromny problem.

Alinka fajnie że tak szybko Cię wypuścili.
Taq jeszcze ciut wytzrymaj:)

reklama
Witajcie sobotnio :)

Taq trzymaj się tam w dwupaku jak najdluzej :*

U mnie nie ma poloznej :) mi przy pierwszym dziecku Zawitkowski na yt pomogl[emoji14]

Na obiadek dzis carbonara :) a teraz jem sniadanko :) kanapki z twarogiem i miodem i do tegk kakao :)

Pieszecie ze u Was slonecznie, a u mnie pochmurnie i chlodnawo :D ale bardzo bardzo mi to odpowiada :) jakby do rozwiazania taka pogoda byla to bym sie wcale nie obraziła :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Jesz carbonare w ciąży... a sos dłużej trzymasz czy jajka takie plynne zostawiasz?

Do góry