reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
oooo czekałam aż któraś napisze :D

Witam się i ja!!
Pożarłam kanapki :) wypiłam kawkę i siedzę :) pranie wstawię...jutro ma być 29stopni :( na nowo jak balon będę :(

Co robicie na obiad??? u mnie chyba ogórkowa :)

Taq- Bidulko, trzymaj się tam!
Alinka- super, że już w domku i masz termin

Dziendobry [emoji846]

Cześć Needi [emoji6]

No właśnie, co na obiad? Szybkiego i smacznego... Nie mam wogole pomysłu

Agula robisz smaka na kawusie a niestety musiałam ja odstawić bo zgagi dostaje [emoji20] a mam taka ochotę!

U mnie dzis ciepełko to jakieś pranie a popołudniu M obiecał wypad na lody

Taq oby wszystko szybko wróciło do normy!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dzień doberek :)
Ja już też po śniadanku, obiadu dzisiaj nie robię, bo mama narobiła za dużo pierogów i poświęcamy się, żeby je zjeść ;)
Słonecznie i ciepło, zakupy i wieczór u znajomych :)

Witajcie sobotnio :)

Taq trzymaj się tam w dwupaku jak najdluzej :*

U mnie nie ma poloznej :) mi przy pierwszym dziecku Zawitkowski na yt pomogl[emoji14]

Na obiadek dzis carbonara :) a teraz jem sniadanko :) kanapki z twarogiem i miodem i do tegk kakao :)

Pieszecie ze u Was slonecznie, a u mnie pochmurnie i chlodnawo :D ale bardzo bardzo mi to odpowiada :) jakby do rozwiazania taka pogoda byla to bym sie wcale nie obraziła :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sobotnio :)
Ja mam wolny weekend, więc dziś zakupy i umówiłam się na dziś obejrzeć (i kupić jak będzie pasował) ten kosz mojzesza. Pogode mam taka sobie więc pucowanie wózka odłoże na jutro.

Kurcze, dziś czuję, że mi zimno na ustach wyskakuje!! :( Coś będę musiała w aptece na to znaleźć..

Na obiadek chyba ogórkową zrobię, albo schabowe.. jeszcze się niezdecydowałam.

Gwiazda
- trzymam kciuki :)
Taq, za was również! :)

reklama
Ja znalazłam na własną rękę taką, która w necie się oglaszała, że pracuje w mojej części miasta i zadzwoniłam. Okazało się, że każdej z nas przysługują dwie wizyty na NFZ przed porodem i 6 wizyt po (oczywiście nie ma obowiązku, żeby wykorzystać wszystkie spotkania). Pani ma przyjść w przyszłym tygodniu, przyniesie deklarację do wypełnienia. Wydaje się być bardzo fajna, więc warto poświęcić chyba trochę czasu żeby znaleźć kogoś, do kogo ma się zaufanie. Przynajmniej jak się czeka na pierwsze dzieci, bo doświadczone mamy już wiele rzeczy wiedzą :)
Dzięki tak właśnie myślałam że przed porodem teraz też przychodzą. To muszę zadzwonić bo mam namiar na jedną.

Do góry