reklama
oooo czekałam aż któraś napisze
Witam się i ja!!
Pożarłam kanapki wypiłam kawkę i siedzę pranie wstawię...jutro ma być 29stopni na nowo jak balon będę
Co robicie na obiad??? u mnie chyba ogórkowa
Taq- Bidulko, trzymaj się tam!
Alinka- super, że już w domku i masz termin
Witam się i ja!!
Pożarłam kanapki wypiłam kawkę i siedzę pranie wstawię...jutro ma być 29stopni na nowo jak balon będę
Co robicie na obiad??? u mnie chyba ogórkowa
Taq- Bidulko, trzymaj się tam!
Alinka- super, że już w domku i masz termin
U mnie są gołąbki od wczorajCo robicie na obiad??? u mnie chyba ogórkowa
Cześć dziewczyny
LuckyJuly2016
Fanka BB :)
Dziendobry [emoji846]
Cześć Needi [emoji6]
No właśnie, co na obiad? Szybkiego i smacznego... Nie mam wogole pomysłu
Agula robisz smaka na kawusie a niestety musiałam ja odstawić bo zgagi dostaje [emoji20] a mam taka ochotę!
U mnie dzis ciepełko to jakieś pranie a popołudniu M obiecał wypad na lody
Taq oby wszystko szybko wróciło do normy!
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Cześć Needi [emoji6]
No właśnie, co na obiad? Szybkiego i smacznego... Nie mam wogole pomysłu
Agula robisz smaka na kawusie a niestety musiałam ja odstawić bo zgagi dostaje [emoji20] a mam taka ochotę!
U mnie dzis ciepełko to jakieś pranie a popołudniu M obiecał wypad na lody
Taq oby wszystko szybko wróciło do normy!
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
fazerkamm
Witajcie sobotnio
Taq trzymaj się tam w dwupaku jak najdluzej :*
U mnie nie ma poloznej mi przy pierwszym dziecku Zawitkowski na yt pomogl[emoji14]
Na obiadek dzis carbonara a teraz jem sniadanko kanapki z twarogiem i miodem i do tegk kakao
Pieszecie ze u Was slonecznie, a u mnie pochmurnie i chlodnawo ale bardzo bardzo mi to odpowiada jakby do rozwiazania taka pogoda byla to bym sie wcale nie obraziła
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Taq trzymaj się tam w dwupaku jak najdluzej :*
U mnie nie ma poloznej mi przy pierwszym dziecku Zawitkowski na yt pomogl[emoji14]
Na obiadek dzis carbonara a teraz jem sniadanko kanapki z twarogiem i miodem i do tegk kakao
Pieszecie ze u Was slonecznie, a u mnie pochmurnie i chlodnawo ale bardzo bardzo mi to odpowiada jakby do rozwiazania taka pogoda byla to bym sie wcale nie obraziła
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Gwiazda_237
Witam się I ja z rana Trzymajcie kciuki żeby na obchodzie powiedzieli ze idę do domu bo takie było wczoraj założenie ale dxis zadecydują
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Flammie
Witam sobotnio
Ja mam wolny weekend, więc dziś zakupy i umówiłam się na dziś obejrzeć (i kupić jak będzie pasował) ten kosz mojzesza. Pogode mam taka sobie więc pucowanie wózka odłoże na jutro.
Kurcze, dziś czuję, że mi zimno na ustach wyskakuje!! Coś będę musiała w aptece na to znaleźć..
Na obiadek chyba ogórkową zrobię, albo schabowe.. jeszcze się niezdecydowałam.
Gwiazda - trzymam kciuki
Taq, za was również!
Ja mam wolny weekend, więc dziś zakupy i umówiłam się na dziś obejrzeć (i kupić jak będzie pasował) ten kosz mojzesza. Pogode mam taka sobie więc pucowanie wózka odłoże na jutro.
Kurcze, dziś czuję, że mi zimno na ustach wyskakuje!! Coś będę musiała w aptece na to znaleźć..
Na obiadek chyba ogórkową zrobię, albo schabowe.. jeszcze się niezdecydowałam.
Gwiazda - trzymam kciuki
Taq, za was również!
Gwiazda_237
Po długich negocjacjach chcieli mnie wypuścić w poniedziałek ale jednak jak ktg będzie ok to mnie puszcza
reklama
Aga30+
Dzięki tak właśnie myślałam że przed porodem teraz też przychodzą. To muszę zadzwonić bo mam namiar na jedną.Ja znalazłam na własną rękę taką, która w necie się oglaszała, że pracuje w mojej części miasta i zadzwoniłam. Okazało się, że każdej z nas przysługują dwie wizyty na NFZ przed porodem i 6 wizyt po (oczywiście nie ma obowiązku, żeby wykorzystać wszystkie spotkania). Pani ma przyjść w przyszłym tygodniu, przyniesie deklarację do wypełnienia. Wydaje się być bardzo fajna, więc warto poświęcić chyba trochę czasu żeby znaleźć kogoś, do kogo ma się zaufanie. Przynajmniej jak się czeka na pierwsze dzieci, bo doświadczone mamy już wiele rzeczy wiedzą