Needi
Fanka BB :)
U nas teżu nas połozna nie przychodzi tylko pielniarka środowiskowa i to przychodzi jak dziecko jest zapisane do przychodni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas teżu nas połozna nie przychodzi tylko pielniarka środowiskowa i to przychodzi jak dziecko jest zapisane do przychodni
needi poczytaj o wielowodziu , ja już nawet nie chce opisywać bo znowu się nakręce, sorki :*A czym grozi za dużo wód?
A nie spoko. To ja też nie czytam. Głupia ciekawość. Sorkineedi poczytaj o wielowodziu , ja już nawet nie chce opisywać bo znowu się nakręce, sorki :*
kamejka w tym szpitalu to standard niestety...alinka 7 h czekania na łóżko? Nóż się w kieszeni otwiera
Iwona35 no prawie same dobre usłyszałam, tylko mały za skarby świata niechce się obrócić.trzymam kciuki abyś usłyszała w tym szpitalu same dobre wiadomości
a tam głupia nie ma głupich pytań, ja tylko nie chce znowu się nakręcić bo wiesz jak to teraz z nami jestA nie spoko. To ja też nie czytam. Głupia ciekawość. Sorki
Dziewczyny a co z położną? Macie już wybraną. Jak to jest? Bo jak rodziłam 10 lat temu to z automatu przyjezdzalala potem, chyba? Podobno teraz się wybiera. Ja jeszcze nie mam.
Taq wytrzymaj jeszcze.Melduje się ze szpitala.
Wczoraj po nocy pomimo kroplowek z magnezu nasiliły mi się skurcze, dostałam zastrzyk z hydoksyzyny i cały dzień przespalam i skurcze się zmniejszyły. Miła odmiana tak sobie beztrosko pospać bo od kiedy nie pracuje to mam z tym ogromny problem.
Alinka fajnie że tak szybko Cię wypuścili.