reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Ja takiego powera psychicznego po porodzie dostalam ze chcialam cały czas zajmowac sie synkiem, spac mi się odechcialo w ogole[emoji14]zresztą przez pierwsze dwa miesiące zycia malego malo co spalam tylko czuwalam przy Nim :)
Co do odwiedzin to faktycznie krepujace jest jal ktos obok lezy a przy tej osobie np 3doroslych mezczyzn.. ale ja cale szczęście mialam ten przywilej ze w ostatni dzien do mojej sali przywieźli dziewczynę (sale mialam dwuosobowa) teraz kompletnie się tym nie przejmuje bo bede miala sale jednoosobowa i meza 24h :D smiejemy się ze w tym roku mamy wakacje trzydniowe niedaleko domu[emoji14]

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Umieram! Wlazło mi coś w plecy, znowu!!!!!!!!!!!! Z Mikołajem w ciąży zastrzyki na to brałam, co jakiś czas wraca, od pierwszej ciąży się ciągnie, bo mam krzywy kręgosłup, buuu :(
Lila, a próbowałaś terapii powięziowej? Mój mąż wyleczył tym kręgosłup, teraz jak mnie boli, to mnie uciska i to bardzo pomaga... mam spokój na tydzień, czasem dwa lub trzy, a ogólnie też mam z plecami problemy...
Ja bylam wczoraj w kosciele na bierzmowaniu brata i wiecie co masakra chcialam sobie na chwile usiasc bo mi sie zrobilo slabo i nie dobrze bo masz trwala mponad 2 h a pewna Pani do mnie nie moze Pani usiac bo to miejsce jest zajete !!! masakra musialam wyjsc na dwor jak padalo ;/
Co za świnia z tej baby, ludzie nie mają sumienia...
Ja ostatnio stanęłam w markecie w kasie z pierwszeństwem i co? Baby przede mną "nie widziały", kasjerka to samo, chciałam się wepchnąć, ale mąż mnie pohamował, bo mieliśmy pełny kosz, a te miały wypakowane produkty na taśmę już... Ale dziwne takie uczucie być niewidzialnym, bo na ulicy babsztyle na mój brzuch się gapią wręcz (wyglądam raczej młodo;P) do tego stopnia, że kiedyś myślałam, że mam jakąś olbrzymią plamę na bluzce :p
Drugi poród zdecydowanie mocniej boli, to znaczy boli obkurczanie się macicy. I dłużej się to czuje, np. przy karmieniu. Po trzecim pewnie będę się krzywić non stop........
Tak nam wczoraj też na szkole rodzenia położna mówiła. Natomiast wspomniała, że przy cc jakoś tak zszywają, że jest mniej brzuszka. Nie wiem czy to prawda, ale tak coś mówiła ;)
2 na przebranie i 1 do porodu?
Tak. Dwie takie do karmienia, a do porodu nawet w szkole rodzenia położna mówiła "stara koszulka męża, której nie pozwala wyrzucić, a której koniecznie chcemy się pozbyć" ;)
Dziewczyny nie wiem czy to było w tym wątku ale któraś pisała żeby zalogować sie na stronie bebiprogram wtedy wyślą taką szmatkę Minky sensoryczną. Mi właśnie przyszła. :)
Ja właśnie wczoraj też dostałam :)
No to ja nie mam szczęścia do wysyłan:) ani z bebi mi nic nie przyszło ani z tej stronki co np Venice już dawno dostała paczuszeczkę:)
Iwona, ja tam w marcu się zarejestrowałam i przyszło wczoraj (Bebiprogram), więc może i do Ciebie dotrze, bo ja już też byłam przekonana, że nic z tego ;)

Ja o 8 zjadłam śniadanko i położyłam się jeszcze na "chwilę", bo mały szalał w nocy i się nie wyspałam... i tak wstałam o 12 i guzik, na targ już nie było po co iść, a chciałam pokupić owocki jakieś :( trudno.

Trochę z innej beczki... miałyście kiedyś może problem z nie otrzymywaniem smsów? Ja od pewnego czasu nie dostaję wszystkich wiadomości (od męża, to potrafimy zidentyfikować, a od innych to nie wiem). Zgłosiłam problem w sieci to powiedzieli, że mogą mi zmienić kartę SIM za... 25zł... Chcemy zmienić na dniach sieć, ale nie wiem czy to wystarczy, czy to może wina telefonu i lepiej wziąć opcję z telefonem? Mój ma 1,5 roku i w sumie ogólnie nie jest mi nowy potrzebny... A wiecie, nawet nie wiem czy ktoś może do mnie napisał, a ja nie dostałam... wrr..

Lila, a próbowałaś terapii powięziowej? Mój mąż wyleczył tym kręgosłup, teraz jak mnie boli, to mnie uciska i to bardzo pomaga... mam spokój na tydzień, czasem dwa lub trzy, a ogólnie też mam z plecami problemy...

Co za świnia z tej baby, ludzie nie mają sumienia...
Ja ostatnio stanęłam w markecie w kasie z pierwszeństwem i co? Baby przede mną "nie widziały", kasjerka to samo, chciałam się wepchnąć, ale mąż mnie pohamował, bo mieliśmy pełny kosz, a te miały wypakowane produkty na taśmę już... Ale dziwne takie uczucie być niewidzialnym, bo na ulicy babsztyle na mój brzuch się gapią wręcz (wyglądam raczej młodo;P) do tego stopnia, że kiedyś myślałam, że mam jakąś olbrzymią plamę na bluzce :p

Tak nam wczoraj też na szkole rodzenia położna mówiła. Natomiast wspomniała, że przy cc jakoś tak zszywają, że jest mniej brzuszka. Nie wiem czy to prawda, ale tak coś mówiła ;)

Tak. Dwie takie do karmienia, a do porodu nawet w szkole rodzenia położna mówiła "stara koszulka męża, której nie pozwala wyrzucić, a której koniecznie chcemy się pozbyć" ;)

Ja właśnie wczoraj też dostałam :)

Iwona, ja tam w marcu się zarejestrowałam i przyszło wczoraj (Bebiprogram), więc może i do Ciebie dotrze, bo ja już też byłam przekonana, że nic z tego ;)

Ja o 8 zjadłam śniadanko i położyłam się jeszcze na "chwilę", bo mały szalał w nocy i się nie wyspałam... i tak wstałam o 12 i guzik, na targ już nie było po co iść, a chciałam pokupić owocki jakieś :( trudno.

Trochę z innej beczki... miałyście kiedyś może problem z nie otrzymywaniem smsów? Ja od pewnego czasu nie dostaję wszystkich wiadomości (od męża, to potrafimy zidentyfikować, a od innych to nie wiem). Zgłosiłam problem w sieci to powiedzieli, że mogą mi zmienić kartę SIM za... 25zł... Chcemy zmienić na dniach sieć, ale nie wiem czy to wystarczy, czy to może wina telefonu i lepiej wziąć opcję z telefonem? Mój ma 1,5 roku i w sumie ogólnie nie jest mi nowy potrzebny... A wiecie, nawet nie wiem czy ktoś może do mnie napisał, a ja nie dostałam... wrr..
Podobno do mnie nie dochodzą smsy od mojej szwagierki, inne ok. Od niej nie dochodzą do jeszcze jednej osoby i bardziej z jej strony doszukiwalismy sie błędów

Ja mam też z tym problem bo dziecko mi główką naciska na żołądek. I za każdym razem szczególnie jak zjem wszystko mi się cofa niedobrze mi przez to. Uczucie jakby mi się ulewać chciało.

oooo ja od 3 dni mam to samo :( myślałam, że jakiś wirus a to dzidziolek. Trochę zjem lub wypije i mam wrażenie przelania :(

reklama
Do góry