Lila, a próbowałaś terapii powięziowej? Mój mąż wyleczył tym kręgosłup, teraz jak mnie boli, to mnie uciska i to bardzo pomaga... mam spokój na tydzień, czasem dwa lub trzy, a ogólnie też mam z plecami problemy...
Co za świnia z tej baby, ludzie nie mają sumienia...
Ja ostatnio stanęłam w markecie w kasie z pierwszeństwem i co? Baby przede mną "nie widziały", kasjerka to samo, chciałam się wepchnąć, ale mąż mnie pohamował, bo mieliśmy pełny kosz, a te miały wypakowane produkty na taśmę już... Ale dziwne takie uczucie być niewidzialnym, bo na ulicy babsztyle na mój brzuch się gapią wręcz (wyglądam raczej młodo;P) do tego stopnia, że kiedyś myślałam, że mam jakąś olbrzymią plamę na bluzce[emoji14]
Tak nam wczoraj też na szkole rodzenia położna mówiła. Natomiast wspomniała, że przy cc jakoś tak zszywają, że jest mniej brzuszka. Nie wiem czy to prawda, ale tak coś mówiła
Tak. Dwie takie do karmienia, a do porodu nawet w szkole rodzenia położna mówiła "stara koszulka męża, której nie pozwala wyrzucić, a której koniecznie chcemy się pozbyć"
Ja właśnie wczoraj też dostałam
Iwona, ja tam w marcu się zarejestrowałam i przyszło wczoraj (Bebiprogram), więc może i do Ciebie dotrze, bo ja już też byłam przekonana, że nic z tego
Ja o 8 zjadłam śniadanko i położyłam się jeszcze na "chwilę", bo mały szalał w nocy i się nie wyspałam... i tak wstałam o 12 i guzik, na targ już nie było po co iść, a chciałam pokupić owocki jakieś
trudno.
Trochę z innej beczki... miałyście kiedyś może problem z nie otrzymywaniem smsów? Ja od pewnego czasu nie dostaję wszystkich wiadomości (od męża, to potrafimy zidentyfikować, a od innych to nie wiem). Zgłosiłam problem w sieci to powiedzieli, że mogą mi zmienić kartę SIM za... 25zł... Chcemy zmienić na dniach sieć, ale nie wiem czy to wystarczy, czy to może wina telefonu i lepiej wziąć opcję z telefonem? Mój ma 1,5 roku i w sumie ogólnie nie jest mi nowy potrzebny... A wiecie, nawet nie wiem czy ktoś może do mnie napisał, a ja nie dostałam... wrr..