reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Kasiulka- mąż nie chce :) a nikogo tutaj nie mam. Nie chce mojej mamy na stres narażać, żeby musiała to oglądać i nikt inny już mi nie zostaje, więc będę sama. Mam spory stres samym porodem, ale co zrobię :(

reklama
cześć dziewczyny. ja tylko na chwilkę. mam ostatnio zabiegany czas. wczoraj komunia. pojadłam dużo a w nocy umierałam na zgage. zazdroszczę tym którzy mogą wszystko jeść. ja muszę strasznie uważać... :(
dziś od rana pisałam prace zaliczeniowa i poprawialam prace magisterska. jeszcze trochę mi zostało na jutro. myślę że w środę wydrukuje i w weekend zawioze. dziś mi przyszła osłonka na lozeczko z pościelą i organizerem. super materiał. mi się podobają, natomiast mąż powiedział ze pstrokate, ale on by chciał żeby mały miał wszystko w jednym odcieniu. oczywiście ja się nie daje, chociaż króluje mięta ;)
w sobotę między zajęciami kupiłam ostatnie rzeczy - dwa cienkie sweterki na wieczorne spacerki. w smyk jest promocja na sporą ilość asortymentu. ja la siebie nie mam żadnych kometykow ani dla małego. nie mówiąc o koszula do szpitala itp. chyba na początku czerwca się za to wezmę. uff wybaczcie ze tylko o sobie ;)

Pochwal się pościelą bo ja też mam upatrzona taka trochę pstrokata chociaż króluje właśnie mięta i szary ☺

Mam jakis problem z forum i nie widzę wszystkich postów, wygląda to mniej więcej tak

Załączniki

• Bez tytułu.jpg
    Bez tytułu.jpg
    140,4 KB · Wyświetleń: 72
o, na razie jest ok ...;0)

Ja dziś miałam słaby dzień, było mi niedobrze i małej nie czułam. Zjadłam, kładłam się na boku i nic, już chciałam na IP jechać. Dopiero jak usiadłam to się chyba obudziła, bo czuję, ale generalnie słabo dzisiaj. I cały czas mnie mdli.

reklama
Gwiazda_237 dzieki śliczne Kochana za ogoraski :* ale kurka obawiam się ze w drodze by się zepsuly :/

Nieufna, Iwona, Julita1212 jezeli problem będzie sie powtarzal dajcie znac, zglosze adminowi :) z pewnością cos robią stad te bledy.

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry