reklama
cześć dziewczyny. ja tylko na chwilkę. mam ostatnio zabiegany czas. wczoraj komunia. pojadłam dużo a w nocy umierałam na zgage. zazdroszczę tym którzy mogą wszystko jeść. ja muszę strasznie uważać...
dziś od rana pisałam prace zaliczeniowa i poprawialam prace magisterska. jeszcze trochę mi zostało na jutro. myślę że w środę wydrukuje i w weekend zawioze. dziś mi przyszła osłonka na lozeczko z pościelą i organizerem. super materiał. mi się podobają, natomiast mąż powiedział ze pstrokate, ale on by chciał żeby mały miał wszystko w jednym odcieniu. oczywiście ja się nie daje, chociaż króluje mięta
w sobotę między zajęciami kupiłam ostatnie rzeczy - dwa cienkie sweterki na wieczorne spacerki. w smyk jest promocja na sporą ilość asortymentu. ja la siebie nie mam żadnych kometykow ani dla małego. nie mówiąc o koszula do szpitala itp. chyba na początku czerwca się za to wezmę. uff wybaczcie ze tylko o sobie
Pochwal się pościelą bo ja też mam upatrzona taka trochę pstrokata chociaż króluje właśnie mięta i szary ☺
powiedz mężowi, że też nie chceszKasiulka- mąż nie chce a nikogo tutaj nie mam. Nie chce mojej mamy na stres narażać, żeby musiała to oglądać i nikt inny już mi nie zostaje, więc będę sama. Mam spory stres samym porodem, ale co zrobię
mam to samo, już antywira włączyłam bo myślałam że to coś u mnieMam jakis problem z forum i nie widzę wszystkich postów, wygląda to mniej więcej tak
nieufna
Fanka BB :)
Czyli to jakiś forumowy problem. Może gdzieś to zgłosić?mam to samo, już antywira włączyłam bo myślałam że to coś u mnie
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
u mnie jest to samoMam jakis problem z forum i nie widzę wszystkich postów, wygląda to mniej więcej tak
fazerce niech działaCzyli to jakiś forumowy problem. Może gdzieś to zgłosić?
nieufna
o, na razie jest ok ...;0)
Ja dziś miałam słaby dzień, było mi niedobrze i małej nie czułam. Zjadłam, kładłam się na boku i nic, już chciałam na IP jechać. Dopiero jak usiadłam to się chyba obudziła, bo czuję, ale generalnie słabo dzisiaj. I cały czas mnie mdli.
Ja dziś miałam słaby dzień, było mi niedobrze i małej nie czułam. Zjadłam, kładłam się na boku i nic, już chciałam na IP jechać. Dopiero jak usiadłam to się chyba obudziła, bo czuję, ale generalnie słabo dzisiaj. I cały czas mnie mdli.
reklama
fazerkamm
Gwiazda_237 dzieki śliczne Kochana za ogoraski :* ale kurka obawiam się ze w drodze by się zepsuly :/
Nieufna, Iwona, Julita1212 jezeli problem będzie sie powtarzal dajcie znac, zglosze adminowi z pewnością cos robią stad te bledy.
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Nieufna, Iwona, Julita1212 jezeli problem będzie sie powtarzal dajcie znac, zglosze adminowi z pewnością cos robią stad te bledy.
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom