reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Ja z seriali to teraz gra o tron i vinyl :-)
Przemile minky mają w maylily. Mam od nich taki duży koc i jest super!
Z imionami to nigdy wszystkim nie dogodzi, więc nie trzeba się przejmować! Anastazja ładnie, kobieco i elegancko :-)
grę o tron obejrzałam pierwszy sezon , drugi przegapiłam i teraz nie oglądam bo nie kumam co się dzieje:)
myślałam, że ksiązkę przeczytam na jednym tchu bo takie lubię ale jakoś nie mogła mnie wciągnąć

reklama
o, na razie jest ok ...;0)

Ja dziś miałam słaby dzień, było mi niedobrze i małej nie czułam. Zjadłam, kładłam się na boku i nic, już chciałam na IP jechać. Dopiero jak usiadłam to się chyba obudziła, bo czuję, ale generalnie słabo dzisiaj. I cały czas mnie mdli.
ja też mam dziś slaby dzień, ciągle boli mnie zoładek
Gwiazda_237 dzieki śliczne Kochana za ogoraski :* ale kurka obawiam się ze w drodze by się zepsuly :/

Nieufna, Iwona, Julita1212 jezeli problem będzie sie powtarzal dajcie znac, zglosze adminowi :) z pewnością cos robią stad te bledy.

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
ok dam znać

Gwiazda, Tychy :)
Lubię obejrzeć "Twoja twarz brzmi znajomo"
Ja też! Oprócz tego oglądam Agenta i hells kitchen. Nawet zastanawiałam się nad castingiem, ale dzień przed zobaczyłam dwie kreski ;) chociaż i tak bym pewnie ostatecznie bała się pojechać...
Julka, pochwal się pościelą. Ja też planuję na dniach zamawiać. Póki co padło na dinozaury, ale zobaczymy ;)

Jejku jak mam dzien w pracy to pózniej cieżko mi was nadrobić, tutaj normalnie galopem to forum zasuwa [emoji28]

Agula ja chyba tez sama na sali porodowej zostanę chyba ze jednak mąż zmieni zdanie a mamę to sama nie wiem czy chce w to angażować, ona troche panikara jest i boje sie ze mnie to tymbardziej nie uspokoi

U mnie do tej pory nie było czasu na seriale i niewiele oglądam tv, czasem w weekendy ale to jakieś typu national geographic albo history

Nie pamietam kto pisał o Anastazji ale to b.ładne imię, a i nie każdemu musi sie podobać, u mnie ma byc Jaś [emoji5] ktoś kiedyś stwierdził ze za nic w świecie nie dałby tak dziecku na imię ale ja nie mam nic przeciwko, oby zdrowy urwis był, kochać i tak juz kocham nad życie [emoji6][emoji7]

Jutro wizyta, dobrze bo od 2 dni czuje czasem kłucie w dole brzucha, ale mam nadzieje ze to nic poważnego tylko przygotowywania organizmu do porodu...
Dobrej nocy Mamuśki [emoji5]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

A czy któraś z was jest w stanie mi doradzić co kupić na przewijak? Mam taki drewniany z ikei i przecież muszę cos podłożyć mięciutkiego, moze któraś z was zaopatrywała sie w cos tego typu?

A czy któraś z was jest w stanie mi doradzić co kupić na przewijak? Mam taki drewniany z ikei i przecież muszę cos podłożyć mięciutkiego, moze któraś z was zaopatrywała sie w cos tego typu?

W Ikei właśnie widziałam takie nakładki miękkie na przewijak. Coś takiego Link do: SKÖTSAM Podkładka do pielęgnacji - IKEA
I na to mozna założyć miękkie przykrycie Link do: SKÖTSAM Pokrycie - IKEA

Dziewczyny pościel, ochraniacz i organizer sa złożone ale wyglądaja identycznie jak na zdjęciu ;) może ta zieleń nie jest taka ciemna.

Załączniki

• 184193020531.jpg
    184193020531.jpg
    255,5 KB · Wyświetleń: 92
Dziewczyny pościel, ochraniacz i organizer sa złożone ale wyglądaja identycznie jak na zdjęciu ;) może ta zieleń nie jest taka ciemna.
Śliczny ten zestaw! gdzie takie rzeczy sprzedają? ;)
Mi się podoba, że wyrazisty, no ale na monitorze trudno ocenić kolor

na allegro zamawiałam, ale jakościowo jest super i mam nadzieje ze tak po praniu zostanie. jak znajdę sprzedawcę to wrzuce tylko musze poszukać u męża.

reklama

ja mam miękki przewijak i dokupiłam tylko pokrowiec na niego

Do góry