reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Ja z seriali to teraz gra o tron i vinyl :-)
Przemile minky mają w maylily. Mam od nich taki duży koc i jest super!
Z imionami to nigdy wszystkim nie dogodzi, więc nie trzeba się przejmować! Anastazja ładnie, kobieco i elegancko :-)
grę o tron obejrzałam pierwszy sezon , drugi przegapiłam i teraz nie oglądam bo nie kumam co się dzieje:)
myślałam, że ksiązkę przeczytam na jednym tchu bo takie lubię ale jakoś nie mogła mnie wciągnąć

reklama
o, na razie jest ok ...;0)

Ja dziś miałam słaby dzień, było mi niedobrze i małej nie czułam. Zjadłam, kładłam się na boku i nic, już chciałam na IP jechać. Dopiero jak usiadłam to się chyba obudziła, bo czuję, ale generalnie słabo dzisiaj. I cały czas mnie mdli.
ja też mam dziś slaby dzień, ciągle boli mnie zoładek
Gwiazda_237 dzieki śliczne Kochana za ogoraski :* ale kurka obawiam się ze w drodze by się zepsuly :/

Nieufna, Iwona, Julita1212 jezeli problem będzie sie powtarzal dajcie znac, zglosze adminowi :) z pewnością cos robią stad te bledy.

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
ok dam znać

Gwiazda, Tychy :)
Lubię obejrzeć "Twoja twarz brzmi znajomo"
Ja też! Oprócz tego oglądam Agenta i hells kitchen. Nawet zastanawiałam się nad castingiem, ale dzień przed zobaczyłam dwie kreski ;) chociaż i tak bym pewnie ostatecznie bała się pojechać...
Julka, pochwal się pościelą. Ja też planuję na dniach zamawiać. Póki co padło na dinozaury, ale zobaczymy ;)

Jejku jak mam dzien w pracy to pózniej cieżko mi was nadrobić, tutaj normalnie galopem to forum zasuwa [emoji28]

Agula ja chyba tez sama na sali porodowej zostanę chyba ze jednak mąż zmieni zdanie a mamę to sama nie wiem czy chce w to angażować, ona troche panikara jest i boje sie ze mnie to tymbardziej nie uspokoi

U mnie do tej pory nie było czasu na seriale i niewiele oglądam tv, czasem w weekendy ale to jakieś typu national geographic albo history

Nie pamietam kto pisał o Anastazji ale to b.ładne imię, a i nie każdemu musi sie podobać, u mnie ma byc Jaś [emoji5] ktoś kiedyś stwierdził ze za nic w świecie nie dałby tak dziecku na imię ale ja nie mam nic przeciwko, oby zdrowy urwis był, kochać i tak juz kocham nad życie [emoji6][emoji7]

Jutro wizyta, dobrze bo od 2 dni czuje czasem kłucie w dole brzucha, ale mam nadzieje ze to nic poważnego tylko przygotowywania organizmu do porodu...
Dobrej nocy Mamuśki [emoji5]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

A czy któraś z was jest w stanie mi doradzić co kupić na przewijak? Mam taki drewniany z ikei i przecież muszę cos podłożyć mięciutkiego, moze któraś z was zaopatrywała sie w cos tego typu?

A czy któraś z was jest w stanie mi doradzić co kupić na przewijak? Mam taki drewniany z ikei i przecież muszę cos podłożyć mięciutkiego, moze któraś z was zaopatrywała sie w cos tego typu?

W Ikei właśnie widziałam takie nakładki miękkie na przewijak. Coś takiego Link do: SKÖTSAM Podkładka do pielęgnacji - IKEA
I na to mozna założyć miękkie przykrycie Link do: SKÖTSAM Pokrycie - IKEA

Dziewczyny pościel, ochraniacz i organizer sa złożone ale wyglądaja identycznie jak na zdjęciu ;) może ta zieleń nie jest taka ciemna.

Załączniki

• 184193020531.jpg
    184193020531.jpg
    255,5 KB · Wyświetleń: 91
Dziewczyny pościel, ochraniacz i organizer sa złożone ale wyglądaja identycznie jak na zdjęciu ;) może ta zieleń nie jest taka ciemna.
Śliczny ten zestaw! gdzie takie rzeczy sprzedają? ;)
Mi się podoba, że wyrazisty, no ale na monitorze trudno ocenić kolor

na allegro zamawiałam, ale jakościowo jest super i mam nadzieje ze tak po praniu zostanie. jak znajdę sprzedawcę to wrzuce tylko musze poszukać u męża.

reklama

ja mam miękki przewijak i dokupiłam tylko pokrowiec na niego

Do góry