dla mnie nie jest to pstrokate śliczneDziewczyny pościel, ochraniacz i organizer sa złożone ale wyglądaja identycznie jak na zdjęciu może ta zieleń nie jest taka ciemna.
reklama
ja też miękki i tradycyjnie będę układała na nim pieluszkę albo podkład jednorazowyja mam miękki przewijak i dokupiłam tylko pokrowiec na niego
Przestaje się dziwić, dlaczego pielęgniarki i położne nie zawsze wykonują swoje obowiązki. Skoro gro kobiet przyzwyczailo je do opłacania za opieke.. żenada. to ich obowiązek być i pomoc...
a ja uwazam ze niestety realia sa jakie sa i mimo ze za darmo kazda powinna byc traktowana z pelna troska i zainteresowaniem to niestety tak nie jest, wiec jesli ktorejs z przyszlych mam zalezy aby poczuc sie zaopiekowana to takie rozwiazanie daje (chyba) taka pewnosc.
fazerkamm
Fanka BB :)
Kobietki jaki olej kokosowy polecacie bo chce zamowic a jest taki wybór ze glowa boli, ceny tez przerozne. Do pielęgnacji skóry głównie go chce.
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
wow nadrobilam posty z calego dnia, ale tego duzo!!!
imie Anastazja jest piekne i klasyczne, nie kojarze juz ktora o tym pisala, ale mysle ze ten szwagier to troche przesadza. oczywiscie imie kwestia gustu, ale mi tam bardziej sie podoba Anastazja niz Dżesika czy Brajan
tak naprawde wszystko sie zaczelo od La Millou i duzy wybor wlasnie u nich. no i jakosciowo kocyki sa super.
taka mate musisz kupic a na nia przescieradelko
Link do: Przewijaki dla dzieci
imie Anastazja jest piekne i klasyczne, nie kojarze juz ktora o tym pisala, ale mysle ze ten szwagier to troche przesadza. oczywiscie imie kwestia gustu, ale mi tam bardziej sie podoba Anastazja niz Dżesika czy Brajan
Właśnie slyszalam że nie wszędzie można kupić oryginalne minky i teraz nie wiem gdzie szukać żeby się nie rozczarować. A Ty gdzie zamawialas że nie jesteś tym razem zadowolona??
Może ktoś z Was ma sprawdzone miejsce skąd mogę zamówić prawdzowy kocyk minky? Na Allegro pełno tego jest ale skąd mam wiedzieć które są oryginalne? i jakieś rady co do grubości kocyka??bo jeszcze się waham
tak naprawde wszystko sie zaczelo od La Millou i duzy wybor wlasnie u nich. no i jakosciowo kocyki sa super.
A czy któraś z was jest w stanie mi doradzić co kupić na przewijak? Mam taki drewniany z ikei i przecież muszę cos podłożyć mięciutkiego, moze któraś z was zaopatrywała sie w cos tego typu?
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
taka mate musisz kupic a na nia przescieradelko
Link do: Przewijaki dla dzieci
Needi
Jezu co za dzień.
Mówię wam dziewczyny przestańcie się przejmować porodem a zacznijcie buntem dwulatka.
Bite półtorej godziny ryku bez powodu. Bez powodu. Ani przytulić ani wytłumaczyć, po prostu wyła. W końcu usunęła o 17 i wstała o 19.
Zaje... biście
Może o północy uśnie.
Może mi się przyśni że piję drinka, bo mam chęć
Dobranoc
Mówię wam dziewczyny przestańcie się przejmować porodem a zacznijcie buntem dwulatka.
Bite półtorej godziny ryku bez powodu. Bez powodu. Ani przytulić ani wytłumaczyć, po prostu wyła. W końcu usunęła o 17 i wstała o 19.
Zaje... biście
Może o północy uśnie.
Dobranoc
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Jezu co za dzień.
Zaje... biście
Może o północy uśnie.
Dobranoc
Przepraszam, że zazaczyłam "zabawne". Tobie na pewno nie jest do smiechu, ale Twoja relacja rozwala ..... Powodzenia :*
madziolina_p
Hehe zgadzam sie z Nedii, czasem zachowania dwulatka to istny armagedon! Co tam porod, przynajmniej ze e dni bedzie mozna odpoczac w szpitalu hehe zartuje!
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
gutka
Ok! Chętnie pooglądam, co jeszcze mają, bo ja mam tylko prześcieradło i kocyk na raziena allegro zamawiałam, ale jakościowo jest super i mam nadzieje ze tak po praniu zostanie. jak znajdę sprzedawcę to wrzuce tylko musze poszukać u męża.
reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*