reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Przestaje się dziwić, dlaczego pielęgniarki i położne nie zawsze wykonują swoje obowiązki. Skoro gro kobiet przyzwyczailo je do opłacania za opieke.. żenada. to ich obowiązek być i pomoc...

a ja uwazam ze niestety realia sa jakie sa i mimo ze za darmo kazda powinna byc traktowana z pelna troska i zainteresowaniem to niestety tak nie jest, wiec jesli ktorejs z przyszlych mam zalezy aby poczuc sie zaopiekowana to takie rozwiazanie daje (chyba) taka pewnosc.

wow nadrobilam posty z calego dnia, ale tego duzo!!!

imie Anastazja jest piekne i klasyczne, nie kojarze juz ktora o tym pisala, ale mysle ze ten szwagier to troche przesadza. oczywiscie imie kwestia gustu, ale mi tam bardziej sie podoba Anastazja niz Dżesika czy Brajan ;)

Właśnie slyszalam że nie wszędzie można kupić oryginalne minky i teraz nie wiem gdzie szukać żeby się nie rozczarować. A Ty gdzie zamawialas że nie jesteś tym razem zadowolona??

Może ktoś z Was ma sprawdzone miejsce skąd mogę zamówić prawdzowy kocyk minky? Na Allegro pełno tego jest ale skąd mam wiedzieć które są oryginalne?:baffled: i jakieś rady co do grubości kocyka??bo jeszcze się waham

tak naprawde wszystko sie zaczelo od La Millou i duzy wybor wlasnie u nich. no i jakosciowo kocyki sa super.

A czy któraś z was jest w stanie mi doradzić co kupić na przewijak? Mam taki drewniany z ikei i przecież muszę cos podłożyć mięciutkiego, moze któraś z was zaopatrywała sie w cos tego typu?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

taka mate musisz kupic a na nia przescieradelko
Link do: Przewijaki dla dzieci

Jezu co za dzień.

Mówię wam dziewczyny przestańcie się przejmować porodem a zacznijcie buntem dwulatka.
Bite półtorej godziny ryku bez powodu. Bez powodu. Ani przytulić ani wytłumaczyć, po prostu wyła. W końcu usunęła o 17 i wstała o 19.

Zaje... biście

Może o północy uśnie.

Może mi się przyśni że piję drinka, bo mam chęć

Dobranoc

Jezu co za dzień.

Mówię wam dziewczyny przestańcie się przejmować porodem a zacznijcie buntem dwulatka.
Bite półtorej godziny ryku bez powodu. Bez powodu. Ani przytulić ani wytłumaczyć, po prostu wyła. W końcu usunęła o 17 i wstała o 19.

Zaje... biście

Może o północy uśnie.

Może mi się przyśni że piję drinka, bo mam chęć

Dobranoc

Przepraszam, że zazaczyłam "zabawne". Tobie na pewno nie jest do smiechu, ale Twoja relacja rozwala ..... :p Powodzenia :*

reklama
Do góry